Take a look at my life: Mei #3

Take a look at my life: Mei #3

 photo CollageImage3-1.png

En we zijn weer een week dichterbij de zomervakantie. Wat een cliché, maar wat gaat de tijd snel! Afgelopen week was een drukke, maar onwijs leuke week. Ik ging naar school, werkte veel aan mijn blog en het hoogtepunt van de week was toch wel donderdag. Toen ging ik namelijk naar het Beauty & Suits event in Amsterdam.

Ik (en jullie trouwens ook!) blijf dit lakje van Barry M prachtig vinden. Als ik er een foto van plaats op Instagram, wil iedereen weten waar hij van is en vindt iedereen de kleur mooi. Ook in real life krijg ik er vaak opmerkingen over. Mijn driejarige nichtje stond te staren naar mijn nagels: ‘Tedje ik wil die kleur ook!’ zei ze. Vijf minuten later zat de kleur op haar vingers en was ze helemaal blij. :)

Healthy snack! Pitloze druiven, zo ontzettend lekker!

Zaterdagavond lekker film kijken op de bank met mijn zusje en mijn moeder onder het genot van deze heerlijke soezen gedoopt in witte chocolade met confetti!

Zondag was het moederdag. Mijn zusje en ik verrasten mijn moeder met een lekker ontbijt op bed. Ons cadeautje is een ‘doe-cadeau’: high-tea’en met z’n drieën.

Mooi flesje van Coca-Cola Light ontworpen door Marc Jacobs. Hij zat in de Beautygloss Party Goodiebag!

Weer een healthy lunch gemaakt! Salade met noten, tomaat, wortel en geitenkaas en nog een schaaltje met fruit.

De foto met de meeste likes op Instagram van deze week! Het is Rock Chick van KOH! Deze had ik al lang niet meer op mijn nagels gehad.

Maandagmiddag deelden ze kleine blikjes Coca-Cola uit op station Breda. Altijd leuk! Je kon ook je eigen naam op een blikje laten zetten, maar die rij was wel erg lang. En ik moest mijn bus halen! Dit blikje is ook cute, toch?

Super easy peasy healthy snack: gebakken appeltjes met kaneel. Ontzettend makkelijk om te maken, smaakt heel erg lekker en is ook nog eens gezond! Wat wil je nog meer?

Heel erg benieuwd naar de Cherry Bloom Eau de Toilette van The Master Perfumer van het Kruidvat. Het doosje ziet er in ieder geval al heel cute uit!

 photo IMG_1628.jpg

Movie night met mijn zusje! Lekker geïnstalleerd op bed en relaxen maar. Hier keken we trouwens Killers met Ashton Kutcher en Katherine Heigl, een hele grappige film! Echt een aanrader.

Healthy snack! Banaan, kiwi en appel met een mok thee. Lekker en ook nog eens gezond.

Donderdag was ik al vroeg op weg naar Amsterdam. Ik ging namelijk naar het Beauty & Suits event. Een evenement voor beautybloggers/vloggers.

Van tevoren even eten bij Goodies in de Huidenstraat in Amsterdam met Sharon, Suzanne en Chloe.

 photo IMG_1665.jpg

Ik bestelde een bagel met warme mozzarella en tomaat. Yum yum!

Woeeii! Een badge met mijn naam erop, super leuk!

Er werden lezingen gegeven door onder andere Mascha van Beautygloss en Cynthia van Misslipgloss, een mediapsycholoog, mensen van YouTube. Allemaal over bloggen, vloggen, camera’s, belichting, beïnvloeding en alles wat daarmee samengaat. Ik heb ontzettend veel geleerd en het was een hele leuke dag!

Met Jiami en Sharon <3

En nog een keer met Jiami en Suzanne!

En met overheerlijke macarons samen met Sharon! Hmm we konden er gewoon niet vanaf blijven :)

Vanaf 10 juni krijg je dit te leuke tinnetje Vaseline bij aankoop van twee Andrélon Pink producten bij Etos. Vanaf 8 juli is hij ook los te koop. Nog even wachten dus!

In de trein op weg naar Maastricht. Lekker met mijn e-reader, wat een uitkomst is dat zeg! Normaal sleepte ik altijd boeken mee overal naartoe, en dat hoeft nu niet meer! Natuurlijk lees ik nog wel eens ‘gewone’ boeken, maar ik moet eerlijk bekennen dat het op een e-reader ook heel fijn lezen is. Wie had dat ooit gedacht? Ik zei twee jaar geleden nog steevast dat ik nooit een e-reader zou kopen, want dat leest toch nooit zo lekker als een echt boek. Nou, zo zie je maar weer!

Als ik aan zou komen in Maastricht, zouden we eerst gaan lunchen in de stad, maar het regende dus we besloten om maar zelf een lekker broodje te maken! Uiteraard carpaccio ;) Jullie weten inmiddels wel dat dat mijn favoriete foodie is ;)

Hmm schoonmoeder had zaterdag deze lekkere vlaai gemaakt. Dat kunnen ze wel hoor, die Limburgers ;)

Hoe was jullie week? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

37 Reacties

 1. 19 mei 2013 / 07:56

  Oehh die vlaai ziet er lekker uit! En B&S leek me ook een erg leuk evenement, leuke foto’s! :D

 2. 19 mei 2013 / 08:41

  Ziet er gaaf uit, vooral het B&S event. Moet je voor zo’n evenement uitgenodigd worden als blogger, of kun je je hier zelf ook voor aanmelden? Ik zou zelf ook graag meer leren over het bloggen.

  • Tedje
   Auteur
   19 mei 2013 / 12:08

   Hi Paulien! Voor Beauty & Suits heb ik inderdaad een uitnodiging ontvangen.

 3. 19 mei 2013 / 09:03

  Wat een leuke diary weer! Die vlááái omg! I want!

 4. 19 mei 2013 / 09:29

  Wat veel leuke foto’s! Leuk om te zien dat je naar het beauty & suits event bent geweest. Lijkt me erg leerzaam!

 5. 19 mei 2013 / 11:11

  Hele leuke foto’s! Ziet er uit als een leuke maand! Ik wil ook echt een e-reader! Dat lijkt me zo handig!

 6. 19 mei 2013 / 12:05

  Leuke foto’s Tedje! :) Ik krijg wel honger van al dat eten. ;)

 7. 19 mei 2013 / 12:47

  Leuke foto’s Tedje! Die film ( Killers) is inderdaad hilarisch en erg leuk! :)

 8. 19 mei 2013 / 13:27

  Beauty & Suits was volgens mij echt heel erg leuk! Al het eten ziet er weer lekker (en gezond) uit en die kleur van Koh, wow nice!

 9. 19 mei 2013 / 13:41

  Leuke foto’s! Ah Killers, ik vond hem ook erg grappig! & al dat lekkere eten, jumm!

 10. 19 mei 2013 / 13:56

  Wat een leuke foto’s allemaal weer! Zo’n heerlijke vla krijg ik elke week voorgeschoteld bij mij oma en we maken ook vaak zelf. Blijft lekker vooral met vers fruit ;-) En natuurlijk dé kruimels op de vla :-) Heer-lijk!

  • Tedje
   Auteur
   19 mei 2013 / 13:59

   Jaa de ‘grummelen’ zijn het allerlekkerst!

 11. 19 mei 2013 / 14:01

  Leuke foto’s! Supergaaf ook dat je naar Beauty & Suits bent geweest, het klinkt heel leuk :) Ik heb ook een tijdje een e-reader gehad, maar inmiddels lees ik boeken op mijn ipad. Echt superfijn werkt dat!

 12. 19 mei 2013 / 17:25

  Leuke foto’s zeg! Er staat ook veel lekkers tussen zie ik. :-P Nice!

 13. 19 mei 2013 / 18:05

  Leuke maand heb je gehad! En dan vooral het B&S event. Trouwens, die vlaai ziet er oooooverheerlijk uit. Wil je volgende keer een stukje voor me bewaren? (:

 14. 19 mei 2013 / 21:13

  Leuke pictures weer! Oooooh, altijd gaaf als je blognaam ergens op wordt vermeld. ^^ Beauty&Suits zag er gezellig uit!!

 15. 20 mei 2013 / 06:52

  Jaaaaa, het was zo onwijs gezellig! Hihi, je bent echt een leuke meid en ik hoop je snel weer te zien. :D En Vlaaien zijn zo onwijs delicious, mijn favoriete taart soorten. :)

 16. 20 mei 2013 / 20:22

  Tedje! Wat leuk dat onze foto op je blog staat :) Was echt super gezellig en het eten was lekker..
  Hoop je snel weer te zien! Dikke kus! XX

 17. 21 mei 2013 / 14:55

  Leuke foto’s allemaal. Je ziet er echt heel vrolijk uit overal! :)

 18. 23 mei 2013 / 18:32

  Aah die bagel ziet er zo lekker uit!! En die soesjes, ik krijg er honger van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *