Take a look at my life: Maart #2 – Masterclass ondernemen

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de eerste Masterclass Ondernemen vond plaats! In deze blogpost alvast een kleine sneak peek van hoe het was…

Good morning! Mijn week begint (zoals altijd eigenlijk) met het beantwoorden van mail. Daarna ga ik aan de slag met mijn freelanceklussen, waaronder eindredactie voor Vives Magazine.

Ik krijg een super leuk pakketje van Twix binnen!

Met deze leuke mok, love it!

Dinsdagavond: bootcamp avond!

Ik krijg het TEFAF-nummer van Chapeau Magazine binnen, waar een paar advertorials van mijn hand in staan!

Ik ben de hele week eigenlijk gewoon heel druk met werk en voorbereiding voor de masterclass. Donderdagavond at ik alleen en ik schoof een pizza in de oven. Deze met mozzarella is echt tha best! En mijn fluffy pantoffels konden niet ontbreken natuurlijk. Ik plofte op de bank voor een avondje Temptation Island ;-)

Outfit struggles. Dit voor de masterclass? Of toch mijn blauwe pak? Uiteindelijk is het mijn blauwe pak geworden :-)

Vrijdag ging ik een cupcake eten met mijn schoonzusje bij Piece of Cake in Maastricht. Deze plek is té Instagramwaardig!

Vrijdag aan het eind van de middag maakte ik nog een wandeling in Maastricht, nadat ik alles voor de masterclass had voorbereid. Ik liep langs de Maas en het water stond zo goed als stil, waardoor er een perfecte spiegeling ontstond.

Ik moest weer alleen eten en ik had (weer) geen zin om te koken. Ik haalde een wrap met carpaccio bij Johnny Wrap. Te lekker!

Zaterdag stond ik vroeg op om naar Den Bosch te gaan, want onze eerste Masterclass Ondernemen vond plaats in het Werkwarenhuis! Voor de middag bereidde ik me nog voor samen met Femke en om half 2 mochten we de eerste ambitieuze meiden al ontvangen in dit roze snoep paleisje.

Een uitgebreid verslag volgt natuurlijk nog, maar zie hier alvast een sneak peek!

Ik kan jullie alvast wel verklappen: het was zó leuk! We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 12:43

  Piece of Cake ziet er echt heel erg schattig uit zeg! En wat leuk jullie masterclass :) Fijn dat het goed in de smaak viel!

  • Tedje
   Auteur
   12 maart 2018 / 17:12

   Ja, dat is echt een leuke plek! Inderdaad, daar zijn we ook super blij mee!

 2. 12 maart 2018 / 13:56

  Jaaaa wat was het leuk en leerzaam! Ik ben onwijs blij dat ik ben geweest :-)

  • Tedje
   Auteur
   12 maart 2018 / 17:12

   Super leuk dat je erbij was, Simone! En heel fijn dat je het leerzaam vond :-)

 3. 12 maart 2018 / 15:22

  Ah zo stoer zijn jullie! Fijn dat de masterclass geslaagd was!

 4. 13 maart 2018 / 08:02

  Heel leuk om de voorbereidingen van de Masterclass te zien. Ik vond je blauwe pak prachtig staan hoor! :) En de roze Bossche bol was te lekker! Nu ik het servies van Piece of Cake zie, bedenk ik mij trouwens dat ik daar een keer met een vriendin geweest ben die daar woont. Het is echt een leuke lunchroom! Ze hadden toen ook allemaal kunst aan de muur dat je kon kopen. Geen idee of dat nog zo is, maar het was erg gezellig met leuke schattige zitjes en heel cute servies!

  • Tedje
   Auteur
   13 maart 2018 / 13:26

   Super leuk dat je erbij was, Eveline! En Piece of Cake is inderdaad echt een leuke tent, ik kom er graag!

 5. 13 maart 2018 / 10:51

  Piece of Cake ziet er zo schattig uit! Een heuse Alice in Wonderland vibe. Gefeliciteerd met jullie masterclass! Fijn om te lezen dat de feedback zo positief was.

  • Tedje
   Auteur
   13 maart 2018 / 13:27

   Jaa, daar zijn we ook zo blij mee! Dankjewel Jessica!

 6. 13 maart 2018 / 11:14

  Het was zooo leuk zaterdag! En werkelijk een toplocatie :) Ohh die mok van Twix is echt leuk!

  • Tedje
   Auteur
   13 maart 2018 / 13:27

   Dankjewel Lianne, heel blij om dat te horen! Leuk dat je er was!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *