Take a look at my life: Maart #3

Take a look at my life: Maart #3

 photo CollageImage3-3.png

Oh wat was het lekker weer afgelopen week. Ook vond er een memorabel moment plaats: ik begon namelijk met hardlopen. Benieuwd naar wat ik nog meer deed? Je leest het na de klik! 

Zondagochtend begon met een lekker ontbijtje: magere yoghurt, havermout en banaan.

’s Ochtends al lekker in de zon zitten. Ik had echt een zomergevoel dus ik trok mijn felle roze jeans uit de kast met mijn loafers.

 photo IMG_6729.jpg

Samen met mijn vriend en mijn ouders gingen we zondag wandelen. Ik had er eerst een hekel aan, maar ik vind het nu echt heerlijk. Helemaal toen het zondag zulk mooi weer was. Ik liep gewoon in een hemdje, echt heerlijk! Ik liep ook meteen mijn nieuwe Nikes uit, die overigens echt heerlijk lopen.

 photo IMG_6732.jpg

 photo IMG_6739.jpg

Op de helft zochten we even een terrasje op om wat te drinken.

Lekker genieten aan het water.

Back to school op maandag na een weekje vakantie. We hadden een college over eindredactie en daarna moesten we nog een opdracht maken.

Uit school lakte ik mijn nagels in dit leuke kleurtje van Essie: Tart Deco.

Maandagavond was het tijd voor mijn eerste run! Hoe het is gegaan konden jullie hier al lezen. Daarna was het tijd om even bij te kletsen met Julie en vervolgens moest ik toch echt nog even wat aan school doen.

 photo IMG_6763.jpg

Dinsdag was een lange dag op school. We hadden een college over het interview. Ik moest een studiegenoot interviewen en hij mij. ’s Middags werkte ik het interview uit en begon ik aan mijn vrijvo opdracht. In InDesign moest ik een tekst opmaken tot een spread van een tijdschrift. Super leuk om te doen.

Tegen het einde van de middag was ik ermee klaar en ging ik weer naar huis. Wachten op het station en nog de laatste zonnestraaltjes meepikken.

 photo IMG_6770.jpg

Thuis een lekkere pizza in de oven. Dat was lang geleden!

Woensdag is nieuwsdag op school en dat betekent quizzen! Iedereen verzint vragen over het nieuws en die moeten we dan beantwoorden. Daarna werden de redacties voor de tijdschriften bekend gemaakt. Ik zit in een super leuke groep! Ik ga waarschijnlijk de vormgeving doen samen met Joni. Echt een uitdaging, want ik heb nog helemaal niet zoveel verstand van InDesign, maar ik wil het heel graag leren.

 photo IMG_6772.jpg

Uit school ging ik met Joni mee naar huis. We gingen eerst even chillen en kletsen en daarna aten we mijn specialiteit: tagliatelle met spinazie, spekjes, uitjes, tomaatjes en kaas. Yum!

Daarna maakten we ons klaar voor een leuk avondje uit.

We gingen namelijk naar de Ladies Night bij Pathé in Tilburg. De film van deze maand was Hartenstraat.

 photo IMG_6783.jpg

Als je de zaal binnenkomt zie je op iedere stoel een goodiebag staan met allerlei lekkers. Super leuk! De film was trouwens echt geweldig. Een van de beste Nederlandse films die ik tot nu toe heb gezien. Mijn complimenten voor Sanne Vogel (de regisseur) en natuurlijk de hele cast. Ik heb echt genoten.

Donderdag was ik veel te vroeg in Tilburg op het station dus besloot ik lekker te voet naar school te gaan. Dit is ongeveer 20 à 25 minuutjes wandelen. Heerlijk zo met dit weer! ’s Ochtends is het wel fris, maar toch lekker. Onderweg kwam ik deze mooie bloesem tegen.

Het was een leuke dag op school. Onze vrijvo’s werden bekeken en ze waren erg enthousiast over die van mij. ’s Middags hadden we een gastcollege van Carolien Vader, de bladendokter. Ontzettend interessant!

Uit school trok ik gauw mijn sportkleding en mijn Nikes aan, want ik had zin om hard te lopen. Ik besloot het moment niet voorbij te laten gaan nu ik er nog zo met volle moed tegenaan kon. Ik deed les 2 van hardlopen met Evy en het ging goed. Ik heb iets langzamer gelopen dan de eerste les, maar dat scheelt niet heel veel. Ik ben een stuk de polder ingerend, heerlijk zo met dat zonnetje.

’s Avond was het tijd voor Wie is de Mol? Volgende week is het alweer tijd voor de laatste aflevering van het seizoen. Ik ga voor Sofie, maar dat kan bij mij zo maar weer veranderen. Mijn mol was eigenlijk Jan Willem, maar die vloog er twee weken geleden al uit. De laatste aflevering van WIDM vind ik altijd heel erg leuk omdat je dan (duhh) te zien krijgt wie de mol is, maar dus ook de mollenstreken.

Vrijdag was ik heel zenuwachtig omdat ik een gesprek had bij een potentieel stagebedrijf: Head Office. Zij maken o.a. het blad Fabulous van Douglas en de interne magazines van Albert Heijn en Etos. De zenuwen waren nergens voor nodig, want ik heb het hartstikke goed gedaan! Ik hoor volgende week of ik ben aangenomen.

Van Hilversum onderweg naar Maastricht. Ik moest overstappen en ik zou mijn aansluiting niet halen, dus ik nam een Vanilla Latte mee bij Starbucks. De leukste manier hoe mijn naam is opgeschreven ooit met dat hartje erbij. En ze had het goed geschreven zonder te vragen. Woeii!

Eenmaal in Maastricht nog even de laatste zonnestraaltjes meepakken in de tuin. ’s Avonds keken we de super indrukwekkende film 12 Years a Slave. Echt een prachtige film over de slavernij, echt een aanrader. Hij heeft natuurlijk ook een Oscar gewonnen voor de beste film.

Zaterdag was blogdag! Heerlijk is dat altijd.

Deze foto stuurde mijn zusje me via Whatsapp. Mijn liefde voor make-up begon denk ik hier. Make-uppen met rode (!!) schmink.

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

31 Reacties

 1. 16 maart 2014 / 06:40

  Hartenstraat wil ik graag zien! Zelf ben ik trouwens ook weer begonnen met hardlopen, kwam door het lekkere weer dat ik weer wat gemotiveerd raakte voor jet hardlopen… Nu proberen om vol te houden ;) die felle jeans staat je trouwens leuk!

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2014 / 11:43

   Succes met hardlopen! Ik hoop dat je het lekker vol kunt houden :) Dankjewel!

 2. Petra
  16 maart 2014 / 07:25

  Leuk om te lezen dat je een fijne week achter de rug hebt…

 3. 16 maart 2014 / 08:08

  Ooohh, vorige week zondag was zo’n fijne dag! Groot gelijk dat je bent gaan wandelen :D En ’s ochtends ergens naartoe wandelen, is nu ook heel fijn: nog niet te warm, maar wel met een zonnetje, heerlijk!

 4. 16 maart 2014 / 08:37

  Wat heb je weer een leuke week gehad! Was super woensdag, heb heel erg genoten. En die foto met je zusje is echt zooo cute.

 5. 16 maart 2014 / 09:27

  Wauwie, drukke week heb je gehad! Ik ga duimen voor je stage, hoop dat je bent aangenomen. ♥

 6. 16 maart 2014 / 09:34

  Wat een leuke foto’s, super schattig die laatste! Hartenstraat lijkt me ook een erg leuk film!

 7. 16 maart 2014 / 09:52

  Leuke foto’s! Die nagellak van Essie heb ik ook, heel mooi kleurtje inderdaad!

 8. 16 maart 2014 / 10:12

  Leuke foto’s! Hopelijk krijg je volgende week goed stage nieuws! :)

 9. 16 maart 2014 / 10:53

  Superleuke foto’s en week! Volgens mij heb je wel gevoel voor vormgeving hoor als blogger. Die selfie dat je aan het hardlopen bent vind ik echt heel leuk, lekker spontaan!

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2014 / 11:45

   Ik hoop het! Ik heb in ieder geval heel veel zin om het te leren. Aah thanks Hester!

 10. 16 maart 2014 / 10:54

  Leuke foto’s! Het kleurtje van Essie is echt mooi :-)

 11. 16 maart 2014 / 10:57

  Wat een leuke foto’s, ik vind je roze jeans echt heel erg gaaf!

 12. 16 maart 2014 / 11:08

  Leuke foto’s. Ik wil ook nog graag naar de film Hartenstraat.

 13. 16 maart 2014 / 11:12

  Leuke foto’s! Ik word zo happy van de bloesems en het lekkere weer. Hmm hartenstraat lijkt me een leuke film!

 14. 16 maart 2014 / 11:41

  Leuke foto’s maar ik vond de film echt niet heel goed..

 15. 16 maart 2014 / 11:49

  Geweldig, die laatste foto met rode schmink, haha! Supercute! En wat goed dat je aan het hardlopen bent; het is zo lekker met dit weer! Ik heb ook elke keer zin om weer te gaan :-) Heb je een specifiek doel waar je naartoe wilt trainen?

 16. 16 maart 2014 / 11:54

  Veel knalroze fashion en make up items. Me likey! En die fot van jou en je zusje is echt zo schattig <3

 17. Ella
  16 maart 2014 / 12:18

  Ik heb vorige week zondag ook heerlijk een stuk gelopen met mijn ouders en de hond. Het was ook gewoon zulk lekker weer. Mooie kleur nagellak van Essie! Ik ben ook naar Hartenstraat geweest en de hoofdrolspeler is knap! hahaha!

 18. 16 maart 2014 / 13:11

  Wat een boel leuke foto’s! Vooral de laatste!

 19. 16 maart 2014 / 13:12

  Leuke foto’s!
  Die kinderfoto is zó schattig hihi!

 20. 16 maart 2014 / 13:19

  Wat fijn hè het mooie weer! Goed dat je bent gaan hardlopen en samen wandelen vind ik zelf ook heel fijn!

 21. 16 maart 2014 / 22:31

  Wat een leuke diary zeg! En ik ben heel benieuwd naar Hartenstraat. Lijkt me leuk zo’n ladies night!

 22. 17 maart 2014 / 11:41

  Wat een leuke foto’s zeg en wat goed dat je zo lekker aan het hardlopen bent zeg! Keep up the good work.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *