Take a look at my life: Mei #2

 photo TALAMLmei2.jpg

Afgelopen week was het vakantie. Zo voelde het voor mij niet, ik heb echt heel veel aan mijn afstuderen gewerkt. Als ik deze foto’s bij elkaar zie staan, heb ik toch eigenlijk wel een leuke week achter de rug. Kijken jullie mee?

 photo IMG_4742.jpg

Het was weer even geleden dat ik een Chai Tea Latte haalde bij Starbucks. Blijft mijn favoriet!

 photo IMG_4746a.jpg

Vrienden van mijn ouders kwamen eten en brachten een heerlijk toetje mee.

 photo IMG_4749.jpg

Zaterdag maakte ik (tussen het werken aan mijn afstuderen door) een begin met het opruimen van mijn kamer. Doei alle ELLE’s die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Heel leuk, maar eigenlijk liggen ze alleen maar in de weg. Gelukkig kan mijn moeder ze gebruiken voor school!

 photo IMG_4750.jpg

Mijn boekenkast moest er ook aan geloven. Ik heb geen voor foto gemaakt, helemaal vergeten. Misschien maar beter ook, want het was echt een ontzettende bende.

 photo IMG_4751.jpg

Opgeruimd!

 photo IMG_4766.jpg

Ik proefde een ananasaardbei. Lekker zijn die!

 photo IMG_4768.jpg

Zaterdagavond gingen mijn vriend en ik uiteten. Lekker!

 photo IMG_4777.jpg

We wandelden daarna nog een rondje.

 photo IMG_4789.jpg

’s Avonds kwam ik op tv! Ik zat een paar weken geleden in het publiek van Lekker Nederlands, een programma met Jurk! en Nick en Simon. Hebben jullie me gespot?

 photo IMG_4791.jpg

Zondagmiddag wilde ik koekjes bakken. Afstudeerontwijkend gedrag geloof ik. Het begon al goed (NOT), want ik liet een ei op de grond vallen.

 photo IMG_4792.jpg

Het werden heerlijke chocolate chip cookies! Een recept komt binnenkort op mijn blog.

 photo teddliciousplog_4mei.jpg

Maandag plogde ik de hele dag en het resultaat konden jullie dinsdag al op mijn blog zien.

 photo IMG_4861.jpg

Dinsdag werkte ik aan mijn scriptie en tussendoor maakte ik foto’s voor Adorable Books.

 photo IMG_4866.jpg

Dinsdagavond 5,5K gewandeld met mama door de polder.

 photo IMG_4869.jpg

We kwamen onderweg lammetjes tegen, lief!

Woensdagochtend ging ik naar de yoga, heerlijk vind ik dat! Niet alleen ontspannend, je hebt ook echt het idee dat je wat gedaan hebt. Ik heb namelijk altijd spierpijn daarna. Verder werkte ik woensdag overdag weer aan mijn scriptie.

 photo bba5b5f6-c01b-4ed3-8bff-39d4d695549e.jpg

Op naar Breda met voor een gezellige zussenavond! Wist je trouwens al dat je me kunt volgen op Snapchat? Je kunt me vinden onder de naam teddlicious.

 photo IMG_4899.jpg

Breda, pretty as always!

 photo IMG_4887.jpg

 photo IMG_4888.jpg

We gingen uiteten bij Bruxelles. We deelden twee voorgerechten en we namen allebei de salade carpaccio. Lekker!

 photo IMG_4892.jpg

Daarna gingen we naar de Pathé Ladies Night om de film The Age of Adaline te zien. Wat een prachtige film! Blake Lively is echt prachtig en onze eigen Michiel Huisman zit er ook in. Ook niet verkeerd om naar te kijken ;)

 photo IMG_4893.jpg

Selfie in de bioscoop, haha.

 photo IMG_4907.jpg

Donderdag werkte ik de hele dag aan mijn scriptie. ’s Avonds even alle frustraties eruit sporten bij de Function Fitness. ’s Avonds keek ik een film op Netflix.

 photo IMG_4917.jpg

Mijn moeder kocht pioenrozen, zo mooi! Vrijdagochtend ben ik met mijn zusje bezig geweest om kleding op Marktplaats te zetten (klik hier voor onze advertenties, misschien zit er nog wat leuks voor je tussen!) en ’s middags ging ik naar Maastricht, op naar mijn vriend voor een weekend.

 photo IMG_4990.jpg

Het was warmer dan ik dacht toen ik op de bus stond te wachten. Jas uit en genieten maar! Ik ben altijd wat te vroeg bij de bushalte, want op bussen kun je niet echt rekenen. Of ze vertrekken gewoon te vroeg, ze komen niet of met heel veel vertraging. Dan kun je maar beter te vroeg zijn.

 photo IMG_5002.jpg

Toen ik in Breda was, las ik dat er iemand voor de trein gesprongen was tussen Roermond en Sittard. Dat kon nog wel eens een lange reis gaan worden, dus ik beloonde mezelf alvast van tevoren met een Chai Tea Latte. Met soyamelk, geen water en extra heet.

 photo IMG_4996.jpg

En jawel, het werd een lange reis! Al deze mensen moesten in bussen vervoerd worden van Roermond naar Sittard. Toen ik vooraan stond bij de bussen, kregen we te horen dat de treinen weer gingen rijden. Stond ik weer achteraan in de rij! Uiteindelijk had ik bijna twee uur vertraging. Gelukkig had ik een boek bij me, haha. En een flesje water en een koekje!

 photo IMG_5003.jpg

Mijn zaterdag zag er zo uit: werken aan mijn scriptie! Ondertussen zat ik genoeg andere dingen te doen (twintig keer mijn mail checken, blogpostje schrijven, Instagram verversen). De laatste loodjes wegen écht het zwaarst!

Have a lovely Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Jeanne
  10 mei 2015 / 08:44

  Een fijne week gehad, zo te zien!!

 2. 10 mei 2015 / 19:06

  Die vaasjes met die pioenrozen zijn zo leuk!

 3. Yamina
  10 mei 2015 / 22:50

  Wat kun jij je nagels mooi lakken! En de laatste loodjes wegen inderdaad het zwaarst.. Maar jij kan het ;)

 4. 11 mei 2015 / 19:16

  Goed bezig geweest met je scriptie zeg! Good job :) Verder heb je best wat leuke dingen gedaan ja, vooral zo’n zussendag lijkt me gezellig! Zou ik ook eens met mijn eigen zusje moeten doen. Succes met de laatste loodjes van je scriptie!

  • Tedje
   Auteur
   11 mei 2015 / 20:01

   Thanks! Inderdaad de laatste loodjes, pfoe pfoe! Ja, moet je echt doen, is super leuk!

 5. 11 mei 2015 / 21:09

  Een ananasaardbei? Dat klinkt echt heel lekker! Veel succes met de laatste loodjes van je scriptie!

 6. 12 mei 2015 / 19:03

  Gezellige week zo te zien! Echt jaloers op je boekenkast, zo vol en netjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *