Take a look at my life: Maart #3

 photo TALAML3_1.jpg

Zo, en er is weer een week voorbij. Een week dichterbij het afstuderen en een week dichterbij de vakantie! Kijken jullie mee wat ik de afgelopen week heb gedaan? 

 photo IMG_3376.jpg

Een weekendje in Maastricht! Zaterdagavond spraken we af met een ander koppel waarmee we op vakantie gaan deze zomer! We brainstormden over locaties en hoe we er naartoe gaan. Het wordt hoogstwaarschijnlijk Zuid-Frankrijk. Nu al super veel zin in!

 photo IMG_3377.jpg

Make up of the day.

Zondag was het prachtig weer! Lekker chillen in het gras.

Nog genieten van de laatste zonnestralen in de tuin.

 photo IMG_3401.jpg

Mooie zonsondergang.

 photo IMG_3403.jpg

’s Avonds keken mijn vriend en ik de film Short Term 12, echt een aanrader! Het is een drama over probleemjongeren. Heel indrukwekkend.

Maandag liep ik weer voor het eerst hard in drie maanden, testte ik mijn hoelahoep goed uit en kwam mijn pakketje van Zalando binnen. Alle foto’s van maandag zie je in de plog!

 photo IMG_3456.jpg

Een aflevering Gossip Girl!

Ik had de smaak goed te pakken van het ploggen! Ook dinsdag maakte ik de hele dag foto’s. Ik ging naar school, ik ging naar de sportschool en kreeg een nieuwe MAC lipstick! Alle foto’s zie je hier: klikkerdeklik.

 photo IMG_3504.jpg

Woensdag werkte ik weer een hele dag in Hilversum op kantoor.

 photo IMG_3506.jpg

’s Avonds mocht ik weer bij Lizzy blijven slapen, super lief! Ik nam haar mee uit eten voor haar verjaardag en omdat haar hotel (haha) altijd open is. We gingen naar El Mundo in Utrecht. Een aanrader als je op zoek bent naar lekkere tapas! En het is onbeperkt van zondag tot en met donderdag. Yum yum!

 photo IMG_3507.jpg

We hadden echt heel veel gegeten en ’s avonds ploften we op de bank met een grote mok thee. We willen graag samen een paar daagjes op vakantie, dus we gingen op zoek naar een leuke en betaalbare bestemming. OMG!

 photo IMG_3509.jpg

Good morning Utrecht! Weer onderweg naar Hilversum om te werken.

 photo IMG_3517.jpg

Twee super drukke, maar hele leuke dagen op kantoor. Hier zat ik in de bus terug en at ik een toetje, lekker!

 photo IMG_3519.jpg

Toen ik thuis kwam, had mijn zusje een brownie gemaakt. Super lekker!

 photo IMG_3521.jpg

Vrijdag stond de wekker weer vroeg, want ik ging naar Amsterdam! Ik pakte de bus naar Utrecht (waar je je telefoon kunt opladen, zooo fijn!).

En daar meette ik met Yara. We gingen naar een persvoorstelling van een film voor Adorable Books.

 photo IMG_3525.jpg

Oh. Ik wil nog een keer een bakje vullen bij Pathé met allemaal verschillende M&M’s.

 photo IMG_3527.jpg

Ik heb het idee dat ik de laatste tijd zo’n beetje in de trein en in de bus woon. Ik ging van Amsterdam naar Maastricht, een behoorlijke rit! Natuurlijk was ik weer lekker aan het lezen. En ik kocht een salade bij AH To Go. Lekker!

 photo IMG_3529.jpg

Vrijdagmiddag werkte ik nog aan Adorable Books en aan school.

 photo IMG_3531.jpg

Selfie time!

 photo IMG_3534.jpg

Nog steeds blij met mijn screensaver op mijn MacBook.

 photo IMG_3537.jpg

Mijn schoonzusje kwam terug uit Berlijn en bracht donuts mee van Dunkin Donuts. Lekker!

Zaterdag werkte ik aan mijn blog en aan mijn afstuderen.

Have a lovely Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

14 Reacties

 1. 15 maart 2015 / 09:38

  Oeh, die m&m wall! Ipv de kleuren het uit zakje zoeken kan je dan gewoon je eigen kleuren nemen, haha! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar Als je het licht niet kunt zien, binnenkort maar eens in beginnen :)

 2. 15 maart 2015 / 09:46

  Wat een ontzettend leuk weekoverzicht! Heerlijk dat je naar Zuid-Frankrijk gaat. Ik heb ook genoten van het zonnetje afgelopen week, heerlijk :-) Ik wens je een fijne zondag! Liefs

 3. 15 maart 2015 / 09:49

  Heerlijke uitgebreide diary! Ik krijg nu helemaal zin in donuts haha!

 4. 15 maart 2015 / 13:22

  Oehhh lijkt me echt leuk om een keer zo’n bakje met M&M’s te vullen! Ook al smaken ze allemaal hetzelfde, haha. Leuk fotodagboek!

  • 16 maart 2015 / 11:14

   Hahaha precies. Maar het ziet er gewoon zo leuk uit!!

 5. 15 maart 2015 / 14:03

  Leeuke foto’s! Ik heb Gossip Girl net uitgekeken en ik vind het zoo jammer dat het nu voorbij is. Beste serie ooit! Je sportschoenen zijn trouwens ook heel gaaf! xx

 6. 15 maart 2015 / 14:56

  Die M&M wall, hallo hé! Die salade van AH to go ziet er wel heel erg lekker uit

 7. 17 maart 2015 / 16:36

  Leuke foto’s! Klopt het dat die oogschaduw van Catrice uit de SpectaculART collectie komt van een paar jaar terug? Ik herken hem omdat ik ‘m zelf nog zeer regelmatig gebruik haha, vind het echt een mooie kleur/finish. Die salade van de AH to go ziet er trouwens erg lekker uit, misschien moet ik zelf ook eens kijken daarvoor. (:

  • 18 maart 2015 / 14:37

   Hi Melissa. Die is inderdaad van een paar jaar terug! Hij is echt super fijn inderdaad. Jammer dat het een Limited Edition was! Zou een prachtige toevoeging zijn in het assortiment van Catrice :) Die salade was echt een aanrader!

 8. 18 maart 2015 / 16:56

  Nu alweer zin in tapas, het was zo lekker! En omg die brownie neeeeee nu heb ik zo veel zin daarin haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.