Take a look at my life: Mei #2

Take a look at my life: Mei #2

 photo TALAML2.jpg

Deze week ging zo snel! Vorige week zat ik nog in Engeland en nu ben ik alweer een week naar school geweest. De tijd vliegt, vinden jullie ook niet? Vandaag is het zondag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje in mijn leven geef.

 photo IMG_7900.jpg

Het volledige Southampton & Londen verslag hebben jullie al kunnen lezen op mijn blog afgelopen week, maar jullie hadden nog wat foto’s van mij tegoed! Donderdagochtend ging de wekker al om 5.15 (oefff). In alle vroegte vertrokken we naar Breda, waar we de Intercity Direct zouden nemen naar Schiphol. Nou nee. Die reed dus niet (voor de verandering). Gelukkig hadden we dit ingecalculeerd en waren we ruim op tijd op Schiphol. We hadden geen tijd meer om te shoppen, dat was wel jammer. Hier gingen we al bijna boarden! Op naar Southampton!

Onderweg in het minivliegtuig van Flybe. Er pasten maar 80 mensen in!

 photo IMG_7913.jpg

Marèl en Gabie stonden ons op te wachten bij Arrivals. Ze gilden zo hard dat alle mensen op het vliegveld omkeken, haha! Ze hadden zelfs naambordjes gemaakt, zo lief!

 photo IMG_7914.jpg

’s Middags lekker lunchen: fishfingers met frietjes. Lekkerrrr!

 photo IMG_7917.jpg

Daarna bezochten we het Titanic museum. Erg interessant en indrukwekkend zeg!

 photo IMG_7924.jpg

Herkennen jullie dit? Als je de Titanic film hebt gezien waarschijnlijk wel. Hier staat Jack te wachten op Rose bij de trap..

 photo IMG_7936.jpg

Ons onderkomen voor een paar nachtjes!

 photo IMG_7952.jpg

’s Avonds aten we in een Engelse kroeg en daar gingen we ook stappen. Super leuk! Heel interessant ook om te zien wat Engelse meiden dragen tijdens het stappen. Ik had een spijkerbroek met t-shirt aan en ik voelde me alsof ik op de Noordpool was. Zij dragen zulke korte rokjes en jurkjes, niet normaal! Wel moet ik zeggen dat Engelse meiden zich veel meer bezighouden met make-up. Daar kunnen Nederlandse meiden nog wat van leren! Behalve de té oranje foundation dan.

 photo IMG_7957.jpg

De volgende dag was sightseeing dag! We liepen lekker wat rond in Southampton en we belandden bij een leuk tentje aan de haven waar ze deze super lekkere clubsandwiches hadden.

 photo IMG_7956.jpg

Samen met lieve Gabie.

 photo IMG_7964.jpg

 photo IMG_7963.jpg

Smoothie in the mall. Het winkelen is in Engeland echt te gek, vooral beauty. Alle merken die je hier niet kunt krijgen, liggen daar gewoon in de winkels!!!

 photo IMG_7965.jpg

Urban Decay bijvoorbeeld, OMG!

Zaterdag gingen we naar Londen. Daar heb ik vooral foto’s met mijn spiegelreflex gemaakt. Dit kiekje schoot iemand van ons voor de Tower Bridge. Wat was het mooi weer en wat is Londen een mooie stad! Daar wil ik zeker nog eens terug naartoe.

 photo IMG_7989.png

Big Ben baby!

 photo IMG_8006.jpg

 photo IMG_8007.jpg

We aten bij Jamie Oliver’s Dining aan Piccadilly Circus. Echt een aanrader! Ik heb een heerlijke burger met bacon op. Yum!

Zondag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Bye Southampton! You were amazing!

 photo IMG_8034.jpg

Op de terugweg naar huis had ik toch wel heel veel pech. De Intercity Direct reed maar tot Rotterdam (ik moet naar Breda). Oké, dan stap ik over in Rotterdam op een andere trein, dacht ik. Nou mooi niet, want de Intercity Direct had al een kwartier vertraging. Hmm.. Gauw op mijn reisplanner kijken voor een alternatieve route. Via Den Haag, oké, prima. Ik zou een half uur langer onderweg zijn, maar dat zou ik ook zijn als ik zou wachten op de trein naar Rotterdam. Van Den Haag naar Rotterdam ging alles prima, totdat we in Rotterdam aankwamen. Daar hebben we een half uur stilgestaan op het perron, omdat er mensen op het spoor liepen én omdat het voorste treinstel kapot was. Jezus. Ook voor Breda hebben we nog 15 minuten stilgestaan. Om een lang verhaal kort te maken: ik had om 10 uur thuis kunnen zijn, maar ik was om 12 uur thuis. Ik had een kaartje gekocht, maar dat geld kan ik gelukkig terugvragen vanwege de vele vertraging. Toch nog iets positiefs.

 photo IMG_8037.jpg

Toen ik thuiskwam lag er toch wel de allerleukste USB-stick op mij te wachten. Het was een spiegeltjes USB-stick van Dove. Heel cute!

Maandag was ik nog vrij van school. Een lekker luierdagje en ik heb niet al te veel gedaan.

Dinsdag was het weer tijd om naar school te gaan. Dat viel tegen na de vakantie! Gelukkig was ons OWN Magazine gedrukt, het tijdschrift dat we hebben gemaakt tijdens onze specialisatie. Als je benieuwd bent naar de verhalen die erin staan: je kunt hem hier online bekijken!

 photo IMG_8047.jpg

Aantekeningen maken in mijn nieuwe notitieblok van Hema. Ik had nog niet genoeg notitieblokken hoor..

Dinsdagavond wilde ik eigenlijk gaan hardlopen, maar het begon heel hard te regenen. Plan B: binnen trainen! Ik heb buikspieroefeningen gedaan, squats, planking en lunges. Spierpijn gegarandeerd dus. Na het trainen keek ik met mijn zusje, moeder en vader (gezellig!) naar de film Soof. Oh wat was hij leuk! Echt een aanrader als je van Nederlandse films houdt.

Woensdag had ik een korte dag school (in tegenstelling tot dinsdag). ’s Middags heb ik aan mijn blog gewerkt.

Tussen de buien door hardlopen. Ik was net op tijd binnen voor een grote hagelbui, gelukkig. Les 17 van Start to Run met Evy ging helaas niet zo lekker.. Jammer, maar de volgende keer beter!

 photo IMG_8059.jpg

’s Avonds was het weer movienight! Samen met mijn moeder en mijn zusje keek ik Nights in Rodanthe, een film met Richard Gere. Was vermakelijk!

Donderdag was ik vrij van school en heb ik uitgeslapen. Dat had ik even nodig geloof ik. Verder deed ik nog wat aan mijn blog en mijn nichtjes kwamen langs.

 photo IMG_8063.jpg

Altijd als mijn nichtjes komen, willen ze dat ik hun nagels lak. Super cute! Ze zijn trouwens 4 en 6 (bijna 7!) jaar, zo lief!

 photo IMG_8066.jpg

Tijd voor een nieuwe pot Nutella! Het openmaken van een nieuwe pot vind ik het allerleukste wat er is zo ongeveer. Dat geluid als je de pot opent en oeehh als je het gouden velletje eraf haalt. Magical!

’s avonds was het weer tijd om te helpen op school. Ik zit op Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg en er was een intake avond. Ik kon gelukkig met de auto, want anders zou ik langer aan het reizen zijn dan dat ik op school was. Ik moest helpen met het nakijken van toetsen die de aanmelders hadden gemaakt.

 photo IMG_8073.jpg

Vrijdag op pad met mijn geliefde rode koffertje. Eerst moest ik naar school voor speeddates met bedrijven. In het blok waar ik nu mee bezig ben, moet je voor een externe opdrachtgever gaan werken. Super spannend!

 photo IMG_8075.jpg

Pas laat klaar met school, dus ik at een maaltijdsalade in de trein naar Maastricht. Daar kwam mijn vriend me weer ophalen.

 photo IMG_8089.jpg

Zaterdag was het tijd voor Start to run les 18. Het schiet al aardig op en de 5K begint al in zicht te komen! Ik rende weer tussen de buien door, yes! Het waaide wel ontzettend hard, maar voor mijn gevoel ging het beter dan les 17. De statistieken zeiden wat anders, maar dat geeft niet.

Geniet van jullie zondag/moederdag!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

27 Reacties

 1. 11 mei 2014 / 07:10

  Superleuke diary! Ik wil ook snel eens naar Engeland om wat beauty-aankoopjes te doen. Squats en lunges geven mij trouwens ook altijd keiveel spierpijn, veel meer dan bijvoorbeeld crunches of push ups. Jouw lessen met Evy zitten er bijna op, echt super goed gedaan :D.

 2. 11 mei 2014 / 08:31

  Oh, wat leuk die Southampton foto’s! Wat heb ik daar toch leuk gewoond. Ik wil gelijk weer terug :)

 3. 11 mei 2014 / 10:23

  Lucky you, tussen de buien door rennen! Ik heb geen tijd en zin gehad om dat überhaupt te proberen, haha! Hele leuke foto’s en een hele leuke week heb je gehad!

 4. 11 mei 2014 / 10:23

  Wat een leuke week. Dat eten ziet er allemaal erg lekker uit!

 5. 11 mei 2014 / 10:24

  Leuke foto’s, wat een fijne week heb je achter de rug met het tripje naar Engeland!

 6. 11 mei 2014 / 10:30

  Waauw wat een heerlijke diary! En wat heb je het fijn gehad in Engeland, die foto met jou en de Big Ben vind ik geweldig <3 En wat ga je goed met Evy! Heel trots op je!

 7. 11 mei 2014 / 10:31

  Leuke diary! Mijn partner zit momenteel ook in London, mét een lange shoppinglist voor mij ;D

  • Tedje
   Auteur
   11 mei 2014 / 12:12

   Oooh heerlijk! Ik zou inderdaad ook een grote lijst mee hebben gegeven, haha!

 8. 11 mei 2014 / 10:37

  Oh lucky you, ik was kletsnat gisteren haha! Ik wil ook naar Londen en Southampton als ik je foto’s zo zie!

 9. 11 mei 2014 / 11:39

  Leuke foto’s heb je genomen! Fijne moederdag. Liefs

 10. 11 mei 2014 / 11:52

  Superleuk om te zien! Je hebt het duidelijk naar je zin gehad in Southampton en Londen

 11. Sanne
  11 mei 2014 / 12:12

  Leuk om het resultaat van het magazine te zien. Ik moet voor school ook een tijdschrift ontwerpen. Heb je een paar tips? Bijvoorbeeld in welk programma je het best een tijdschrift kan ontwerpen?

  • Tedje
   Auteur
   11 mei 2014 / 12:16

   Wij hebben ons tijdschrift in InDesign gemaakt. Dat is volgens mij hét programma om tijdschriften in te maken. Verdere tips: zorg ervoor dat je afbeeldingen die je gebruikt van hele goede kwaliteit zijn! En op YouTube zijn heel veel tutorials te vinden over InDesign, daar heb ik wel veel aan gehad. Heel veel succes!

 12. 11 mei 2014 / 17:04

  Uitgebreide diary, leuk! Werken voor een externe opdrachtgever lijkt me ook wel weer een ervaring. Je opleiding klinkt echt leuk trouwens! Ik ga nu het OWN magazine eens bekijken :)

  • 11 mei 2014 / 17:11

   Ik heb niet alles gelezen, maar wat ziet ‘ie er prachtig uit! En ook zoveel pagina’s, wauw, wat een werk! Super tof en ook heel leuk dat jullie Romy hebben gevraagd voor de illustraties, ziet er goed uit :D

 13. 11 mei 2014 / 18:34

  Superleuke foto’s! Ik krijg honger van al het lekkere eten wat ik zie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *