Take a look at my life: Mei #3

TALAML-3-teddlicious

Whoops! De Take a look at my life verschijnt iets later dan jullie van me gewend zijn, maar ik heb een goede reden! Afgelopen Pinksterweekend bracht ik namelijk door aan zee. Kijk je mee wat ik nog meer deed? 

IMG_3798

OMG! Mijn zusje bestelde het nieuwe album van Beyoncé LEMONADE en hij is te gek! 16 juli gaan we naar het concert en ik kan niet wachten!

IMG_3829

Frozen yoghurt eten met een vriendin in Breda! Het was jazzfestival en we gingen een kijkje nemen. Het was toen nog super warm weer, dus een ijsje ging er wel in!

jazzfestival-breda

Daarna ploften we neer op het terras met een rosébiertje in de zon. Maar het was daar veel te warm! Bij het volgende terrasje zochten we een plekje in de schaduw. En bestelden we bitterballen. Yum!

IMG_3812

<3

hardlopen

Maandagavond ging ik weer hardlopen, jawel! Als jullie mijn blog al langer volgen, weten jullie dat ik twee jaar geleden actief aan het hardlopen ben geslagen. Ik heb twee wedstrijden gerend (die verslagen kun je hier en hier lezen). Ik heb een hele tijd niet hardgelopen, maar nu begon het weer te kriebelen met dat lekkere weer! En het ging best aardig, afgezien van het feit dat ik heel veel last blijf houden van mijn ademhaling/astma.

IMG_3860

Done! Toch best trots :)

IMG_3866

Essentials of the day! Het Naked 2 palette blijf ik veel gebruiken, net als mijn favoriete blush en highlighter van MAC.

IMG_3876

Another day at the office. Zo zien mijn dagen eruit, de hele dag achter de computer! Voor de mensen die het nog niet weten: ik schrijf onder meer voor de blogs Stylecowboys en Dutchcowboys!

IMG_3886

Goedemorgen! Tijd voor een ontbijtje met yoghurt en aardbeien. Voor de foto moesten er natuurlijk bijpassende make-up producten uit de lades getrokken worden. ;)

IMG_3894

Donderdagavond ging ik op bezoek bij de twee nieuwe kittens van een vriendin! Simba lag hier zó lief te slapen dat ik hem wel in mijn tas mee naar huis wilde nemen. De andere kitten (Nala) is het zusje van Simba en is een rode poes. Zó lief! Ik wil ook katten!

IMG_3943

Zaterdagochtend ging ik samen met mijn vriend naar Zeeland. Zijn ouders waren daar al. Het eerste wat we gingen doen? Naar het strand natuurlijk!

IMG_3944

Happy place <3

zeeland

Beetje raar, vorige week lag ik precies op deze plek nog in mijn bikini. Nu had ik een winterjas aan, een hoofdband (want het waaide super hard en dan krijg ik altijd last van mijn oren) en een sjaal. Wel een zonnebril, dat dan weer wel.

’s Middags las ik in mijn boek, deden we spelletjes en ’s avonds keken we natuurlijk naar het Songfestival! Zondag maakten we ook een stevige wandeling en las ik mijn boek uit. Verder hebben we niet heel veel gedaan, heerlijk zo’n relaxed weekend! Ik had expres mijn laptop niet meegenomen, anders had ik sowieso gaan werken. Maar even rust is soms ook wel goed, haha.

IMG_4001

Maandagochtend 9.00 uur: ik stond op het strand om hard te lopen! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar zou ik de smaak weer te pakken hebben?

IMG_3980

Hardlopen op het strand is héél vermoeiend, maar het was ook heel fijn, omdat er nog bijna niemand op het strand was. Het zag er zo rustig en vredig uit! En dat terwijl ik de hardste beats aan het luisteren was via mijn oortjes.

IMG_3985

Nadat ik 3 kilometer in de benen had, maakten we ook nog eens een flinke wandeling van bijna 9 kilometer door het bos en de duinen. Pfoe! Ik had mijn beweging voor die dag ook weer gehad. Maar het was het waard, want het is een prachtige omgeving!

IMG_4002

Heel even uitrusten, mag best toch? Op deze foto zie je hoe lang mijn haar weer wordt trouwens, bizar! Binnenkort maar weer eens en bezoekje aan de kapper brengen.

Deze week staat een rustig weekje op de planning. Ik wil sowieso nog naar de zumba gaan en een keer hardlopen, maar naast oppassen op mijn nichtjes en bloggen heb ik verder nog niet heel veel op de planning. Ook wel eens lekker, want afgelopen weken waren druk en er komen nog heel veel drukke weken aan!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 17 mei 2016 / 22:05

  Wat een lekker weekje zeg! Goed dat je weer bent gaan hardlopen! Geniet van aankomende week, ook al is het niet meer zulk lekker weer…!

 2. 17 mei 2016 / 22:06

  oehh die froyo :D en nice dat je zo dichtbij was, zeeland rules ;)

 3. 18 mei 2016 / 07:33

  Ah fijn inderdaad even ontspannen. Gezellig zo’n mini vakantie! Ik ben al een tijdje niet meer op het nederlandse strand geweest!

 4. 18 mei 2016 / 11:36

  Wat een heerlijke week heb jij achter de rug! En wat zien die frozen yoghurt er heerlijk uit..

 5. 18 mei 2016 / 15:38

  Wat heerlijk! Ben je richting Westenschouwen/Burg-Haamstede geweest? Daar kom ik ook heel graag!

  • Tedje
   Auteur
   19 mei 2016 / 19:58

   Ja, in Westenschouwen inderdaad! Ik kom er al sinds ik kind ben en ik vind het er echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *