Take a look at my life: Mei #1

Take a look at my life: Mei #1

 photo CollageImage1-2.png

En toen was het alweer mei. Wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel. Over een maand heb ik al tentamens en over zes weken zit ik voor een week in Cyprus met school. I can’t wait! Afgelopen week had ik lekker een weekje vrij, ook zeker niet verkeerd. Kijken jullie mee naar mijn week?

Prachtige bloesem bij ons in de straat. Dat betekent dat het weer mooi weer is!

Maandag was swatchdag. Heel veel nagellakjes opgedaan en gefotografeerd. Deze vond ik toch wel heel speciaal: 56 uit de Special Effect Holographic lijn van Hema.

Ook maakte ik een ooglook die binnenkort online komt!

Aardbeien als toetje. Ze waren al lekker zoet, heerlijk!

Opa en oma zijn binnenkort 50 jaar getrouwd. Kijk eens wat een chique uitnodiging ze hebben!

De inhuldiging kijken onder het genot van een oranje cupcake.

Ik heb zowat de hele dag voor de tv gezeten om Kroningsdag te volgen (je bent journalist of je bent het niet). Ik heb genoten van de emotionele momenten, van Máxima’s prachtige Jan Taminiau, de kleine Amalia, Alexia en Ariane, de boottocht met tussenstop bij Armin van Buuren, de mooie hermelijn van Willem-Alexander en natuurlijk van prinses Beatrix.

 photo IMG_1285.jpg

Nageltjes van kleine nichtjes (3 en 5) helemaal in Kroningsdagstijl gelakt: oranje met gouden stipjes.

 photo IMG_1290.jpg

Bijna 7km gewandeld met vriendin Julie door de polder. De zon scheen, het was echt heerlijk!

Woensdag waagde ik me aan het springtouw. Best vermoeiend!!

Nagels gelakt met deze beauty van Herôme.

In de stad zag ik deze te schattige mini mintgroene All Stars. Die krijgt mijn kind later sowieso!

Woensdagavond ging ik met vriendin Diede sushi eten. Het was voor haar de eerste keer! Na wat geklooi met haar stokjes ging het daarna eigenlijk best goed! Ze heeft één ronde sushi op. Ik natuurlijk alle rondes, haha!

 photo IMG_1340.jpg

Natuurlijk honderd bakjes met fruit in kokossaus besteld. Oké geen honderd, maar wel 4 of 5.

Mijn benen lekker insmeren met deze geweldige body butter van The Body Shop in Brazil Nut. Vanaf 13 mei verkrijgbaar in de winkels!

Donderdag ging ik shoppen met mama in Breda. Deze broek gekocht bij de Zara! Ik vind hem echt heel erg gaaf. Jup, hij is veel te kort, maar dat heb ik bij alle broeken van de Zara. Mijn benen zijn gewoon te lang. Gelukkig is het in de mode om je broeken op ‘hoogwaterstand’ te dragen.

 photo IMG_1360.jpg

Een mini broodje carpaccio eten, dat is smullen! Het liefst zou ik dat iedere dag eten, echt waar.

Ook deze loafers zijn nu van mij! Ik heb ongeveer alle ballerina’s aangehad (oké, niet allemaal. Maar wel veel!) in de stad en geen een vond ik er echt leuk. Of ze waren te groot of te klein of te smal of te breed of mijn ’teendecolleté’ was te zien. Met maat 41 en smalle voeten is het altijd lastig om ballerina’s te kopen. Mijn moeder wees me op deze loafers en ik dacht eerst: ugh nee! Niks voor mij. Maar ik deed ze aan en ze zaten gelijk goed. En ze stonden nog eens leuk ook! En eigenlijk waren ze toch best wel heel erg leuk.

Vrijdag was het tijd voor buikspieroefeningen. Jeetje, deze workout van Cassey was zwaar. Echt niet normaal. Toch voelt het daarna altijd goed!

Heerlijk de eerste warme zonnestralen op vrijdag. Daar heb ik even gebruik van gemaakt! Een uurtje in de zon gezeten met een boek.

Outfit van vrijdag! Een poederroze broek van Zara (van vorig jaar), een t-shirt met print en een spijkerjasje. Natuurlijk met mijn nieuwe loafers!

Nieuw drankje uitgeprobeerd: Fusions groene thee honing van Lipton. Het smaakt echt naar afgekoelde groene thee met honing. Dit vind ik normaal heel vies (als je thee is afgekoeld en er zit nog een klein bodempje in je theekom), maar als je dit drankje lekker koud drinkt is het heerlijk!

Vrijdagavond op de bank met schoonmoeder. Dat betekent: een vrouwenfilm, thee en (heel slecht maar ó zo lekker) Ferero Rocher.

Zaterdag lekker naar de stad geweest (Maastricht) en ’s avonds hadden we een bbq bij vrienden!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

28 Reacties

 1. 5 mei 2013 / 06:57

  Ik vind touwtje springen ook echt wel zwaar! Pijnlijke kuiten! ;) verder veel leuke foto’s!

 2. 5 mei 2013 / 08:47

  Leuke foto’s! Leuke outfit ook. En die broek is inderdaad kort, maar dat is juist weer in de mode en dan vind ik het wel leuk. Handig!

 3. 5 mei 2013 / 08:57

  Die bloesem boom vind ik echt heel erg mooi! En die outfit met dat spijkerjasje, staat je echt heel erg leuk! :)

 4. 5 mei 2013 / 10:55

  Poeh die workouts van cassey zijn echt ondragelijk vind ik, net zoals touwtje springen :P…

 5. 5 mei 2013 / 15:19

  Wat een leuke foto’s! Ik wil ookmet blogilates beginnen vanaf morgen. En die schoenen zijn leuk en zeker die mini versie

 6. 5 mei 2013 / 15:41

  Bij mij zijn broeken ook altijd te kort, maar ik koop ze dan ook echt niet haha :’) Ik heb een paar winkels waar ik broeken goed pas en daar ga ik gewoon altijd naartoe :)

 7. 5 mei 2013 / 15:43

  Touwtje springen is heel vermoeiend, maar ontzettend goed voor de conditie :-) Ontzettende leuke foto’s!!

 8. 5 mei 2013 / 18:38

  Leuke pictures weer! Aaaah, de lil shoes van All Stars zijn supercute om te zien. ^^

 9. 5 mei 2013 / 18:54

  Leuke foto’s! Die mini all stars zijn schattig!

 10. 5 mei 2013 / 19:40

  Leuke foto’s! Heerlijk die onderste chocolaatjes! :)

 11. Nadine
  10 mei 2013 / 19:25

  Heey Tedje

  Schoenen zijn super leuk!
  En ik heb die mint groenen all stars hahah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *