Take a look at my life: Maart #3

TALAML3

En toen was het ineens bijna lente! Bizar hoe snel de winter voorbij is gevlogen, toch? Afgelopen week ging ik sporten, had ik leuke afspraken voor mijn werk en ging ik naar een concert in Utrecht samen met mijn zusje. Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

IMG_9804

Vol goede moed begin ik maandag aan een nieuwe week! Na een vermoeiend weekend met de housewarming achter de rug, kon ik maandag toch weer fris en fruitig beginnen.

IMG_9806

De hele ochtend werkte ik, en tijdens mijn lunchpauze nam ik éindelijk de tijd om de finale van Wie is de Mol? te kijken. Die had ik namelijk nog helemaal niet gezien! Ik zat al een paar afleveringen op Thomas, en hij bleek uiteindelijk ook de Mol te zijn. Ik vond het niet zo’n spectaculaire aflevering wat betreft hints en leuke mol-acties, maar het was wel een leuk seizoen met leuke kandidaten. Wat vond jij?

IMG_9812

Maandag ging ik boodschappen doen bij de Albert Heijn, kreeg ik zomaar een gratis bosje tulpen mee naar huis. Super attent! :-)

IMG_9813

Ik had maandag zin in een lichte maaltijd, dus ik flanste van alles in elkaar. Ik maakte een Griekse salade en daarbij aten we wat toastjes met salades en een ciabattabroodje. Heerlijk nu het weer wat warmer wordt, want dan kan ik weer meer salades eten ’s avonds. Yum!

IMG_9818

Maandagavond ging ik bootcampen! Normaal gesproken is het altijd op dinsdag, maar nu was het verzet. Het was nog licht toen we gingen sporten, echt zo fijn!

IMG_9821

Dinsdag had ik al vroeg een afspraak in de stad. Ik besloot er naartoe te lopen.

IMG_9837

De brug over lopen. En ja, ik ben nog steeds heel blij met mijn nieuwe witte sneakers!

IMG_9830

Na mijn afspraak liep ik door naar Coffeelovers op Plein 92 voor een brunch met twee vriendinnen. Ik nam dit veel te lekkere broodje met ei en spek. Zo lekker!

IMG_9827

Ik kreeg een super lief zelfgemaakt kaartje van een vriendin. Cute!

IMG_9828

Dinsdag nam ik een filmpje op voor Adorable Books. En dat ziet er dan ongeveer zo uit, haha. Mocht je benieuwd zijn naar het resultaat, de video kun je hier bekijken.

IMG_9831

’s Avonds eten we vissticks, aardappeltjes en boontjes. En nog wat Griekse salade!

IMG_9832

Ik had het met vriendinnen over het feit dat ik vaak de leuke dingen in het leven fotografeer. Logisch natuurlijk, want dat zijn nu eenmaal de leuke dingen om vast te leggen. Maar het huishouden moet natuurlijk ook gedaan worden. Wasje erin, wasje eruit…

Woensdag maakte ik geen foto’s. Natuurlijk ging ik stemmen, ik deed nog wat boodschappen en de rest van de dag was ik aan het werk. Na het eten gingen mijn vriend en ik nog een rondje wandelen, het was zulk lekker weer!

IMG_9844

Good morning! Ik begon de dag met een lekker ontbijtje en ik kon het niet laten om er een mooie, gestylede foto van maken, haha!

IMG_9845

Donderdagavond ging ik samen met mijn zusje naar Utrecht, want we gingen naar het concert van Us the duo! We aten van tevoren een hapje bij Meneer Smakers. En de burgers waren zó lekker!

IMG_9847

Pretty Utrecht <3

IMG_9882

Sisterlove! <3

IMG_9856

Toetje bij Starbucks: een veel te grote kop Vanilla latte en carrot cake. OMG!

IMG_9860

Us the duo in Tivoli, zo leuk! We zagen Us the duo in het voorprogramma van Pentatonix en toen we zagen dat ze naar Nederland kwamen, besloten we meteen tickets te boeken.

IMG_9864

In het voorprogramma stond Robbie Cavanagh. Ik kende hem niet, maar hij maakt hele mooie rustige liedjes.

IMG_9873

Yay, toen kwam Us the duo! Ze zijn zo leuk samen! Mocht je benieuwd zijn naar hun muziek: luister vooral even dit nummer. Na het concert bleef ik bij mijn zusje slapen.

IMG_9884

Toen ik vrijdag thuis kwam, was de Flying Dutchman binnengekomen. Het Frequent Flyers magazine van KLM waar ik aan heb meegewerkt.

IMG_9885

Blijft leuk om je naam er in te zien! :-)

IMG_9888

Een uur later kwam de postbode met een heleboel leuke pakketjes! <3 Stay tuned voor reviews!

Fijn weekend!

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 12:34

  Zo veel leuke pakketjes! Wanneer zie ik jou nou weer? :(

  • Tedje
   Auteur
   20 maart 2017 / 09:52

   Ja, laten we even een datum prikken, haha!

 2. 20 maart 2017 / 02:05

  Leuk om te zien! Je eten zag er wel elke keer errrrug lekker uit ;)

 3. 20 maart 2017 / 16:53

  Ik ben ook echt gek op fishsticks ik eet ze alleen altijd op een wit bolletje en niet bij mijn groente en aardappels haha! leuk overzicht en een fijn weekend!

 4. 20 maart 2017 / 20:47

  Die frietjes zien er ontzettend lekker uit! En ik kan geloven dat het bijzonder blijft om je naam in de colofon te zien. Dat vind ik ook nog steeds wanneer ik het magazine van de organisatie waarvoor ik werk in m’n handen heb. :-)

 5. Joyce
  23 maart 2017 / 18:36

  Ziet er leuk uit. En dat broodje met ei en spek jummie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *