Take a look at my life: Mei #3

Take a look at my life: Mei #3

 photo TALAML3.jpg

Afgelopen week vloog weer voorbij. Het weer was ontzettend veranderlijk: het heeft kei hard geregend en geonweerd, maar aan het eind van de week leek het wel zomer. Ik ging naar school, sleepte een opdrachtgever in de pocket, ik ging weer twee keer hardlopen en ik deed nog een heleboel andere leuke dingen!

Vorig weekend was ik bij mijn vriend thuis en daar maakten we homemade pizza! Op mijn stuk lag mozzarella, stukjes ham, paprika en geraspte kaas. Super lekker!

 photo IMG_8104.jpg

Selfie Sunday!

 photo IMG_8113.jpg

Zondag was het natuurlijk Moederdag. Ik was zelf niet bij mijn eigen moedertje, want ik was bij mijn vriend thuis. Ze hadden heerlijk gekookt, maar het toppunt was toch wel het toetje!

Maandagochtend ging de wekker om 6.10. Een beetje erg vroeg en dat vond mijn lichaam ook. Misselijk, hoofdpijn en buikpijn en tegen het flauwvallen aan. Kortom: mehh. Met veel moeite had ik me al aangekleed en ik had zelfs al boterhammen gesmeerd om mee te nemen naar school. Ik zou namelijk vanuit Maastricht naar Tilburg (waar mijn school is) gaan. Een uur later lag ik weer terug in bed. Dit ging hem niet worden. Om half 11 werd ik weer wakker en voelde ik me gelukkig veel beter.

Dinsdagochtend was poging 2 om naar school te gaan. Gelukkig ging het weer veel beter!

 photo IMG_8132.jpg

Een Kinderbueno uit de automaat gehaald op school. Oeps. Niet zo #feelgoodfitchallenge, maar ach. Lekker was het wel.

 photo IMG_8136.jpg

Uit school kwam vriendinnetje Julie haar Naked 2 palette ophalen die ik voor haar meebracht uit Engeland. Toevallig kwam ook het W7 In The Buff palette binnen via de post. Dupe alert! Vinden jullie het leuk om een vergelijkingsartikel te zien?

 photo IMG_8139.jpg

’s Avonds ging ik nog een rondje hardlopen. Ready to go!

En zo voelde ik me tijdens het lopen: BLIJ! Voor het eerst liep ik 10 minuten hard achter elkaar. TIEN MINUTEN! Een paar weken geleden kon ik nog niet eens drie minuten volhouden. Ik ben stiekem wel een beetje trots op mezelf. Yeah baby!

 photo IMG_8159.jpg

Evening snack: kiwi!

De nieuwe ELLE kwam weer binnen en wauw, wat is de cover mooi! Erg gedurfd om een zwart wit cover te doen, maar ik vind dat hij heel goed gelukt is. Prachtig ook met die roze letters die er echt uitspringen. Love it!

Woensdag droeg ik roze lipstick. Dat doe ik veel te weinig, zo’n felle kleur dragen. Dat komt omdat je dan de hele tijd moet kijken of je lipstick nog wel goed erop zit.

 photo IMG_8175.jpg

’s Avonds ging ik wat drinken met vriendinnetje Diede die ik al veel te lang niet meer had gezien. We bestelden Ice Tea Green en we kregen ze in een chique cocktail glas. Leuk!

 photo IMG_8181.jpg

We waren bij ’t Hart in Breda en toen konden we natuurlijk niet anders dan de allerlekkerste nacho’s bestellen….

 photo IMG_8182.jpg

Breda, wat ben je toch mooi!

 photo IMG_8183.jpg

Ja, zo kun je je auto natuurlijk ook parkeren…

Hmm, lekker ontbijtje!

 photo IMG_8194.jpg

Wat een superleuke 3D uitnodiging!!

 photo IMG_8226.jpg

Ik heb de allerleukste fluffy sokken ooit. Gekocht bij de Primark in Southampton.

In het nieuwe blok waar ik nu mee bezig ben op school, moeten we bedrijfjes oprichten en ons specialiseren in een onderwerp. Dat idee moeten we pitchen bij verschillende bedrijven en een van die bedrijven moet ons aannemen, want dan kunnen wij ons idee uitwerken. Donderdag hadden we onze eerste pitch bij een bedrijf (Dichtbij.nl) en het was meteen raak! Ze waren zo enthousiast dat ze ons meteen wilde aannemen. We moesten dit natuurlijk vieren, vandaar een lekkere Espresso Brownie met een Chai Tea Latte bij de Starbucks.

 photo IMG_8227.jpg

Vrijdag was het prachtig weer! Op naar Breda om mijn vriend op te halen!

We gingen daarna even lunchen in de stad. Ik nam een broodje roomkaas (die neem ik eigenlijk altijd) met een groene smoothie. Er zat spinazie, mango en banaan in. Lekker!

 photo IMG_8245.jpg

 photo IMG_8257.jpg

’s Middags waagde ik me aan les 20 van Start to run. Het was warm, maar het ging super goed! Mijn vriend fietste mee om me gezelschap te houden en om af en toe een fotootje van me te maken. Lief! Ik rende mijn snelste rondje ooit, yeah!

Donderdag bestelde ik Happy Life van Mascha van Beautygloss en vrijdag lag hij al in de brievenbus. Ik ben heel benieuwd! Vinden jullie het leuk als ik hier iets over schrijf?

Vrijdagavond was chillavond. Ik keek met mijn vriend een aflevering (die anderhalf uur duurt) van Sherlock onder het genot van chips en M&M’s. Cheat meal! Maar o zo lekker.

 photo IMG_8261.jpg

Zaterdagochtend: uitslapen en ontbijten met yoghurt, banaan, aardbei en wat zaden. Ondertussen keken we Once Upon a Time, een serie die ik in het begin niet leuk vond, maar nu wel!

’s Middags werkte ik aan mijn blog en genoot ik van de zon. Het was echt prachtig weer! ’s Avonds was het weer eens een keer tijd om te werken voor mijn vader. Hij heeft een cateringbedrijf en daar werk ik al sinds ik 13 ben. Het was nu alweer heel lang geleden (lees: anderhalf jaar) dat ik bij hem had gewerkt. We moesten werken op de tattoobeurs in Breda.

Geniet van jullie zondag!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

26 Reacties

 1. 18 mei 2014 / 08:02

  Wat weer een fijn overzichtje, het zien van anderen om te sporten vind ik heel motiverend.

 2. 18 mei 2014 / 08:57

  Wat een leuk overzichtje; alle gezonde ontbijtjes zien er jummy uit zeg! En je bent nog steeds supergoed bezig met het hardlopen! En je fluffy sokken, wat een leukerds! (en vast suuuperlekker zacht!)

 3. 18 mei 2014 / 09:29

  Wauw wat een heerlijke diary en zo goed van je dat je al tien minuten achter elkaar kunt lopen! Wauw geweldige prestatie! En wat fijn dat jullie al een opdrachtgever in the pocket hebben, onwijs trots op je! Geniet van vandaag Xxx

  • Tedje
   Auteur
   18 mei 2014 / 21:11

   Ik word altijd zo blij van jouw reacties Dagmar. Dankjewel!!

 4. 18 mei 2014 / 09:33

  Wat een leuke week heb je gehad! Leuk om te zien. En die sokken…. zo schattig!

 5. Anne
  18 mei 2014 / 09:45

  Erg leuke foto’s. Die sokken zijn erg leuk,heerlijk zacht;)

 6. 18 mei 2014 / 11:26

  Leuke foto’s allemaal! Wat goed van het hardlopen! En ik heb Mascha’s boek ook besteld, maar ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen.

 7. 18 mei 2014 / 11:54

  Leuk verslag van je week, de lippenstift staat je erg mooi moet ik zeggen en leuk dat het hardlopen goed gaat!

 8. 18 mei 2014 / 16:16

  Leuke foto’s weer! Ja, ik wil heel graag een vergelijkingsartikel zien!

 9. 18 mei 2014 / 17:13

  Wat leuk dat je echt voor een bedrijf moet gaan werken en dat jullie ‘aangenomen’ zijn! Ik moet zeggen dat je week er heel erg leuk uitziet, en zat er echt niemand meer in die auto? Bizar, haha!

  • Tedje
   Auteur
   18 mei 2014 / 21:11

   Nee er zat echt niemand meer in, zo gek!!

 10. 18 mei 2014 / 17:38

  Leuke foto’s , ik zie veel lekkers voorbij komen

 11. 19 mei 2014 / 20:33

  Ohh yummm die brownie bij de Starbucks ziet er wel erg goed uit!

 12. 20 mei 2014 / 13:06

  Leuke foto’s weer! En zo’n broodje roomkaas neem ik ook altijd als ik bij V&D eet. Het is nog niet in me opgekomen om iets anders te nemen, haha.

  • Tedje
   Auteur
   20 mei 2014 / 16:46

   Haha, bij mij ook niet! Ze zijn zo lekker!

 13. 20 mei 2014 / 15:39

  Ik vind het leuk om te zien dat je ook lekker aan het hardlopen bent geslagen! Ik moet ook eens iemand mee voor foto’s, dan heb ik ook bewijs! :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *