Take a look at my life: Mei #2

Afgelopen week werkte ik hard vooruit voor mijn vakantie, genoot ik van het mooie weer en at ik een heleboel lekkere dingen… Kijk je mee? 

Maandagavond halen mijn vriend en ik een ijsje in de stad. Lekker! Daarna schuiven we nog aan bij vrienden op het terras.

Dinsdag, tijd om te bootcampen! Het is super warm, dus we doen yoga in het gras. Zo fijn!

Ik krijg de Goodiebox binnen!

Woensdag ging ik weer naar Skins Laser Clinic in Sittard voor mijn derde laserbehandeling voor mijn oksels. Ik krijg veel vragen of het pijnlijk is. Dat valt alles mee! Je voelt het wel, maar het gaat zo snel.. Binnen 5 minuten sta je weer buiten!

Afgelopen week heb ik hard gewerkt. We gaan bijna op vakantie, dus er moet veel vooruit gewerkt worden. Niet alleen voor de klanten die ik heb, ook voor de blogs! Veel mensen waren donderdag en vrijdag vrij, maar ik was gewoon aan het werk.

Woensdagavond eet ik alleen, maar ik vermaak me prima met Grey’s Anatomy :-)

Donderdagavond bestellen mijn vriend en ik sushi en ondertussen kijken we een film. De perfecte avond als je het mij vraagt.

Pakketjestijd! Ik krijg deze twee nieuwe producten van The Body Shop binnen. Ik heb ze allebei meteen in gebruik genomen. Super fijne producten!

Ook ontving ik voor Adorable Books twee boeken. Die gaan mee op vakantie!

En van Clinique ontving ik nog een super leuk pakket voor de CliniqueFIT lijn.

Even wandelen in Maastricht. En een foto maken van het mooie uitzicht natuurlijk ;-)

Het was nog zo lekker vrijdagavond!

Zaterdag komt Danique naar Maastricht voor een dagje. We lunchen bij Piece of Cake.

Ik ben op shopping tour! Ik koop deze pet voor onze reis in Amerika, haha! Het t-shirt neem ik uiteindelijk toch niet mee.

Het is kermis in de stad! En het is super mooi weer. Danique heeft echt de perfecte dag uitgekozen om naar Maastricht te komen.

Nog even een selfie voordat Danique weer vertrekt. Het was een super gezellige dag.

’s Avonds eten we met vrienden bij The Nest in Maastricht. Een nieuw restaurant waar ik al een paar keer voorbij was gelopen. Toen ik op Groupon een aanbieding zag staan (nacho’s en hamburgers voor 8,50 per persoon), besloten we het uit te proberen. De nacho’s waren prima.

De hamburger zag er lekker uit, maar helaas viel het enorm tegen. Dat kun je zelf lekkerder maken! De frietjes waren wel oke. Verder was het personeel wel erg vriendelijk, maar nog niet zo professioneel. Er ging van alles mis, haha! Daarna bestelden we nog cocktails (die waren namelijk super goedkoop: 4,50 per stuk, dat wilden we wel eens proberen!!). Ik bestelde een mojito, maar die was echt niet lekker! Nee, hier gaan we niet meer terug naartoe. Jammer!

Zondagochtend: strijken. Bah, ik weet wel leukere dingen om op zondag te doen, maar dit moet ook gebeuren, helaas!

’s Middags reden we naar Brabant, want mijn opa en oma waren 55 jaar getrouwd! Feest!

We aten hetzelfde menu als dat ze 55 jaar geleden aten op hun bruiloft, super leuk! En daar hoorde natuurlijk een traditionele schotel met huzarensalade bij. Lekkerrr!

Dit is de laatste Take a look at my life die online komt voor mijn vakantie. Ik heb wel vooruit gewerkt voor mijn blog, dus er zullen nog wat artikelen online komen tijdens onze trip naar Amerika. En na Amerika ga ik natuurlijk volop bloggen over onze reis!

Liefs,
Tedje

 

 

 

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 14 mei 2018 / 17:10

    Leuke foto’s! Het meisje in het ijs is echt een steengoed boek. Ik ben nu bezig in het tweede deel in die serie. De vrouw in het raam staat ook nog op mijn wishlist!

  2. 14 mei 2018 / 20:40

    oh wat heb je toch weer heerlijke dingen gedeeld. en wat lijkt mij dat heerlijk zeg.. gewoon een eigen plekje hebben met je vriend en dan lekker sushi eten en netflix and chil!

  3. 15 mei 2018 / 08:41

    Wat een super leuke foto’s! Ik ben heel benieuwd naar dat boek, ik had hem al eerder voorbij zien komen dus die moet ik toch maar eens even aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *