Take a look at my life: Maart #3

Take a look at my life: Maart #3

Ik zei het vorige week al: maart roert zijn staart. En dat was ook deze week niet anders. Het sneeuwde zelfs woensdag en zondag! Kijken jullie mee naar mijn week?

Lekker mijn nagels lakken met een nieuw Catrice nagellakje. Een moment waar ik ontzettend rustig van word. Een review van dit leuke lakje genaamd Bricky Mouse vind je hier.

Zwaar Verliefd! van Chantal van Gastel recenseren voor Adorable Books. De recensie is al te lezen, klik hier!

Woeeeei! Een nieuwe layout op Adorable Books. We zijn er echt ontzettend blij mee! Wat vinden jullie ervan?

Dinsdag lekker lasagne for dinner! Heerlijk met een stukje brood erbij.

Woensdagochtend raakte ik pan in Erotica van het Too Faced Natural Eye Palette! Pan is het metalen bakje waar de oogschaduw ingedrukt is. Deze kleur is ook zo mooi met die gouden glitters erin.

Woensdagmiddag ging ik lekker lunchen en shoppen met lieve vriendin Julie. We aten bij Zeezicht op de Grote Markt in Breda, mijn favoriete lunchplekje. Ze hebben daar een heerlijke Club Sandwich! Julie nam een broodje met geitenkaas, nom nom nom! Daarna gingen we lekker shoppen, dat kunnen wij ontzettend goed samen. We kunnen namelijk een half uur voor het schap van Catrice staren naar alle producten. Dat kan ik niet met veel vriendinnen! Zij is net zo’n beautyfreak als ik, haha.

 photo 3-1.jpg

Ik heb het nog nooit zo rustig gezien in de Zara. Er was gewoon niemand!!

 photo 5-1.jpg

 photo 6-1.jpg

Het prijzencircus was al begonnen in de V&D! We kochten samen het Naked Basics palette. Het tweede make-up product was namelijk voor de helft, dus dat was een goede deal. Shoplog en swatches komen er uiteraard aan!

 photo 4-1.jpg

Hema beauty in Breda. Ziet er mooi uit!

 photo 7.jpg

Donderdagmiddag een drankje doen in Tilburg met klasgenootjes.

Donderdag had ik een sushi date met lieve vriendin Rinske. We hebben heerlijk gegeten bij Koi in Tilburg!

 photo 8.jpg

Toetje: gebakken ananas en banaan. Heerlijk!

 photo 9.jpg

Toen ik thuis kwam, lagen er pakketjes op mij te wachten! Altijd leuk.

Daar zat onder andere dit boek in van Lucy Clarke. Je kunt binnenkort een review verwachten op Adorable Books!

Vrijdagochtend ging ik naar de kapper. Weer een stukje eraf en lekker in laagjes!

Nagels lakken met een oud Essence lakje. Een keer nude in plaats van een fel kleurtje.

Outfit of the day!

Beginnen in Nachtzwemmen van Lucy Clarke. Binnenkort natuurlijk op Adorable Books!

Zondagochtend keek ik uit het raam bij mijn vriend in Maastricht. Eerste reactie: NEEEEEEEEEEE. Niet alweeeeeer… Wanneer is het een keer afgelopen? Ik ben toe aan zon!

Tsja, we besloten maar gebruik te maken van de omstandigheden. Mijn vriend en ik maakten een klein wandelingetje en daar hoorde natuurlijk een sneeuwballengevecht bij. Hier wist ik nog niet dat ik paar minuten later een sneeuwbal vol op mijn neus zou krijgen waardoor ik even een paar seconden knock out ging en super hard viel. Oeps! We waren iets te fanatiek…

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. 25 maart 2013 / 06:19

  Leuk om te zien! Je haar ziet er heel mooi uit! En jeetje, sneeuw!? Hier is gelukkig niets meer gevallen. Ik vind het heel mooi en leuk hoor, maar het mag nu wel weer eens wat warmer worden!

 2. 25 maart 2013 / 07:09

  Wat een leuk dagboek meid. Sneeuwballen gooien in maart.. mm kan nog net.. maar ik wil nu lentee!! hahaa.
  Hopelijk geldt de actie nog bij Sephora, maar ben vasttttt te laat haha. Liefs

 3. 25 maart 2013 / 07:51

  Leuk om te zien en je haar is mooi! :) x

 4. 25 maart 2013 / 08:50

  Wat een leuke foto’s, het lakje van Catrice is echt mooi:)

 5. Wendy (B)
  25 maart 2013 / 08:53

  Neem je vriend dubbel en dik terug ;)
  Heel onverwachts…
  Hihi!
  Ik zou wel eens willen gaan winkelen in Maastricht!
  Heb je anders al tips ofzo?
  Ik moet er wel eerst geraken en alleen is niet zo leuk vind ik.
  Mooi dat België is vertegenwoordigt ( ook al drink ik het niet ;) ) !

  • Tedje
   Auteur
   25 maart 2013 / 14:14

   Ik kan inderdaad wel een artikel maken met tips voor in Maastricht!!

 6. 25 maart 2013 / 09:04

  Haha, leuke foto die laatste! Verder ook, je outfit is ook tof. En je kapsel, weer lekker kort! Krijg je btw nou naturel chips bij die club sandwich of zie ik dat verkeerd? :p De nieuwe lay-out van AB is ook mooi, oh en je bent de link vergeten bij ‘Een review van dit leuke lakje genaamd Bricky Mouse vind je hier.’ Haha, lekker rommelige comment! :D

 7. 25 maart 2013 / 10:03

  Leuk, ik krijg honger van die sushi gelukkig ga ik het donderdag eten :)

 8. 25 maart 2013 / 12:27

  Leuke foto’s! Ik wil echt graag naar Sephora, maar jammer genoeg zo lang rijden voor mij en baal er zo van dat ze niet meer bijvullen. :( Mooi palette heb je gekocht. Eerst vond ik hem er neit geweldig uitzien, maar ik vind hem steeds leuker!

 9. 25 maart 2013 / 13:28

  Wat een leuke foto’s! Ik wil ook naar de Sephora!

 10. 25 maart 2013 / 13:38

  Leuke pictures weer! Damn, ik ga deze week naar de Sephora denk ik, want ik wil de palette ook zien te bemachtigen. Hurraaay voor de pan in Erotica! :D Zelf zijn Silk Teddy, Heaven en Velvet Revolver bijna op. Ik moet de noodtoestand gaan uitroepen. xD SUSHAY NOM!

 11. 25 maart 2013 / 14:51

  Leuke foto’s! Je haar zit echt leuk op die foto! En het Naked basics palette is zo mooi, die wil ik ook wel! :)

 12. 25 maart 2013 / 14:51

  Sushi en gebakken bananen… Me like!

 13. 25 maart 2013 / 18:26

  Mooi lakje van Catrice. Ik ga binnenkort aan de sephora.
  Leuk foto overzicht.
  Liefs, xxx

 14. 25 maart 2013 / 21:20

  Ik heb het too faced natural eye palette ook net gekocht. Ben er super blij mee !

 15. 25 maart 2013 / 23:31

  Leuke foto’s! Ik vind je roze blazertje erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *