Take a look at my life: Maart #5

Vorige week was het druk, drukker, drukst! Vandaar dat er ook geen blogs online zijn gekomen. Maar dat ga ik deze week weer helemaal goedmaken met een Take a look at my life, een verslag van de Groene Loper Run in Maastricht en een artikel met dingen die in april op de planning staan! Kijk je mee naar afgelopen week? 

Maandag werk ik de hele dag aan freelance klussen en ’s middags neem ik even een break. Ik ga even thee drinken bij een vriendin!

Ik maak foto’s voor mijn blog en Instagram met deze nieuwe Daniel Wellington horloges! Leuke tip: Met de code TEDDW krijg je t/m 9 mei 15% korting op je bestelling op Danielwellington.com.

Ik maak deze foto voor Instagram! Met mijn nieuwe Daniel Wellington horloge. Het is de Classic Petite Reading met rosegouden details.

Dinsdag ga ik langs op het kantoor van Chapeau Magazine. Ik mag aan de slag met een super leuke klus waar ik gelijk mee kan beginnen.

De rest van de week ziet er eigenlijk zo uit. Achter mijn bureau, aan het werk voor deze magazines. Deadlines!!

Ik maak wel even tijd vrij om te gaan sporten. Ik had er eigenlijk geen zin in, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan! Mijn hoofd was weer even helemaal leeg.

We deden een super leuk spel: ballonnen bij elkaar kapot trappen. Je zou denken, easy peasy, maar dat valt best tegen! En het is ook nog eens vermoeiend door al dat rennen. Tussendoor moesten we ook steeds oefeningen doen.

Woensdag ging ik naar mijn accountant om de inkomstenbelasting te doen. Moet ook gebeuren! Ik heb sinds 2018 iemand die mij helpt met mijn administratie en dat bevalt echt heel goed.

Daarna haalde ik mijn startnummer op voor de Groene Loper Run van zondag. Hier komt deze week nog een wedstrijdverslag van online!

Ik deed even gauw boodschappen bij de vernieuwde Albert Heijn op de Scharnerweg in Maastricht. OMG, heaven! Hier wil ik voortaan eigenlijk altijd boodschappen doen. Je kunt hier je eigen kruiden knippen, hoe leuk!

En ze hebben een sushibar… Ik kon het niet laten om een klein bakje mee te nemen om te proeven. Lekker!

Mijn vriend maakte tomaten risotto met feta, spinazie en chorizo. Zo lekker!

Donderdag was mijn vriend jarig en ik haalde vlaaien bij bakkerij Hermans.

Ik maakte een plaattaart met paprika, courgette, geitenkaas en walnoten! ’s Avonds kwam er visite en aten we vlaai, yummie.

Vrijdag gaf ik nog even vol gas voor verschillende freelanceklussen en ’s avonds ging ik uit eten samen met mijn vriend bij Azië Tapas op het Vrijthof. Wat mij betreft de lekkerste sushi van Maastricht!

Zaterdag werkte ik in mijn bullet journal en maakte ik deze creatie. Best trots op, moet ik eerlijk zeggen! Zaterdagavond ging ik wat drinken in de stad met een vriendin, waar ik helemaal vergeten ben foto’s te maken omdat het zo gezellig was.

Zondagochtend: paasontbijt!

Zondagmiddag rende ik 5 kilometer tijdens de Groene Loper Run samen met een vriendin! Twee blije koppies nadat we over de finish waren gekomen!

Tweede Paasdag reden mijn vriend en ik naar Brabant voor de paasbrunch met mijn familie. Gezellig!

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 3 april 2018 / 14:55

  Leuke week met heel veel lekker eten <3 Gefeliciteerd nog met je vriend!

 2. 3 april 2018 / 15:57

  Leuke foto’s! Je bullet journal creatie ziet er tof uit (:

  • Tedje
   Auteur
   4 april 2018 / 13:21

   Ah, thanks! Ik was er zelf ook best trots op, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *