Take a look at my life: Maart #4

Take a look at my life: Maart #4

 photo CollageImage4-6.png

Wat een week, wat een week! Het hoogtepunt was natuurlijk Beyoncé waar jullie al een uitgebreid verslag van hebben kunnen lezen. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan afgelopen week? Kijk dan verder! 

Jullie hebben er al over kunnen lezen: mijn eigen gemaakte sieraden van papier! Zaterdagavond had ik een workshop samen met vier vriendinnen waar ik leerde hoe je dus armbandjes kunt maken van strookjes papier uit tijdschriften.

Zondag ging ik samen met mijn vriend naar TEFAF in Maastricht, een heel grote kunstbeurs in het MECC. Er hangen schilderijen die héél veel geld waard zijn (lees: miljoenen), waaronder een schilderij van Van Gogh bijvoorbeeld.

 photo IMG_6858.jpg

Moulin de la Galette van Van Gogh.

 photo IMG_6877.jpg

Zondagavond gingen mijn vriend en ik eten bij twee vrienden van ons. Ik kookte samen met Els. We maakten mijn makkelijke recept pasta met zalm en hij was weer erg lekker!

Yummy, lekker toetje gemaakt door Els!

 photo IMG_6886.jpg

Daarna speelden we een potje Cluedo. Ik won niet (natuurlijk niet, ik win nooit met spelletjes), maar het was wel erg leuk!

Maandag uit school was het tijd om mijn nagellak eraf te halen. Ik ging voor een combinatie van Rimmel 500 Peppermint en Make Me Smile van Catrice.

 photo IMG_6896.jpg

Maandag is hardloopdag!

Voor het avondeten deed ik les 3 van Start to Run met Evy samen met Julie. Het ging lekker!

 photo IMG_6926.jpg

Jullie hebben er al een uitgebreid verslag van kunnen lezen: dinsdag ging ik naar Beyoncé. Het was zo ontzettend gaaf! Ik wil nog een keer!!

 photo IMG_6985.jpg

Woensdag heb ik tot half 6 op school gezeten en daarna heb ik lekker gegeten bij Happy Italy samen met Lynn. Ik had haar al veel te lang niet meer gesproken dus dat was de hoogste tijd. Als voorgerecht namen we dit bord met allemaal lekkere hammetjes erop.

Ik nam de tagliatelle pomodori secchi en hij was echt heerlijk! Ik had nog niet eens 1/3 opgegeten, het is altijd zo veel bij Happy Italy. Gelukkig kun je vragen om een doggy bag!

 photo IMG_6998.jpg

Donderdag op school maakten we met onze tijdschrift groep een moodboard voor ons tijdschrift. We gaan een magazine maken voor jonge ondernemers in de creatieve sector. Super leuk om zo creatief bezig te zijn. Ik word trouwens de vormgever en ik heb er echt heel veel zin in!

Donderdag was het prachtig weer! Helaas heb ik er niet veel van kunnen genieten, want ik moest naar school en toen ik thuis kwam moest ik een interview uitwerken. Wel had ik mijn mintgroene All Stars aan. Dat zorgde voor een echt lentegevoel.

 photo IMG_7006.jpg

To do list van de Hema, wat ben ik hier blij mee! Echt heel erg handig.

 photo IMG_7008.jpg

Ik was mijn interview aan het uitwerken donderdag en toen vroeg mijn zusje of ik een ijsje wilde. Ja graag!! Ik ging voor een bolletje watermeloen. Toch nog een beetje een zomergevoel terwijl ik hard aan het werken was voor school.

Throwback thursday! Sisterlove op het aanrecht. Ik weet nog dat ik die panty echt heel erg gaaf vond toen. Zie je die sticker op mijn hand? Ik had vast iets goeds gedaan op school :)

Donderdag na het eten waagde ik me aan les 4 van Start to run met Evy. Volgens het programma zou je drie keer in de week moeten doen, maar ik hou het op twee keer in de week. Les 4 was dus eigenlijk het begin van een nieuwe week met een zwaarder programma. Dit keer moest ik een aantal keer drie minuten achter elkaar hardlopen, terwijl dat vorige week nog twee was. Het ging eigenlijk best lekker en het weer was natuurlijk perfect om hard te gaan lopen.

’s Avonds was het tijd voor de finale van Wie is de Mol? Ik zat, zoals altijd, weer op de verkeerde. Ik dacht dat het Sofie was, maar het was Susan! Ik kijk WIDM al járen en ik heb het volgens mij nog nooit goed gehad. Zaten jullie wel op de goede mol dit keer?

Vrijdag was ik vrij. Ik begon de dag met de season finale van Pretty Little Liars. Wat was het spannend! In juni komt seizoen 5 pas, dus we moeten nog even wachten. Wat vonden jullie van de aflevering?

Daarna werkte ik nog wat aan school en rond de middag was het tijd om naar de kapper te gaan. Dat was alweer veel te lang geleden. Het is erg kort geknipt, vooral aan de achterkant. Even wennen dus!

 photo IMG_7024.jpg

Lekkere thee bij de kapper.

 photo IMG_7026.jpg

Masterlunch à la Teddlicious.

’s Middags was het tijd om naar Amsterdam te gaan voor een boekpresentatie met Adorable Books. Ik zette deze foto onderweg op Instagram en ik vroeg aan jullie waar ik was. Het was in Den Bosch! Het zonnetje scheen lekker terwijl ik aan het wachten was. In Den Bosch stapte ik in de trein waar Danique al in zat.

Eenmaal in Amsterdam aangekomen, wachtten we op Danique V. en Yara bij de Starbucks. Danique nam een Chai Tea Latte (die erg lekker was, die neem ik de volgende keer!) en ik nam een Caramel Macchiato.

 photo IMG_7035.jpg

Met de pont naar de presentatie. Lekker weertje!

Lekkere drankjes bij de boekpresentatie.

 photo IMG_7062.jpg

De boekpresentatie vond plaats in een bioscoopzaaltje in Amsterdam, waar onze stoelen gereserveerd waren. Het was niet zomaar een boekpresentatie, het was ook een huwelijksreceptie. We mochten de schrijvers Tahereh Mafi en Ransom Riggs interviewen via Skype, die binnenkort gaan trouwen. Binnenkort komen de boeken uit in Nederland. Het hele verslag kun je hier lezen!

 photo IMG_7074.jpg

In de trein terug met Danique :) Ik was om 12 uur ’s nachts thuis, dus toen was het tijd om lekker te gaan slapen.

’s Ochtends ontbijten met een lekkere yoghurt smoothie met banaan en sinaasappelsap.

 photo IMG_7082.jpg

Best. Moment. Ever.

 photo IMG_7089.jpg

De 100e aflevering van Glee kijken. Drie keer raden wie erin voorkwam: Chase “Nate Archibald” Crawford. Ik vond zijn rol alleen niet zo leuk :(

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

30 Reacties

 1. 23 maart 2014 / 08:04

  Ohhhh die 100e aflevering van Glee móet ik even kijken. Ben benieuwd! Het was leuk je weer te zien mopske! X

 2. 23 maart 2014 / 08:08

  Wat een geweldige week heb je achter de rug! Ik vind de nagellakcombinatie die je draagt erg leuk.

 3. 23 maart 2014 / 08:44

  Wauw, leuke foto’s! De armbandjes zien er zo leuk uit en het Beyoncé concert lijkt me ook enorm geslaagd :-)

 4. 23 maart 2014 / 09:41

  Wat heb je toch weer een mooie week gehad! Vind ’t moodboard nog steeds heel gaaf. Word top de komende weken! Dreamteam hihihi

 5. 23 maart 2014 / 10:09

  Super leuk dat je bij Beyonce bent geweest!! Het lijkt me zo leuk om een keer een concert van haar mee te maken!

 6. 23 maart 2014 / 10:24

  Wat heb je toch prachtig haar! Ik zou zó met je ruilen! Die bob staat je goed! En damn, Beyoncé, gaaf!

 7. 23 maart 2014 / 10:44

  Ah Chase is zo’n lekker ding <3 Haha, ik ben weer helemaal opnieuw met GG begonnen en hij is zó knap! Ik vind het echt supergoed van je dat je zo lekker aan het hardlopen bent, zet 'm op Ted!

  • Tedje
   Auteur
   23 maart 2014 / 11:53

   Aah super lief, Sophie! Dankjewel! Ik wil Gossip Girl ook helemaal opnieuw kijken, maar ik kijk op dit moment zoveel series dat ik dat er echt niet bij kan hebben, haha! Ooit zal ik GG weer gaan zien… Tot nu moet ik het maar even doen met Nate in Glee ;)

 8. 23 maart 2014 / 11:12

  Haha ik zag de laatste foto en ik NATE! En toen las ik Glee en ik “Huh… Wacht?” Maar wat grappig dat hij daar in speelt! Ik volg het al een tijdje niet meer eigenlijk, haha. Verder ziet het er uit als een leuke week. Goed dat je zo lekker bezig bent met hardlopen! :D

  • Tedje
   Auteur
   23 maart 2014 / 12:23

   Haha, grappig he! Helaas was hij hier de arrogante zakenman en dat maakte hem meteen onaantrekkelijk. Ik moet Gossip Girl maar weer eens gaan kijken denk ik… Thanks!

 9. 23 maart 2014 / 13:32

  Wauw, wat een leuke week! Hardlopen is zo lekker, helaas krijg ik er steeds blessures van… :(
  Lijkt me erg leuk om naar de boekpresentatie te mogen!

 10. 23 maart 2014 / 13:46

  Veeeeeel leuke dingen! Ahw wat is beyonce gaaf zeg!

 11. 23 maart 2014 / 18:30

  ik krijg honger van dit artikel!!! En ik vond ‘Nate’ zijn rol ook super stom in Glee! Maar hee, toch weer even van het uitzicht genoten ;-)

 12. 23 maart 2014 / 19:17

  Ik krijg spontaan honger van al dat lekkere eten, haha! Leuk artikel!

 13. 23 maart 2014 / 20:14

  Wat weer een leuke foto’s! Ik vind vooral jouw nagelcombi’s altijd zo leuk en vrolijk! En natuurlijk supergaaf dat je naar het concert van Beyonce bent geweest, lijkt me een heel avontuur!

 14. 23 maart 2014 / 22:02

  Je kortere coupe staat je supergoed. En die pasta met zalm ziet er lekker uit, nom nom!

 15. 23 maart 2014 / 22:08

  Je haar is volgens mij wel weel heel mooi geworden, leuk model! Je nagellak zat er ook echt flawless op trouwens, wauw :D

 16. 23 maart 2014 / 22:23

  Leuke foto’s! Die kinderfoto is echt adorable en ik krijg spontaan zin om nu gewoon de sportschool in te duiken door alle sportieve foto’s :)

 17. 24 maart 2014 / 07:59

  Wat een heerlijke diary en lekkere foodfoto’s zitten ertussen! Een geslaagde week heb je achter de rug en ik gun je van harte dat deze week minstens net zo zal zijn <3 Succes!

 18. Jackelien
  25 maart 2014 / 19:46

  Dit is de eerste blog die ik van je lees, maar wat schrijf je leuk! Ik ben ook net begonnen met hardlopen, maar hou het ook bij 2x per week. Leuke week heb je gehad en succes deze week!

  • Tedje
   Auteur
   25 maart 2014 / 21:07

   Wat een lief berichtje zeg! Dankjewel :)

 19. 25 maart 2014 / 21:35

  Wat een leuke combinatie die blauwe nagellak met dat bruinachtige!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *