Take a look at my life: Mei #1

Take a look at my life: Mei #1

 photo TALAML1.jpg

Deze week een korte diary, omdat ik op dit moment in Engeland ben! Daar ben ik al vanaf donderdag, dus deze diary loopt tot en met woensdag. Foto’s van Engeland kunnen jullie zeker nog verwachten op mijn blog!

Mijn moeder had heerlijk gekookt! Heel simpel, maar zo lekker! Tagliatelle met Philadelphia, garnaaltjes en tomaatjes.

 photo IMG_7818.jpg

Nieuw leesvoer!

Ik had afgelopen week vakantie, yay! Dit was mijn outfit van maandag. Iets te optimistisch, want ’s middags begon het een beetje te regenen. Maar ach, ik had gewoon zin in een zomerse outfit! Het t-shirt is van Catwalk Junkie, mijn broek van Zara, de zonnebril van Costes, het tasje van Hema en mijn schoenen van All Stars!

 photo IMG_7844.jpg

Weersvoorspelling voor Southampton checken. Het is in ieder geval droog als het goed is!

Ik ging lekker lunchen met mijn vriend om te vieren dat het vakantie was. Je moet maar een reden hebben om te gaan, toch? Ik nam weer een broodje carpaccio. Ik kan er niks aan doen, ik ben verslaafd denk ik. Steeds zeg ik tegen mezelf: ik moet iets anders kiezen, maar ik kom steeds terug op carpaccio. Deze was trouwens wel echt goddelijk. Zien jullie de kleurrijke doosjes in het midden van de tafel? Dat waren de theedoosjes, zo leuk!

Ik had nog cadeaubonnen van DA liggen die ik echt al twee jaar geleden heb gekregen. Hoog tijd om die eens op te maken! Ik kocht drie nagellakjes, alsof ik die nog niet genoeg had, en een nieuwe eyeliner. Willen jullie swatches zien van de lakjes?

Maandagavond was het tijd voor les 17 van Start to run met Evy. Mijn zusje hield me weer gezelschap op haar skeelers. Deze keer moest ik twee keer 5 en twee keer 7 minuten rennen. Pfoe, dat viel even tegen! Ik rende echt als een slome slak, maar ik heb het wel volgehouden en ik ben geen een keer gestopt. Toch wel trots op mezelf!

Aah, ik ben zo blij met mijn nieuwe Triwa horloge van de webshop 10:35!

Even een throwback tuesday op dinsdag dus in plaats van op donderdag. Deze foto is ongeveer een jaar geleden genomen bij de Beautygloss Party!

Dinsdag was zusjesdag! ’s Middags gingen we even turboshoppen in anderhalf uur. Ik kocht een trainingsjack bij H&M en een hele mooie zwarte hoed bij V&D. Ook kochten we nog een paar DVD’s voor weinig geld. Daarna gingen we lekker sushi eten bij Sumo in Breda. Heerlijk!

 photo IMG_7871.jpg

We hadden echt veel te veel gegeten. Zoveel dat we er gewoon buikpijn van kregen. We moesten nog wachten op de bus terug naar huis, dus besloten we wat rondjes in het park te gaan lopen. Even het eten laten zakken, haha!

Woensdag was opruim- en inpakdag. We nemen alleen handbagage mee, dus dat was allemaal nog passen en meten en gedoe met vloeistoffen in een 1 liter zakje proppen.

’s Middags ging ik Joni van het station halen, die bleef ’s avonds bij mij slapen namelijk. Donderdag moesten we vroeg ons nest uit: de reis naar Engeland kon beginnen! Maar eerst gingen we nog ’s avonds een drankje doen in Breda.

De foto’s van Londen en Southampton hebben jullie nog tegoed! Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik nog in Southampton. We vliegen rond 5 uur terug.

Liefs!

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 4 mei 2014 / 07:07

  Geniet nog van je avontuur in Southampton! Wat grappig die theedoosjes; ik dacht serieus dat je paaseieren ging schilderen ofzo hahaaha!

 2. 4 mei 2014 / 08:26

  Heel veel plezier! En ben wel benieuwd naar het Essie lakje ;)

 3. Wendy (B)
  4 mei 2014 / 08:30

  Leuk die throwback foto.
  Ik herrinner mij dat artikel nog.
  Als ik die foto nu zo bekijk, volg ik het grootste deel van die groep ;)

 4. 4 mei 2014 / 09:16

  Heerlijk die foto’s! Hardlopen is ook zo fijn! Nog veel plezier in Southampton. Ik ben benieuwd naar je avonturen.

 5. 4 mei 2014 / 09:25

  Have fun in England! Hopelijk heb je veel leuke dingen gedaan. Ik vind je nieuwe horloge echt mooi!

 6. 4 mei 2014 / 11:08

  Leuke foto’s! Heel veel plezier in Engeland! En supergoed van je dat je bent doorgerend, in het begin is het moeilijk, maar je ziet zeker al resultaat!

 7. 4 mei 2014 / 11:39

  Mmmm die pasta ziet er zooo lekker uit. En wat zie je er altijd nog fris uit na je STR-lessen, haha.

 8. 4 mei 2014 / 12:01

  Wat een heerlijke diary en zo leuk die foto van onze blogvriendinnetjesgroep <3 Maakt mij nog steeds heel blij. Geniet in Engeland en goede reis!

 9. 4 mei 2014 / 12:44

  Leuke foto’s! Was je dit jaar niet op de BG-party?

  • Tedje
   Auteur
   5 mei 2014 / 22:37

   Ik kon er dit jaar helaas niet bij zijn, omdat ik in Engeland was! Anders was ik zeker van de partij geweest. Volgend jaar hopelijk!

 10. Petra
  4 mei 2014 / 13:28

  Het horloge is inderdaad echt onwijs leuk…

 11. 7 mei 2014 / 15:04

  Fijn overzicht! Je zusje zit achter een grote zonnebril verstopt, maar ik zie nu al de gelijkenis met jou. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *