Take a look at my life: Mei #2

Take a look at my life: Mei #2

 photo CollageImage2-2.png

Na een heerlijke vakantie was het afgelopen maandag toch (helaas) weer zover: ik moest weer naar school. Maar dat was niet voor lange duur, want donderdag en vrijdag was ik alweer vrij. Lekker al die feestdagen in mei! Helaas is het weer nu weer minder, maar in het begin van deze week was het echt heerlijk. Kijken jullie mee naar wat ik afgelopen week heb gedaan?

Sinds ik mijn Naked Basics palette heb, neem ik deze vrijwel altijd mee als ik een weekendje naar mijn vriend ga. Vinden jullie het leuk om te zien wat ik nog meer meeneem?

Zaterdagavond lekker barbecuen bij vrienden. Gelukkig was er een vuurtje, anders was het veel te koud geweest!

Na een heerlijke zonnige zondag ging ik ’s avonds met de trein weer naar huis. Vanaf Eindhoven was het ontzettend druk, dus ik moest drie kwartier staan. Normaal vind ik dat niet super erg (zitten is natuurlijk beter), maar nu was het warm en mijn nieuwe loafers begonnen zeer te doen.

Maandag begon een nieuwe week en dat betekent natuurlijk ook een nieuwe Fit For Summer Challenge. Geen moeilijke voor mij dit keer: iedere dag ontbijten, dat doe ik toch al!

Prachtige bloesem voor mijn school in Tilburg.

Maandag was het heerlijk weer en ik had afgesproken met Lara (gastblogger bij ByAranka.nl) in Breda. We hebben lekker wat geshopt en we sloten het gezellige dagje af met nacho’s op het terras. Tip als je in Breda bent: ga nacho’s eten bij ’t Hart van Breda!

 photo IMG_1477.jpg

Checken hoe onze blogs eruit zien op de Apple afdeling van de V&D!

 photo IMG_1476.jpg

We kwamen erachter dat we dezelfde Chubby Stick droegen van Clinique! En dezelfde blush en dezelfde mascara. Toevallig!

Ik kreeg allemaal kleine cadeautjes van Lara, echt heel lief. Had helemaal niet gehoeven!

Ook gaf ze deze schattige zelfgeschilderde kaarsenhouders. ’s Avonds deed ik er natuurlijk gelijk kaarsjes in, ging ik met mijn voeten (die ontzettend zeer deden van mijn nieuwe loafers) in een voetenbadje met Lara’s zelfgemaakte bruisballetjes.

 photo IMG_1471.jpg

Elke keer als ik mijn Pandora-armband aandoe, heb ik even een geluksmomentje. Na een aantal jaartjes sparen, zit hij al aardig vol en er hangen zulke mooie bedels aan. Ik heb er geen een zelf gekocht, dus aan iedere bedel zit wel een speciale betekenis.

Maandag deden mijn zusje en ik een super intensieve workout. Maar achteraf voelde het toch wel goed!

Na alle geweldige reviews van zowel Nederlandse als Amerikaanse beautybloggers was ik toch wel erg benieuwd geworden naar de Lady Speed Stick: de wonder deorant, zo liet ik mezelf vertellen. Toevallig wist Lara dat er in Breda een afrowinkel zat waar ze deze deodorants verkopen! Normaal gesproken worden deze niet in Nederland verkocht. Ik heb hem nu een klein weekje in gebruik en ik vind hem inderdaad heel erg fijn werken.

Dinsdagochtend op de trein wachten naar school in het zonnetje met mijn nieuwe zonnebril. Hij is van de Six trouwens. Ik vind dat ze over het algemeen daar erg leuke zonnebrillen hebben!

 photo IMG_1470.jpg

Zo blij met mijn nieuwe trenchcoat! :)

Nieuw armbandje van Worldytreasury.nl. Echt heel cute met dat hartje met Je t’aime erop.

Nagels gelakt met You’re Such a BudaPest van O.P.I. met een glitterlak van Hema.

Na een lange dag school woensdag kwam ik thuis en zag ik dit op tafel staan: salade caprese, my favorite! Zo lekker :)

Throwback Thursday! Op de schoolfoto, natuurlijk hartstikke spannend. Herkennen jullie mij een beetje?

Een heftige workout gedaan samen met mijn zusje. Lees er morgen meer over in mijn wekelijkse update van de Fit For Summer Challenge!

Donderdagavond lekker een flesje prosecco opengemaakt met le boyfriend.

Healthy salad lunch met komkommer, tomaat, wortel, noten en stukjes geitenkaas. Lekker!

De nieuwe ELLE viel weer in de brievenbus!

Vrijdag werkte ik wat aan le blog en aan school en ’s avonds ging ik oppassen samen met mijn vriend op mijn twee kleine nichtjes. Zaterdag verliep eigenlijk hetzelfde, maar ’s avonds bracht ik mijn vriend weer terug naar het station. Altijd stom om weer afscheid te nemen voor een week.

Hoe was jullie week? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

38 Reacties

 1. 12 mei 2013 / 07:12

  Leuke foto’s! Vooral die van toen je nog klein was ;-)
  En nacho’s zijn heerlijk!

 2. 12 mei 2013 / 08:04

  Leuke foto’s weer om te zien! Je ballerina’s zijn echt leuk.

 3. 12 mei 2013 / 08:15

  Ik herken je wel in die oude schoolfoto, je ogen! Verder ook weer heel erg leuke foto’s, wat grappig dat Lara en jij drie dezelfde dingen hadden gebruikt! En leuke cadeautjes :)

 4. 12 mei 2013 / 08:24

  Aaaah leuke foto’s! Dat met die site in de Apple store heb ik ook wel eens gedaan haha. Ziet er allemaal heel leuk uit!

 5. 12 mei 2013 / 08:51

  Yay! Zie je wel! Ik ben niet de enige die haar website bezoekt als ze in een Mediamarkt of V&D is! hihihi leuke foto’s!

 6. 12 mei 2013 / 09:29

  Super leuk om te zien! Je zusje lijkt echt op je.

 7. Wendy (B)
  12 mei 2013 / 09:59

  Die schoolfoto: zo fun :D
  Het is altijd leuk om onverwachts een cadeautje te krijgen he?

 8. 12 mei 2013 / 10:29

  Wat was/ben je een schatje zeg! Super lieve foto. En oef oef oef die salades nu loop ik weer te water tanden hmmmmm lekka!

 9. 12 mei 2013 / 10:54

  Leuke foto’s van je weekje! En de nacho’s bij het hart zijn echt heerlijk ja! Afscheid nemen blijft rot, dan is het altijd weer aftellen naar de dag dat je elkaar weer ziet!

 10. 12 mei 2013 / 11:02

  Leuke foto’s!
  Wat lief van Lara die kleine cadeautjes.
  Ik vind je nieuwe trenchcoat erg mooi! <3
  Yum heerlijk die salade!

 11. 12 mei 2013 / 11:19

  Leuke foto’s! Die salades met geitenkaas en mozzarella zijn erg lekker altijd

 12. 12 mei 2013 / 15:04

  Hahaha, geweldig dat je je website opzocht in de V&D! Damn, dat heb ik nooit gedaan.. dus als je de volgende keer overal mijn site ziet staan, inspired by you. xD Je trendcoat is supervet! Ik houd van dat soort jassen, staat zo klassiek en modern at the same time.

 13. 12 mei 2013 / 19:44

  Leuke post! Ik kom je blog net tegen, ga je zeker volgen :)!

 14. 12 mei 2013 / 20:26

  zieet er uit als een super gezellig weekje !
  en oehhh die nacho’s <3

 15. Roxy
  13 mei 2013 / 03:29

  Leuke foto’s! En het Hart van Breda heeft ook super lekker broodjes, ideaal voor een lunch.

 16. 15 mei 2013 / 14:05

  Leuk lijstje! Al is het inderdaad niet leuk om afscheid te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *