Take a look at my life: November #1

 photo TALAML1-3.jpg

Jee, wat vliegt de tijd! Na deze week nog maar een maandje stage en dat betekent: nog maar een maand in Utrecht wonen! Daarna ga ik weer bij mijn ouders wonen en dan ga ik afstuderen. Spannend! Maar zover is het nog niet. Eerst laat ik jullie zien wat ik afgelopen week allemaal voor leuks heb gedaan!

 photo IMG_1203.jpg

Dit zijn de beste ontbijtjes.

Vorig weekend weer eens een rondje hardgelopen. Dat was drie weken geleden, oeps! Mijn vriend ging mee (op de fiets, haha!) om me aan te moedigen en toen maakte hij deze superblije foto.

 photo IMG_1207.jpg

Zondagavond weer terug naar Utrecht. Ik ga altijd met de bus vanaf Breda.

Een gedeelte van mijn make-up van de dag!

 photo IMG_1217.jpg

Maandag op de terugweg naar mijn kamer kleurde de lucht echt prachtig!

 photo IMG_1222.jpg

Maandagavond kwam Lizzy eten en daarna keken we nog een filmpje. Super gezellig!

Nog even een fotootje voordat ze weer terugging naar haar eigen kamer in Utrecht. :)

 photo IMG_1230.jpg

Dinsdag was de lucht weer zo mooi!

 photo IMG_1240.jpg

’s Avonds deed ik boodschappen en werkte ik aan mijn blog.

In de supermarkt kon ik het niet laten om een reep Tony’s Chocolonely mee te nemen. Mijn favoriet: zeezout en karamel. Heerlijk!

 photo IMG_1247.jpg

Woensdagavond kwam Yara gezellig eten! We maakten bladerdeegjes met vijgen en gorgonzola. Yum, dat was weer heerlijk! Ik heb het recept van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Het ziet er niet perse super smakelijk uit, maar lekker was het zeker!

 photo IMG_1248.jpg

Toetje: thee met Tony’s.

Daarna gingen we naar de Ladies Night bij Pathé Rembrandt in Utrecht naar de film Pak van mijn hart. Echt een super leuke film! Als je benieuwd bent naar een recensie, die schreef ik al voor Adorable Books. Het was een supergezellige avond!

 photo IMG_1257.jpg

Donderdag ging Fabulous by Douglas naar de drukker! Ik kan niet wachten tot hij uitkomt begin december. Hij is echt héél mooi geworden en natuurlijk ben ik een beetje trots, haha!

Donderdag keek ik de hele dag uit naar de avond, want ik ging naar John Legend samen met mijn zusje!

 photo IMG_1261.jpg

Vanaf Utrecht reisde mijn zusje met me mee naar Amsterdam Bijlmer ArenA. Of moet ik zeggen: Bij me ArenA?

 photo IMG_1266.jpg

We aten nog even wat bij de Burger King. Bah, wat is dat toch eigenlijk vies, maar dat was ik alweer snel vergeten. We gingen namelijk naar John Legend in ZiggoDome! We zaten op de eerste ring in vak 110. Best wel dichtbij!!!

We waren er helemaal klaar voor, oh yeah! Deze keer ging ik wél op tijd naar de wc, in tegenstelling tot bij het concert bij Beyoncé. Toen was ik bijna te laat voor de opening!

Het was mijn eerste concert van John Legend, maar oh wat is hij goed! Hij weet 17.000 mensen stil te krijgen met zijn prachtige stem en hij weet het ook nog eens intiem te houden in zo’n grote zaal. Prachtig!

Het was een geweldig concert!

Mijn zusje bleef daarna bij mij slapen in Utrecht. Ik sliep echt verschrikkelijk slecht. Ik heb het nog 3 uur zien worden, terwijl we rond 11 uur al thuis waren. Ik had ongeveer een liter cola gedronken bij het concert, dus ik denk dat het daaraan lag. Vrijdag was ik daarom een beetje moe. Het begon al goed: ik stapte de verkeerde trein in toen ik naar stage ging. Zo kwam ik niet in Hilversum, maar in Bilthoven. Oeps! Gelukkig was ik niet de enige, mijn stagebegeleider was er ook bij, haha! Lekker bezig!

Na stage ging ik weer naar Maastricht. Ik at onderweg bij Julia’s en haalde gelukkig net nog mijn trein. Vrijdagavond ploften we op bed met The Voice en daarna sliep ik echt heeeeeeerlijk lang. Dat had ik even nodig!

Zaterdagmiddag ging ik samen met mijn vriend naar Maastricht. Even wat dingetjes kopen, maar vooral: genieten van het mooie weer! We kochten een wafel en die aten we lekker in het park op. Yum!

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 2 november 2014 / 08:25

  Hele leuke foto`s, ik heb nu alleen ook zin in poffertjes.
  Liefs

 2. 2 november 2014 / 09:15

  Wat leuk dat je naar het concert van John Legend bent geweest, hij maakt zulke mooie nummers. Leuke week heb je gehad!

 3. 2 november 2014 / 10:08

  Oelalaaa wat een heerlijke wafel en ook die poffertjes zagen er heerlijk uit. Wat gaaf dat je bij het concert aanwezig was, klinkt zo geslaagd! Wel iets minder dat het slapen daarna niet zo ging, maar gelukkig heb je dat al enigszins ingehaald. Ben nu ook heel nieuwsgierig naar het magazine, supertrots op je!

  • Tedje
   Auteur
   2 november 2014 / 13:26

   Ah lieve comment, Dagmar! Dankjewel :)

 4. 2 november 2014 / 11:21

  Een weekje vol leuke dingen zo te lezen en te zien! Tonys zeezout caramel is ook echt mijn favoriet!

  • Tedje
   Auteur
   2 november 2014 / 13:26

   Jaa die is echt to die for zo lekker!

 5. 2 november 2014 / 11:35

  Tony’s met zeezout is zooo lekker! Laatst voor de eerste keer geproefd en ik vond het geweldig haha (:

 6. 2 november 2014 / 13:20

  Wat gaaf dat je bij John Legend was! Tony’s Chocolonely met zeezout en karamel is ook mijn favoriet. Ik heb er nu helemaal zin in.

 7. 2 november 2014 / 13:45

  Wat een heerlijke week weer! Lijkt me supergaaf om je eigen schrijfsels terug te zien in een magazine! You go girl! En John was goed hè? Ik heb echt genoten! Volgende keer ga ik weer! :-)

 8. 2 november 2014 / 16:49

  Ik ben benieuwd naar de bladerdeeg ziet er lekker uit en wat leuk dat je naar John legend bent gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *