Take a look at my life: Mei #4

tedje-blog-1

Het was een korte week afgelopen week! Ik ging hardlopen in de regen, eten bij mijn zusje en shoppen in Breda. Kijk je mee naar mijn week? 

snapchat

Een lekkere korte week deze week, omdat we maandag natuurlijk vrij hadden! Woensdag ging ik weer naar kantoor. // ’s Avonds ging ik een rondje hardlopen en ik kwam in een mega regenbui terecht. Oeps! In het begin vond ik het vervelend, maar ik heb gewoon doorgerend en was het eigenlijk heerlijk. Daarna sprong ik de douche in en ging ik oppassen bij mijn twee nichtjes. Mocht je me willen volgen op Snapchat, mijn gebruikersnaam is Teddlicious.

IMG_4017

Dinsdag ging ik bij mijn zusje eten, die sinds kort op kamers woont. Als toetje nam ik de nieuwste reep van Tony’s Chocolonely mee: passievrucht yoghurt. Ik vond hem echt delicious!

IMG_4009

Good morning! Ik vind dit notitieboekje zo mooi dat ik er gewon niet in durf te schrijven, haha! Het is echt prachtige kwaliteit!

IMG_4041

Whoop whoop! Over twee weken gaan mijn vriend en ik naar Parijs voor een weekendje! Als jullie nog tips hebben op het gebied van dingen bekijken/eten, let me know! Ik ben erg benieuwd!

IMG_4080

Ik heb de hele week gewerkt en eigenlijk weinig bijzonders gedaan. Zaterdag ging ik samen lunchen en shoppen met mijn vriend in Breda, dat hadden we echt al héél lang niet meer gedaan. Dit was mijn outfit van de dag! Nog steeds zo blij met mijn Marc Jacobs tas!

IMG_4064

Let’s go!

IMG_4071

We gingen naar In Kannen & Kruiken in Breda. Daar had ik al eens eerder gegeten en toen was het super lekker. Nu hadden ze een andere kaart en ik nam de vegaclub. Het waren gewoon drie boterhammen met sla, tomaat en komkommer. Viel enorm tegen, super jammer! Het ziet er binnen (en buiten!) wel heel erg leuk uit en ik denk dat je hier beter zoete dingen kunt nemen, zoals pannenkoeken of een taartje.

food-

Ik maakte een foto toen ik nog niet wist hoe het zou smaken, haha. Het was een beetje een domper, vooral omdat ik super veel honger had en zin had om te lunchen. // Na een paar uur shoppen ploften we neer op het terras. Dorst!

IMG_4075

Ik kocht onder andere deze sjaal en dit vest bij Zara!

IMG_4078

Op de weg terug naar de auto aten we nog een lekker ijsje.

IMG_4063

Pretty!

IMG_4079

Mijn aankopen! Jullie zien die vast en zeker nog voorbij komen op mijn blog! Zaterdagavond keken mijn vriend en ik de film Room, echt een aanrader! Ik zal binnenkort weer eens een artikel maken met de films die ik de laatste tijd heb gezien.

sunday

Sunday morning breakfast: een croissantje met versgeperste jus d’orange! // Ik mocht schoenen uitzoeken bij Sacha en ik ging voor deze leren espadrilles! Ik ben er super blij mee!

Vandaag ga ik bloggen en straks nog even naar de kittens van een vriendin kijken, die jullie vorige week al voorbij zagen komen. Verder staat deze week een sushidate met Femke op het programma en daar heb ik nu al zin in!

Wat zijn jouw plannen voor deze week? En vergeet niet je tips voor Parijs achter te laten!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   22 mei 2016 / 16:09

   Jaa ze waren super lekker! Mijn vriend had de smaak cakebeslag, super cool!

 1. 22 mei 2016 / 20:15

  Leuke inkopen, je sjaal en jasje van Zara! Gaaf ook dat je schoenen uit mocht zoeken, espadrilles zijn super voor de lente & zomer. Ideaal! Fijn weekje heb je gehad

  • Tedje
   Auteur
   22 mei 2016 / 20:38

   Thanks, Mieke! Ben er zelf ook erg blij mee!

 2. 22 mei 2016 / 21:49

  Ahhh leuke foto’s! En wat leuk een weekendje parijs. Ik zou vooral heel veel gaan lopen en dan ook eens buiten de toeristische stukken om. Je kunt echt overal de metro pakken, dus stel je bent de weg kwijt of je vindt het helemaal niets, dan ben je zo weer terug in het centrum. :)

  • Tedje
   Auteur
   23 mei 2016 / 14:49

   Ah, super goede tip. Thanks!! Ik heb er zoveel zin in!

 3. 23 mei 2016 / 14:41

  Leuk zeg om dit te zien. Je hebt vast leuke aankopen gedaan.

 4. 23 mei 2016 / 16:42

  Die schoentjes zijn zo leuk en lopen ook nog eens mega lekker! oh die chocolade reep yum!

 5. 23 mei 2016 / 17:20

  Ik vind je leren jasjes zoooo mooi! Ik ben op zoek naar precies zoiets. Ik kan hem helaas niet meer vinden in de webshop van Loavies. Heb jij enig idee?

  • Tedje
   Auteur
   23 mei 2016 / 20:15

   Ah, thanks Annemijn! Ik heb hem al twee jaar geleden daar gekocht, dus precies dezelfde zullen ze nu inderdaad niet meer hebben. Al zie ik wel nog een Basic Biker Jacket staan in de webshop, bij de categorie kleding en dan blazers & jassen! Succes met je zoektocht!

 6. 25 mei 2016 / 12:44

  Ah die Espradilles zijn heel mooi! Wat leuk dat je bijna naar Parijs gaat! Klinkt goed! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *