Take a look at my life: Maart #4

Afgelopen week had ik mijn tweede afspraak voor het laseren van mijn oksels, had ik niet zo’n handige actie op de parkeerplaats, genoot ik van de eerste echte lentedag en trainde ik voor de Groene Loper Run! 

Er vielen vorige week twee mooie magazines op de deurmat waar ik aan mee heb gewerkt! Ben je benieuwd wat ik precies doe als freelance content creator? Bekijk dan mijn portfoliowebsite tedjevangils.nl.

Dinsdag: bootcamp time! We trainden op Plein 1992 in Maastricht.

En na de bootcamp nam ik de lift in plaats van de trap… ;-)

Woensdag bakte ik een bananenbrood met walnoten. Klik hier voor het recept!

De deur uit voor een afspraak! Lekker poseren met een paraplu, haha!

Cloudy Maastricht. Ik merk dat mijn iPhone niet meer zulke mooie foto’s maakt… Tijd voor een nieuwe?? ;-)

Ik ging naar Kafethéa (Mariastraat 6) om koffie te drinken met Loes. Kijk hoe ontzettend leuk deze bar is. Ik wil het ook!!

Ik ontving de Goodiebox. Er zitten echt leuke spulletjes in! Ik ben vooral erg blij met de kwast en de Sleek Face Contour Kit. De nagellak ziet er ook heel goed uit, die ga ik binnenkort proberen.

Bij Kruidvat was er afgelopen week een actie met All Stars, die kon ik niet aan me voorbij laten gaan! Ik draag al van kinds af aan All Stars en ik heb ze al in alle kleuren van de regenboog gehad. De laatste jaren ging ik steeds voor lage modellen, maar ik heb nu weer eens de hoge aangeschaft! In het donkerblauw, die heb ik ook al lang niet meer gehad.

Vrijdagochtend ging ik weer naar Skins Laser Clinic in Sittard, want het was tijd voor mijn tweede laserbehandeling voor mijn oksels.

Ik krijg veel vragen of het pijn doet. De eerste behandeling was echt pijnloos, super fijn! Dit keer heeft Amber de intensiteit iets omhoog gedraaid, en dat voelde ik wel. Alsof iemand een heel klein speldje in je oksels prikt. Maar of het écht pijn doet? Nee, eigenlijk niet. En een voordeel als je je oksels laat laseren: het is maar een klein oppervlak, dus binnen 5 minuten sta je weer buiten.

En daarna reed ik weer terug naar huis.

Vrijdagavond aten we sinds een hele lange tijd weer eens friet! Met een frikandel speciaal natuurlijk, mijn lievelingssnack ;-)

Vol goede moed ging ik zaterdagochtend hardlopen! Ik loop aanstaande zondag de 5 kilometer tijdens de Groene Loper Run.

Even stoppen onderweg om deze foto te maken, zo’n mooi stukje van Maastricht!

En wat dacht je van dit uitzicht? En dat allemaal op 10 minuten van mijn huis. Bizar toch?

Ik rende 5 kilometer, maar daar is ook alles mee gezegd. Het ging echt voor geen meter! Ik was veel te warm aangekleed, mijn benen voelde als pudding en door mijn astma piepte ik als een kuiken die jarenlang zware shag had gerookt ;-) Wat zeggen ze ook alweer? Een slechte generale, een goede première? Laten we het hopen!

Om half 3 gingen we dan eindelijk lunchen…. Na het sporten deden we boodschappen, maar ik (kluns die ik ben) verloor het parkeerticket. Wat dom!! Uiteindelijk moest ik 5 euro betalen voor een nieuw ticket (dat vond ik eigenlijk nog meevallen, ik had echt gerekend op 20 ofzo). Gelukkig aten we een broodje carpaccio, dat maakte een heleboel goed, haha!

’s Avonds deden we een spelletje Ticket to ride en ik won voor de eerste keer in mijn leven met dit spel! YES! :-)

Zondag was het prachtig weer! We brunchten bij Slavante met dit uitzicht, niet verkeerd toch?

Daarna maakten we nog even een korte wandeling langs de ENCI groeve.

En liepen we naar dit uitzichtpunt waar je een prachtige view hebt over de Maas en Maastricht. Ik kreeg veel vragen over mijn jasje op Instagram trouwens, die is van My Jewellery!

Mijn vriend en ik sloten het weekend af met vegetarische nacho’s met guacamole! We keken de film Wind River, die ik erg goed vond trouwens.

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 26 maart 2018 / 10:03

  Leuk weekje weer :) Heel veel succes alvast met je hardloopwedstrijd! You go girl!!

 2. Nadine
  26 maart 2018 / 11:35

  Jeeejz Ticket to ride gewonnen 😁😚🤗

 3. 26 maart 2018 / 11:38

  Was gezellig je te zien! Je All Stars zijn heel leuk trouwens, zo’n fijne actie van Kruidvat!

 4. 2 april 2018 / 13:02

  Ahhh ik ben stiekem wel een beetje jaloers om die prachtige uitzichten in Limburg <3 Ik woon in de randstad en ik mis soms écht zulke mooie natuur om me heen.

  • Tedje
   Auteur
   3 april 2018 / 14:46

   Ah ja dat kan ik me voorstellen, Melissa! Ach, zo heeft iedere plek z’n voor en z’n nadelen! Maastricht is weer zo ver weg ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *