Take a look at my life: Mei #5

 photo TALAML_teddlicious_mei5.jpg

Deze Take a look at my life loopt tot vrijdagmiddag, omdat ik op dit moment op citytrip ben samen met Lizzy! Op het moment dat ik dit schrijf, weten we nog niet waar we naartoe gaan, maar dat heb ik vast al op Instagram gepost. Dus als je daar benieuwd naar bent, moet je even een kijkje gaan nemen op mijn account! Kijk je mee wat ik de afgelopen week heb gedaan? 

 photo IMG_5280.jpg

Zaterdagavond hadden we een feestje van een vriend. Even op de foto met deze lieve meiden!

 photo IMG_5284.jpg

Zondag was het echt prachtig weer en samen met mijn vriend en zijn ouders maakten we een wandeling in Maastricht. Wat een prachtig uitzicht, vinden jullie niet?

 photo IMG_5295.jpg

Een kijkje nemen bij de grotten. Dat water, wauwie!

 photo IMG_5301.jpg

Jup, dit is gewoon in ons land. Zou je niet zeggen he? Het leek net of we door een Frans straatje liepen.

 photo IMG_5307.jpg

We sloten de dag af bij vrienden in de tuin. We maakten zelf pizza en we konden hem buiten opeten. Heerlijk! Het was een super gezellige avond.

Oreo’s!!! Aan het eind van de avond speelden we nog een paar spelletjes, altijd leuk.

 photo IMG_5316.jpg

Maandag was het Tweede Pinksterdag en mijn vriend was ook lekker vrij. We sliepen uit, ik werkte wat aan mijn blog, we keken twee afleveringen Suits en daarna typte ik nog wat blogjes terwijl Roland Garros aan stond.

 photo IMG_5318.jpg

’s Avonds aten we van alles en nog wat. Dat vind ik meestal de lekkerste gerechten, haha!

 photo IMG_5319_1.jpg

Mijn vriend en ik keken Interstellar, wat een bijzondere en goede film!

 photo IMG_5320.jpg

Dinsdagochtend weer terug in de trein naar huis. Ik heb altijd een boek bij me!

 photo IMG_5321.jpg

Sinds kort is er ook een Julia’s op het station in Breda en daar moest ik natuurlijk even een kijkje gaan nemen.

 photo IMG_5322.jpg

Ik ruimde mijn kamer op en ik hing nieuwe foto’s op mijn prikbord.

 photo IMG_5340.jpg

Dinsdag was de officiële deadline voor het afstuderen, maar ik had alles vrijdag al ingeleverd. Iedereen had een bevestigingsmailtje gehad dat alles goed was binnengekomen. Drie keer raden wie dat mailtje niet had gehad. Ik natuurlijk! ‘Per abuis’ waren ze me vergeten te mailen.

 photo IMG_5341.jpg

Om te vieren dat we de deadline hadden gehaald, ging ik samen met vriendinnen van school woensdag naar het terras. Ik dronk Liefmans, dat had ik echt al super lang niet meer gedronken, maar dat is zo lekker!!

 photo IMG_5350.jpg

En we gingen sushi eten bij Enjoii in Tilburg. Ik was er nog nooit geweest, maar het was erg lekker! Met sushi kun je me altijd blij maken, haha!

 photo IMG_5358.jpg

Lieve meiden, het was zo gezellig! Zo gek om te beseffen dat we allemaal een andere weg inslaan vanaf nu!

Wat ik donderdag heb gedaan, dat konden jullie al in deze plog zien. Vrijdag pakte ik mijn koffer verder in en ’s avonds ging ik samen met twee vriendinnen en mijn zusje naar Ariana Grande in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hier kunnen jullie nog foto’s van verwachten, want ik ben namelijk zaterdagochtend vetrokken naar ‘destination unknown’ samen met Lizzy. Hier kunnen jullie nog uitgebreide fotoverslagen van verwachten en Lizzy gaat alles filmen! Als jullie op de hoogte gehouden willen worden van onze trip, kun je ons volgen op Instagram: @teddlicious en @lizzyvdhofstad.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Nadia
  31 mei 2015 / 10:21

  Wat is Maastricht mooi, met dat water, dat wist ik helemaal niet! Doet me denken aan Zwitserland.

 2. 31 mei 2015 / 11:29

  Welk boek was je aan het lezen? Die 2 bladzijdes wekken mijn interesse…

  • Tedje
   Auteur
   31 mei 2015 / 17:07

   After 2 van Anna Todd! Ik heb een recensie van het eerste deel uit de After serie geschreven op Adorablebooks.nl! Kun je daar even een kijkje nemen!

 3. 31 mei 2015 / 11:52

  Ziet er uit als een hele leuke week! Zo’n fijn gevoel he om je scriptie in te leveren!

 4. 31 mei 2015 / 14:47

  Lekker weekje! Maastricht ziet er echt heeel mooi uit, daar wil ik nog eens een weekendje heen. Ik ben er alleen nog maar een keer doorheen gereden en toen verbaasde het me eigenlijk hoe mooi het is!

  • Tedje
   Auteur
   31 mei 2015 / 17:07

   Oooohhh dat moet je zeker doen! Prachtige stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *