Take a look at my life: Maart #3

teddlicious-talaml-maart

Goh, wat vliegen de weken voorbij. Bizar! Afgelopen week ging ik naar de film, had ik een meeting met de meiden van Adorable Books en ging ik gezellig eten bij een collega. Kijk je mee naar mijn week? 

IMG_2672

Vorig weekend fotografeerde ik de nieuwe OPI nagellakjes waar jullie binnenkort vast en zeker meer over horen! Ze zijn echt super cute!

IMG_2677

Ik keek de film When Harry met Sally op Netflix. Die had ik nog nooit gezien en volgens mij was het echt zo’n klassieker. Ik vond hem erg leuk in ieder geval.

IMG_2686

Mijn zusje en ik maakten deze heerlijke caesar salade. Ik deelde er ooit een recept van op mijn blog!

IMG_2685

Zondagavond ging ik naar How to be single met mijn zusje! Ik dacht dat we gratis konden gaan, omdat ik een bioscoopbon had, maar ik was even vergeten dat je die niet meer bij Pathe kon inleveren. Dat was even een tegenvaller, maar goed. Het was wel een leuke film!!

IMG_2704

Ik ben nog steeds super blij met mijn Eiffeltoren van de Hema! Staat zo gezellig, helemaal in combinatie met vrolijke bloemen.

IMG_2705

Everyday: rijden naar het werk.

IMG_2710

Dinsdag ging ik eten bij een collega. We aten laat, maar we hadden al honger. Mijn collega haalde alles uit de kast. Chips, kaasjes, worstjes, olijven, toastjes met smeersels…. We hadden daarna niet heel veel honger meer voor het ‘echte’ eten, gek he? Haha!

teddlicious-tedje

Eerst wandelen met mijn vriend en daarna lekker film kijken. We keken Ant-Man. Niet echt een super leuke film, maar wel vermakelijk. // Vorig weekend waste ik mijn auto en hij lijkt wel als nieuw, haha! Misschien moet ik toch iets vaker mijn auto wassen… Of door de wasstraat rijden.

teddlicious-tedje-

Ik draag mijn Jawebone Up weer en ik vind het weer zo leuk! Geeft een goed gevoel als je je stappen hebt gehaald. // Vrijdag dronken we een wijntje na het werk, altijd gezellig.

Vrijdagavond ging ik samen met de meiden van Adorable Books en onze Adorable Book Club Italiaans eten in Den Bosch! Sinds kort hebben we een clubje van zes meiden die regelmatig voor ons boeken lezen, echt heel leuk!

IMG_2752

We aten trouwens bij Stefano’s in Den Bosch. Daar was ik al een keer geweest toen ik een weekendje in Den Bosch was met mijn vriend. Ik nam een pizza carpaccio en hij was super lekker! Een dag later rook ik nog steeds naar knoflook, haha.

IMG_2742

Toen ik ’s avonds thuis kwam, lag dit boek op me te wachten! YEAH! Ik vind de boeken van Shopaholic altijd zo leuk. Een recensie kunnen jullie binnenkort lezen op Adorablebooks.nl.

IMG_2768

Zaterdagochtend ging ik voor een oogmeting naar de opticien. Mijn ogen zijn iets achteruit gegaan en ze zijn erachter gekomen dat mijn ogen niet helemaal goed samenwerken. Stom! Ik heb in ieder geval een nieuwe bril en die mag ik volgende week ophalen!

IMG_2769

Mijn vriend was meegegaan en daarna gingen we nog even een broodje eten bij La Place. Ik neem daar altijd een broodje met roomkaas, die vind ik het lekkerst. En een lekkere smoothie natuurlijk!

Zaterdag werkte ik aan Adorable Books en aan mijn eigen blog.

Have a nice Sunday! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 20 maart 2016 / 06:23

  Leuke momenten.

  Love Love Love die Eiffeltoren en ben heel erg benieuwd naar het boek van Sophie Kinsella.

  Fijne zondag!

 2. 20 maart 2016 / 08:51

  Die tulpen word ik helemaal vrolijk van hihi. En het broodje kruidenkaas van La Place ben ik ook echt gek op! Leuk weekoverzicht 😃

 3. 20 maart 2016 / 08:52

  Wat een fijne week heb je gehad. De meeting met de meiden van Adorable books zal vast leuk zijn geweest, het eten ziet er in ieder geval super uit. De boeken van Sophie Kinsella heb ik gewoon nog nooit gelezen, daar moet ik misschien toch eens aan beginnen!

 4. 20 maart 2016 / 09:03

  Haha mijn jas ruikt nog steeds naar pizza! Oh en dat broodje bij la place is ook mijn favoriet :) Ben benieuwd naar je nieuwe bril!

 5. 20 maart 2016 / 09:16

  Lijkt me wel fijn, een nieuwe bril! Wat een lekker eten allemaal zeg! Ja, auto wassen kan groot verschil maken :P

 6. 20 maart 2016 / 09:17

  Klinkt als een leuke week. Een pizza met carpaccio heb ik nog nooit van gehoord maar klinkt super lekker. Ben benieuwd naar het nieuwe boek van shopaholic en naar je nieuwe bril!

 7. 20 maart 2016 / 09:55

  Leuke week! OMG pizza met carpaccio? Dat is het beste van twee werelden. Waarom kan je die hier nergens bestellen?! Dat boek lijkt me trouwens super leuk! En How to be single vond ik echt heel leuk. Jammer dat jullie de bon niet meer konden gebruiken!

 8. 20 maart 2016 / 11:10

  Wat een gezellige week heb je gehad! Lekker veel food, de salade ziet er echt heel erg lekker uit! Ik ga volgende week ook maar weer eens mijn jawbone gebruiken, is echt te lang geleden.

 9. Ilona
  21 maart 2016 / 21:53

  Ziet er weer uit als een leuke week en wat heb je mooie ringen aan zeg! Waar zijn ze van als ik vragen mag? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *