Take a look at my life: Mei #4

Take a look at my life: Mei #4

 photo CollageImage4-1.png

Zoals ik in mijn vorige Take a look at my life al zei: time flies! Over een paar weekjes ben ik al in Cyprus met school, jeetje! Maar eerst: tentamens en deadlines. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s?

Zondag was het prachtig weer buiten. Eindelijk! Ik zat helaas binnen aan school te werken aan mijn theoretisch onderzoek. Bummer, maar ja school gaat voor! Nu maar hopen dat we nog veel zonnige dagen krijgen :)

Een rondje lopen met le boyfriend in de zon. <3

Maandag zag ik dat ik 650 volgers op Bloglovin had, wauw! Dankjewel allemaal :) Dit had ik nooit verwacht toen ik net begon met bloggen. Zal ik weer een leuke prijs samenstellen als ik de 700 heb gehaald?

Deze vrolijke lakjes van W.I.C. by Herôme uit de Mystic Japan collectie kunnen jullie binnenkort verwachten op Teddlicious.nl!

Op school bezig om een audiofragment te monteren voor in een presentatie.

Dinsdagavond heb ik lekker tapas gegeten in Tilburg met schoolvriendinnetjes, lekker!

Woensdag waren mijn opa en oma 50 jaar getrouwd. Dit was mijn outfit! We gingen eerst een taartje eten bij opa en oma en daarna vond het diner plaats bij ons thuis. Er kwam een kok aan huis koken, wat een luxe!

En dit kregen we allemaal! Carpaccio van staartstuk met truffelmayonaise (die overigens echt overheerlijk was), bouillon geserveerd in een wijnglas, het hoofdgerecht was Een vleesje geserveerd met bieten, courgette, een aardappeldriehoekje en mousse van wortel. Als nagerecht kregen we een heerlijke crême brulée met witte chocolade, aardbeien, mangosorbet en een soort marshmellow. Heerlijk gegeten!

Ik ben heel de week al super gezond aan het ontbijten: yoghurt met cruesli, banaan en groene thee.

Donderdag stonden ze kleine Coca-Cola blikjes uit te delen op het station in Tilburg. Brr koud!

Throwback thursday: Frankrijk 2011. Ik verlang naar de zomer!

De nieuwe Vogue gekocht omdat Doutzen er zo mooi op stond! Extra leuk omdat er een t-shirt bij zat! Hij is voor mij wat te groot en staat niet heel flatteus, dus gebruik ik hem als slaapshirt. Lekker stylish!

 photo IMG_1828.jpg

Donderdagavond gekookt voor mijn moeder en mezelf. Recept komt binnenkort online en ik kan je vast vertellen: het was heerlijk en heel makkelijk om te maken!

Donderdagavond om 10 uur nog even een flinke workout gedaan. Wat zeg je daarvan? Goed he!

Geluksmomentje: als het gouden papiertje nog op de Nutella zit. Ik hou van die onaangetaste, gladgestreken Nutella :)

Voor een schoolopdracht moest ik samen met Marèl in Nijmegen zijn voor een interview. We waren iets eerder dus we moesten wel even een stop maken bij Starbucks. Die heb je in Brabant namelijk niet! Marèl doet al niet eens meer de moeite om haar naam te zeggen, dus zegt ze maar gewoon Merel. Ik daarentegen doe elke keer weer een poging om mijn naam goed te laten opschrijven. Ik heb al veel varianten gezien (Fredje, Tetje, Petje), maar dit was toch wel een hele grappige: tentje!

 photo IMG_1841.jpg

Wachten op de trein in Nijmegen. Best een mooi station eigenlijk! En twee voordelen: ze hebben een Starbucks en een Julia’s!

Onderweg van Nijmegen naar Maastricht met de stoptrein naar Roermond. Wat een ellendige treinrit is dat zeg! Gelukkig had ik op het station druiven gekocht en had ik mijn e-reader bij me!

De eeuwige treinreizigster!

Deze week staan er een aantal deadlines op de planning voor school en dinsdag een presentatie. Verder heb ik dus bijna tentamens dus daar zal ik ook druk mee aan de slag gaan. Ik probeer zoveel mogelijk artikelen te plaatsen op mijn blog, maar neem het me niet kwalijk als het wat rustiger zal zijn de komende tijd op Teddlicious.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

35 Reacties

 1. 26 mei 2013 / 07:28

  Mmmm tapas! En die broek met verticale strepen staat je leuk!

 2. 26 mei 2013 / 08:12

  Gladgestreken en nieuwe nutella vind ik ook het leukste hihi

 3. 26 mei 2013 / 09:00

  Wat een leuke foto’s en wauw een huis kok, luxe luxe:) Het eten ziet er echt heerlijk uit!

 4. Charlotte
  26 mei 2013 / 09:34

  Super leuke foto’s en die tapas zien er echt wel overheerlijk uit! En alle begrio voor de deadlines die je moet afwerken… Je school gaat voor he :)

 5. 26 mei 2013 / 10:59

  Wat een leuke foto’s. En natuurlijk veel succes met school (:

 6. 26 mei 2013 / 12:39

  Leuke foto’s! leuk dat in Nijmegen was en het een mooi station vind haha, vind m zo simpel!

  • Tedje
   Auteur
   26 mei 2013 / 12:52

   Omdat het zo simpel is, vind ik het juist mooi! Op het moment dat ik er was, was er ook een prachtige lichtinval. Misschien lag het daar aan :)

 7. 26 mei 2013 / 12:42

  Lieve Tentje, hoe origineel :P wat weer een leuke foto’s! Tot gauw!

 8. 26 mei 2013 / 13:56

  Leuke foto’s weer! En wat leuk, een kok aan huis! Veel succes met school deze week :)

 9. 26 mei 2013 / 14:21

  Nou Tentje, leuke look in your life haha. Ik heb de Vogue speciaal gekocht voor het shirt hihi.

 10. 26 mei 2013 / 15:04

  Dat Vogue-shirt wil ik óóóók!

 11. 26 mei 2013 / 15:32

  Leuke foto’s!
  Wat zag je er mooi uit op de verjaardag van je oma en opa.
  Yummeh starbucks! :D

 12. 26 mei 2013 / 16:39

  Oeh heerlijk al dat eten. Gefeliciteerd nog met je 650 followers, ooit hoop ik dat ook te halen haha!!

 13. 26 mei 2013 / 18:00

  Leuke foto’s
  Druiven, ik vind ze heeeeeeerlijk!

 14. 26 mei 2013 / 18:56

  Leuke foto’s! De food pictures zien er heerlijk uit. En gefeliciteerd met je aantal volgers! :)

 15. 26 mei 2013 / 19:56

  Oh my god, wat schandalig hoe mensen je naam kunnen schrijven. Bij mij schrijven ze het ook altijd fout hoor, die van mijn zus ook. Zij kort haar naam nu ook maar elke keer in. :’) Wel lekker even zo’n stop bij de StarBucks. Damn, ze moeten er meer gaan openen in Nederland. De zaken gaan goed, dus opschieten SB! Wat maak jij toch altijd lekkere foodpics guuurl! Gefeliciteerd met je 650ste follower!

 16. 27 mei 2013 / 12:15

  Ah tapas! Dat heb ik al veel te lang niet gegeten. En Nutella trouwens ook…. Pffff zin in! :D Leuke foto’s Tedje!

 17. 29 mei 2013 / 20:49

  Succes met je tentamens! En gaaf dat je straks naar Cyprus gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *