Take a look at my life: Mei #4

 photo TALAML4.jpg

Jeetje, mei is alweer bijna voorbij. Iedere keer als ik de Take a look at my life aan het maken ben, besef ik weer hoe snel de tijd gaat. Echt niet normaal! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Oef, wat was het vorig weekend mooi weer! De hele dag door dronk ik water met munt en aardbeien, zo lekker verfrissend!

Zondag was een zondag zoals hij zou moeten zijn. Een beetje uitslapen, lekker rustig ontbijten en de rest van de dag genieten van de zon. Ik zette mijn nieuwe zwarte flaphoed op (want zaterdag was ik al een klein beetje verbrand, oops!) en mijn vriend maakte wat foto’s van mij voor mijn blog. Ik verklap jullie alvast iets: het heeft te maken met de ketting!!

’s Middags kwamen mijn oom en tante met mijn nichtjes naar ons om lekker te barbecuen. Volgens mij had heel Nederland hetzelfde idee, want overal rook het naar lekker vlees. Na het eten bracht ik mijn vriend weer naar het station. Altijd stom om weer afscheid te nemen na zo’n fijn weekend.

’s Avonds lakte ik mijn nagels in dit fijne kleurtje van Essie (Bachelorette Bash) en daarna keek ik naar de film Endless Love. Hij was leuk, maar niet spetterend. Gewoon een fijne, romantische film.

Maandag. Pfoe, dat viel even tegen zo na zo’n heerlijk weekend vol zonneschijn! Maandag scheen de zon ook nog volop en dat maakte het des te moeilijker om weer te beginnen, alhoewel er wel leuke dingen op de planning stonden. Samen met Joni en Yvonne (mijn groepje tijdens dit project) ging ik naar Eindhoven om te brainstormen en afspraken te maken met onze nieuwe opdrachtgever: Dichtbij.nl.

 photo IMG_8278.jpg

Hmm, lekkere tagliatelle met rode saus.

’s Avonds was het weer tijd voor een workout met Blogilates!

Dinsdagochtend: time for pancakes! Ik krijg altijd de vraag hoe ik deze pannenkoeken zo mooi rond krijg als ik foto’s van pannenkoeken op Instagram (psst, volg je mij al?) post. Ik ga jullie een geheimpje verklappen: deze zijn voorverpakt komen gewoon van Albert Heijn! Ze zijn echt heerlijk trouwens :)

Onderweg naar school! Mijn truitje is van Expresso, mijn broek van Zara en mijn slippers van Supertrash. En natuurlijk mijn geliefde Céline bag van My New Bag aan mijn arm. Het lijkt wel of ik niet meer op school zit in mijn Take a look at my lifes, omdat ik eigenlijk nooit foto’s maak op school. Toch niet echt boeiend wat daar allemaal gebeurt, haha ;) Nee, school is hartstikke leuk en ik heb het er heel erg naar mijn zin, alleen zijn er gewoon niet zoveel fotogenieke dingen op school! En bovendien is er natuurlijk helemaal geen tijd om foto’s te maken, ik ben hard aan het werk.

Mijn favoriete drankje tijdens dit warme weer: een scheutje ranja met veel ijsklontjes en water!

 photo IMG_8295.jpg

Dinsdagavond was het weer tijd voor mijn date met Evy! Ik deed les 21 en het was WARM. Heel benauwd, maar ik voelde me na mijn run wel goed! Wie had dat gedacht, dat ik hardlopen leuk zou vinden… Niemand denk ik, haha!

 photo IMG_8306.jpg

Woensdag uit school kocht ik nog even een paar (of eigenlijk drie paar) sportsokken van Nike. Enkelsokjes zakken steeds af en normale sokken ziet er ook zo stom uit. Bovendien heb ik bijna geen normale zwarte of witte sokken, want ik heb allemaal sokken van Primark met uiltjes, egeltjes of andere printjes erop. Niet erg charmant, Tedje.

 photo IMG_8316.jpg

Pakketjes!

Woensdag bestelde ik een heleboel superfoods bij de Body & Fit Shop en donderdag kreeg ik het al binnen. Snelle service! Vinden jullie het leuk als ik hier een artikel over schrijf?

 photo IMG_8324.jpg

Even op de fiets :)

Ineens kleurde de lucht echt prachtig, maar ook heel onheilspellend door de donkere wolken.

Vrijdag probeerde ik wat superfoods uit van The Body & Fit Shop! Lekker!

 photo IMG_8339.jpg

Vrijdagochtend had ik een interview voor Dichtbij.nl bij een wijngaard. Super interessant om meer te leren over druiven en wijn. Joni maakte foto’s voor bij het artikel.

Ik ontving nog een leuk pakketje van Andrélon! De mousse uit de Pink Collection is echt heel fijn!

 photo IMG_8346.jpg

Samen met Joni reisde ik weer naar Limburg. In Eindhoven scheidden onze wegen, want ik ga natuurlijk naar Maastricht. ’s Avonds keken mijn vriend en ik samen een filmpje. Een heerlijke vrijdagavond dus.

 photo IMG_8356.jpg

Zaterdagochtend was het tijd voor les 22 van Start to run. Het waaide best wel hard en ik moet nog iets vinden dat mijn haar makkelijk uit mijn gezicht houdt. Ik kan mijn haar niet in een staartje, daar is het te kort voor. Iemand tips? De sokken zijn trouwens echt ideaal! Ik heb geen last gehad van mijn voeten, terwijl dat eerder soms wel zo was. Ik merkte dan dat de sokken gingen schuren onder mijn voeten. Dat is een goede aankoop geweest dus. Nice!

De rest van de zaterdag schreef ik een aantal artikelen voor mijn blog en werkte ik het interview van de wijngaard uit. ’s Avonds hadden we een feestje van een vriend van mijn vriend.

Geniet van je zondag! Wat gaan jullie vandaag doen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 25 mei 2014 / 06:58

  Aah wat een fijne week heb je gehad en wat een heerlijke zonnige foto’s! Het zonnetje mag weer snel gaan schijnen hihi. Het liefst vanaf nu tm september, maarjaaa niet realistisch natuurlijk haha. Uhh misschien kun je zo’n elastieken haarbandje gebruiken voor het hardlopen. Die houdt je haar denk ik wel uit je gezicht ;)

 2. 25 mei 2014 / 08:06

  Leuke week heb je achter de rug! Fijne zondag :)

 3. 25 mei 2014 / 09:52

  Primark verkoopt handige bandana’s; die kun je zelf vaststrikken om je hoofd. Ik ren hiermee en werkt ideaal! Dat water met munt en aardbeien ziet er heeeeerlijk uit! Oh en al die B&F superfoods, heerlijk <3

 4. 25 mei 2014 / 12:44

  Voor je haar zou ik zo’n elastieken haarbandgeval kopen van H&M. Kosten maar een paar euro en ik vind ze heel handig. Geniet van je zondag! Ik zit in de tuin te leren. Als ik tenminste geen studie ontwijkend gedrag aan het vertonen ben, zoals nu :-)

 5. 25 mei 2014 / 18:01

  Leuke foto’s. Die hoed met zonnebril staat je goed :)

 6. Kelsey
  25 mei 2014 / 18:38

  Ja, een artikel over wat je hebt gekregen van The Body & Fit Shop, graag. Ik ben benieuwd!

  En wat knap dat je het hardlopen volhoudt. Ik heb ooit een aantal jaar achter elkaar gelopen, maar ik vond er eigenlijk helemaal niets aan en ben daarom ook gestopt. Nu kan ik mezelf er niet toe zetten om te beginnen, aangezien ik het niet leuk vind, haha. Ik train liever met 30 Day Shred, Insanity of andere filmpjes op YouTube totdat ik weer op een vaste plek woon en echt ergens lessen kan gaan volgen.

  Oh, enne, die kan water met munt en aardbeien ziet er zoooo lekker uit! Dat ga ik ook doen.

 7. 25 mei 2014 / 20:08

  Die hoed staat je echt heeel mooi! Waar heb je hem gekocht? ZO toevallig trouwens, ik las gister je blog over een lange afstandsrelatie en er zijn zoveel dingen hetzelfde bij mij, ik studeer ook in Tilburg, mijn vriend woont ook in Maastricht, we hebben elkaar ook ontmoet op vakantie en zelfs op dezelfde datum: 23 juli. Haha was echt verbaasd toen ik het las!

  • Tedje
   Auteur
   25 mei 2014 / 20:57

   Hi Simone! Hij is van de V&D en toen ik er laatst was, hadden ze hem nog. In Breda dan :) pffff nee dat meen je niet!?!? Wat een toeval zeg! Ontzettend grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *