Take a look at my life: Maart #3

Afgelopen week scoorde ik kaartjes voor het concert van Beyoncé en Jay-Z, had ik een aantal leuk werkafspraken én ging de kaartverkoop van onze tweede masterclass van start!

YES! We hebben een nieuwe datum voor de Masterclass Ondernemen voor beginnende content creators: 14 april. Wil jij alles lezen over de eerste editie? Klik hier. Wil jij er 14 april ook bij zijn? Koop hier je ticket. 

Ik schreef een recensie over dit boek voor Adorable Books!

Dinsdag is bootcampavond! #teamwork

Woensdag ging ik voor Chapeau Magazine naar Museum aan het Vrijthof, naar de expositie TED van Ted Noten. Dit kunstwerk van hem is ontzettend populair. Gaaf hè?

’s Avonds at ik alleen en ik had zin in poffertjes. Dus ik at poffertjes :-)

Ik kreeg een leuk pakketje van Etos met nieuwe producten uit de Aromalijn.

Woensdag was ik méga zenuwachtig. De presale voor de On The Run II Tour van Beyoncé en Jay-Z ging namelijk van start. Ik kwam helaas niet door de wachtrij heen en mijn zusje ook niet, maar een vriendin met wie we altijd naar Beyoncé gaan wel! OMG! Ik kan het nog niet helemaal beseffen (fangirl hier), maar wij gaan dus gewoon weer naar Beyoncé! Dat wordt mijn vierde keer, YES!

’s Middags reed ik naar Hasselt. In de Aveda salon kreeg ik namelijk een heerlijke massage (daarover binnenkort meer op Chapeaumagazine.com) en daarna werd mijn haar nog gekruld, super leuk!

Vrijdagavond ging ik naar een feestje.

En zaterdag ging ik hardlopen! Ik heb me in een enthousiaste bui ingeschreven voor de 5 kilometer (Groene Loper Run in Maastricht) en die is al over twee weken. Niet heel veel tijd meer om te trainen dus! Het was méga koud, maar het ging best lekker!

Toen ik thuis kwam heb ik de hele middag Grey’s Anatomy op de bank gekeken. Heerlijke besteding van mijn zaterdagmiddag!

Zaterdagavond aten we bij vrienden.

Zondagochtend maakten mijn vriend en ik het huis schoon (go, go, go!) en deden we boodschappen. Daarna liepen we naar de stad om te lunchen bij Lunch & Zo.

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

 

 

 

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 18 maart 2018 / 15:17

  Wat een leuke week :) Ik bootcamp ook! Lekker afwisselende lessen altijd <3

  • Tedje
   Auteur
   19 maart 2018 / 14:44

   Jaa, vind ik ook! Zo blijft het tenminste leuk!

 2. 19 maart 2018 / 08:15

  Oh, wat ziet het eten bij Lunch & Zo er heerlijk uit! En wat zijn de verpakkingen van die nieuwe Etos-producten mooi! Heel erg luxueus. Gefeliciteerd met jullie tweede masterclass én natuurlijk ook met je vierde keer Beyoncé. ;-)

  • Tedje
   Auteur
   19 maart 2018 / 14:44

   Haha, dankjewel Jessica! :-) Zoveel zin in, nu al!

 3. Min
  19 maart 2018 / 11:33

  Jaloers op Beyoncé! Helaas niet gelukt vanochtend

  • Tedje
   Auteur
   19 maart 2018 / 14:45

   Ah, wat jammer! Wellicht kun je op Ticketswap nog terecht voor kaarten?

   • Min
    20 maart 2018 / 14:50

    Extra concert! Dus maandag nieuwe kans :)

    • Tedje
     Auteur
     20 maart 2018 / 16:02

     Ik zag het ook inderdaad! Tip: via Tidal en de fanclub van Beyoncé (Beyhive) kun je in de presale al proberen kaarten te scoren!

     • Min
      23 maart 2018 / 10:38

      Jaa gelukt in de presale :) ZO blij!

     • Tedje
      Auteur
      23 maart 2018 / 11:34

      Haha, super nice!

  • Tedje
   Auteur
   23 maart 2018 / 11:34

   Thanks, ik heb er ook super veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *