Take a look at my life: Maart #4

Take a look at my life: Maart #4

 photo talaml4.png

Zo, de maand maart zit er weer op. Wat gaat het allemaal snel, vinden jullie niet? Deze week was een leuke week met onder andere het persevent van Hema en een lang weekend genieten in Zeeland. Een dagje later dan normaal, omdat ik in Zeeland geen beschikking had tot internet, helaas! Kijken jullie mee? 

Ik had het gevoel dat het extra lang weekend was geweest, want ik ging op maandagochtend pas terug naar huis vanuit Maastricht. Ik hoefde pas laat op school te zijn. Meestal red ik het niet om pas op maandag terug te gaan, daarom was het nu extra fijn. Op school was het niet zo zinvol, dus na een half uur stond ik met mijn trolley alweer buiten. Ik was mijn handschoenen vergeten en oh oh oh wat was het koud! Wat een harde en gure wind. Jaks, ik ben er nu echt helemaal klaar mee.

Dinsdag ging ik even naar mijn oude stage Punt (het tijdschrift van Avans Hogeschool) om iedereen weer te zien. Ik maakte deze foto net voordat ik wegging. ‘De zon schijnt buiten. Nu de temperatuur nog met 25 graden omhoog’.

Ik ging natuurlijk niet alleen bijkletsen, er lag een heel stapeltje tijdschriften op mij te wachten. Met mezelf op de cover! AAAH!! Heel gek om te zien, maar wel ontzettend gaaf.

Natuurlijk ging het bij mijn stage niet om model te spelen, maar om het schrijven. Het meest trots ben ik op dit artikel over geld verdienen met YouTube filmpjes. Ik interviewde lieve Sharon over haar passie: make-up, filmpjes maken en bloggen. De vormgeving vind ik ook echt helemaal te gek geworden. Vinden jullie die rij nagellakjes ook niet heel cute?

Dinsdag kwam ook (eindelijk) mijn Golden Rose nagellakje uit de Jolly Jewels collectie. Binnenkort natuurlijk een swatch online!

New Zealand collectie van Herôme, natuurlijk binnenkort swatches en reviews online! Op het eerste gezicht ziet het er in ieder geval goed uit. Ik ben enorm fan van de lakjes van dit merk, dus dat maakt me extra nieuwsgierig.

 photo 22.jpg

Hmmm noten met gedroogd fruit, heerlijk! En gezond, of toch niet? Er zit natuurlijk heel veel suiker in die gedroogde vruchten. Dat is dan weer jammer.

 photo 23.jpg

Woensdag begon de Maffe Marathon bij de Bijenkorf. Ik wilde graag een e-reader bestellen dus ik besloot maar eens een kijkje te gaan nemen op internet. WHUT? 9018 mensen voor me in de wachtrij? Gelukkig schoot het na een tijdje op en kon ik mijn e-reader bestellen!

Oef… Donderdagochtend (of zeg gerust maar donderdagnacht) ging mijn wekker om 5 uur. Om 10 over 6 moest ik namelijk al in de trein zitten richting Arnhem. We gingen met school naar het Hof (waar mensen in hoger beroep gaan) en mochten daar een aantal zaken bijwonen. Interessant!

Eenmaal aangekomen in Arnhem gelijk naar Starbucks gegaan om wakker te worden. Ik neem eigenlijk altijd Vanilla Latte, zo lekker! Altijd als ik mijn naam zeg bij Starbucks zeggen ze: HUH? Dan spel ik mijn naam altijd. Deze keer ging het goed! Ze schrijven ook wel eens Fredje of Tetje. Soms ben ik in staat om gewoon Kees of Jan te zeggen, haha. Kijken hoe ze dan reageren ;)

 photo 24.jpg

Donderdagmiddag was het tijd om naar Amsterdam te gaan! Er vond daar een fashion en beauty event plaats waar jullie binnenkort nog van alles over horen! Deze spectaculaire modeshow vond buiten plaats, midden in het centrum van Amsterdam in de winkelstraten. Hoe gaaf!!

 photo 25.jpg

Na het event met Sharon een snel hapje eten bij Julia’s.

Wachten op de trein in Den Bosch toen ik uit Amsterdam kwam. Een ontzettend leuke middag gehad!

Toen ik donderdagavond thuis kwam, lag mijn e-reader op mij te wachten! Jippie! Dat wordt lekker veel lezen komende tijd.

Geïmproviseerde fotostudio om spik splinter nieuwe producten van Hema te fotograferen! Reviews en een verslag van de dag komt zo snel mogelijk online!

 photo 20.jpg

Vrijdag kwam deze easy peasy tutorial online, ik vind hem wel grappig geworden!

Vrijdagochtend vertrok ik met de trein naar Goes voor een weekendje Zeeland met mijn vriend, zijn ouders, zusje en haar vriend. Heerlijk een weekendje uitwaaien en niks doen!

Overstappen in Roosendaal en daar zag ik toch een rare trein, zonder ‘benedenverdieping’.

 photo 30.jpg

Een heerlijk stuk taart gegeten omdat mijn vriend jarig was! Hmmm!

Eenmaal aangekomen in Zeeland en we alles hadden uitgepakt en taart gegeten, gingen we gelijk naar het strand. Het was immers goed weer en de zon scheen. Wel was het koud, brr! Rond deze tijd van het jaar hebben we wel eens in bikini op het strand gelegen, maar helaas was het afgelopen weekend gewoon winterjassen- en handschoenenweer.

Zaterdag een flinke boswandeling gemaakt van 8 kilometer. Goed voor de beentjes en goed voor #fitforsummer, de Challenge bedacht door Annemerel. Ik ga meedoen aan haar Challenge. In tien weken helemaal klaar voor de zomer, kom maar op!

Natuurlijk zijn we iedere dag even naar het strand gewandeld. Bijna zonde om niet te gaan als je er op vijf minuten loopafstand vandaan zit. Wat we verder nog hebben gedaan? Gegeten, spelletjes gedaan, gelezen (ik heb twee boeken uitgelezen). Oh ja, en nog een beetje aan school gewerkt, dat moest helaas ook gebeuren. Een heerlijk relaxt weekend dus!

 photo 31.jpg

Zo ontzettend blij met mijn e-reader van Sony! Leest ontzettend prettig en is natuurlijk heel erg handig om mee te nemen. Geen gezeul meer met boeken!!

 photo 32.jpg

Paasontbijt in Zeeland met eitjes, warme broodjes en allerlei beleg. Smullen maar!

Samen met vriendlief!

Maandag was inpakdag, maar we maakten nog even een snel rondje op het strand. Even genieten van de zon in de duinen en door het bos weer teruglopen.

Maandagavond met zijn allen bij mij thuis gegeten. Check deze HUGE strawberry! Ik kwam niet meer bij van het lachen toen ik deze zag, echt niet normaal!

En natuurlijk was het Pasen, dus dit kon ook niet ontbreken!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

27 Reacties

 1. 2 april 2013 / 09:31

  Wat heb je een hoop leuke dingen gedaan. Ziet er leuk uit daar in Zeeland zeg! :)

 2. 2 april 2013 / 10:05

  Hartstikke leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met je vriend :-)
  Heerlijk uitwaaien aan zee, dat had ik nou ook wel gewild haha.

 3. 2 april 2013 / 10:18

  Oh wat gaaf dat jij Sharon hebt geinterviewd. Ik heb het nog gelezen, wat leuk dat jij dat was!

 4. 2 april 2013 / 10:48

  Wow jij hebt het druk gehad! Wel lekker bezig joh, een weekendje in Zeeland is heerlijk! Gelukkig scheen het zonnetje ook, dat maakt elke dag beter:)

 5. Joyce
  2 april 2013 / 11:27

  Supercool op de voorkant van de punt. Helaas zit ik niet meer op avans anders had ik hem meteen gehaald haha :P

 6. 2 april 2013 / 13:05

  Ik vind dat eten van Julia’s er altijd zo lekker uitzien. Ik moet het toch maar eens gaan proberen.. Het is er op de een of andere manier nog nooit van gekomen. Haha!

 7. 2 april 2013 / 13:32

  Leuke foto’s!
  Haha ik moest meteen lachen met die set-up voor je foto’s ik moet ook heel wat imroviseren voor een goede foto te hebben het is altijd z’on klus om mooie dingen bij elkaar te zoeken voor een leuke achtergrond :D

 8. 2 april 2013 / 15:08

  Heel erg leuk om te zien! Leuke foto ook met je vriend, nog gefeliciteerd met zijn verjaardag :) De cover en het artikel zien er supergaaf uit en Zeeland ziet er ook mooi uit!

  • Tedje
   Auteur
   2 april 2013 / 16:38

   Dankjewel Hester, ik zal het aan hem doorgeven! :-)

 9. 2 april 2013 / 15:11

  Huh, op de voorkant van en schrijven voor de Punt?! Wat gaaf! Dan heb je echt wel een vette stage hoor!

 10. Wendy (B)
  2 april 2013 / 15:50

  Heb je die kauwgom in je gezicht laten knallen?
  ;)
  En zeg, heel mooie foto van jullie tweetjes samen :)

  • Tedje
   Auteur
   2 april 2013 / 16:38

   Haha ja dat is wel een aantal keer gebeurd! Lekkere plakzooi ;) Dankjewel!

   • Wendy (B)
    3 april 2013 / 12:05

    Haha!
    Zeker als je die zo groot mogelijk wilt blazen en dan…
    KNAL!
    Graag gedaan ;)

 11. 2 april 2013 / 17:35

  Leuke foto’s! Je nagels zien er echt cute uit en die cover van het tijdschrift is echt zoo gaaf! Liefs

 12. 2 april 2013 / 23:14

  Wat een mooie foto’s! Had het al gezegd, maar was erg leuk om je te zien bij het Hema persevent :)
  Schattige nailart met die stipjes ook :)

 13. 2 april 2013 / 23:36

  Geweldige pictures! :) Je nailart is echt ontzettend schattig en taart is altijd welkom! Haha! Leuk dat je op de cover stond, is iets om trots op te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *