Take a look at my life: Mei #1

Een nieuwe week, dat betekent weer een nieuw weekoverzicht op mijn blog! Afgelopen week had ik het druk met werk, maar genoot ik ook van het mooie weer. 

Ik ga wandelen samen met een vriendin en daarna eten we samen, gezellig!

Ik gebruik sinds een lange tijd weer eens een maskertje! Het gaat best goed met mijn huid en deze maskers van Milu zijn heel fijn, ook voor de droge huid dus. Goedgekeurd!

Het is deze trouwens!

Tijd om deze pannenkoekenplanten weg te gooien. Ik heb er niet zo goed voor gezorgd geloof ik…. Slechtste plantenmoeder ooit hierzo. Ben jij ook zo slecht in het verzorgen van planten?

Dinsdag voel ik me niet zo lekker en breng ik een dagje in bed door. Wel met mijn laptop, want er moet gewoon gewerkt worden…

Woensdag heb ik een interview afspraak, maar ik ben iets te vroeg. Ik neem mijn vragen nog even door.

Donderdagavond maakte ik een wandeling. Het was super lekker weer!

En toen was het ineens vrijdag! Na veel werk verzet te hebben, vonden Demy en ik wel dat we een fijne vrijmibo verdiend hadden. En waar kan dat nou beter dan bij het Wycker Cabinet in Maastricht? Heerlijk met een wijntje in de zon. Weekend!

Na de borrelplank namen we allebei nog een voorgerecht. Ik ging voor de steak tartare, die een beetje tegenviel helaas! Hij zag er wel erg lekker uit.

Zaterdagmiddag hadden we een uitvaart. Het was erg verdrietig, maar het was ook een hele mooie dienst met mooie muziek. De rest van de dag was ik een beetje uit mijn doen en deden we dan ook niet zoveel meer. ’s Avonds keken we een film op Netflix die erg tegenviel: Annihilation. Geen aanrader!

Zondagochtend ging ik mijn nieuwe wandelschoenen inlopen in het Frontenpark. Eigenlijk midden in de stad, maar zo rustig! Ik heb er een uur rondgelopen en ik ben serieus niemand tegengekomen.

Dit is toch geweldig mooi?

Ontbijten met croissantjes en verse sap, yum!

Zondag liepen mijn vriend en ik nog even naar de stad om een nieuwe zonnebril voor mijn vriend te scoren. Ik vroeg aan mijn vriend of ‘ie even een foto wilde maken. Deze is wel heel spontaan geworden, omdat hij net een grapje maakte, haha!

Daarna rijden we naar Brabant voor een tuinfeestje! Het was erg gezellig en het was natuurlijk super mooi weer. We sloten het weekend af met een barbecue met familie. Daarna reden we weer terug naar Maastricht.

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 7 mei 2018 / 15:13

  Wat een gezelligheid! Ik krijg spontaan zin in verse croissantjes (en Jus).

 2. Tamara
  12 mei 2018 / 10:36

  Oei die pannenkoekplanten zijn verbrand denk ik! Had je ze recht in de zon staan?

  Pannenkoekplanten vinden het fijn om op een lichte plek te staan, maar absoluut niet direct in de zon. Zodra ze te veel licht krijgen zal het blad eerst lichtgeel worden en daarna kan het dus echt verbranden. Verder willen ze 1x per week water (met warm weer misschien iets vaker).. zijn dus eigenlijk helemaal geen moeilijke planten als je weet hoe je ze moet verzorgen.

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2018 / 10:04

   Ja, ik had ze voor het raam staan :( Thanks voor je tips! Ik heb ze gewoon een beetje verwaarloosd, oeps!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *