Take a look at my life: November #1

nov1

Het lijkt wel of ik iedere week schrijf dat het een nieuwe maand is, zo snel gaat de tijd! Het is dus alweer november. En, hoe cliché het ook mag zijn, de tijd vliegt voorbij. Kijk je mee naar mijn week? 

Afgelopen week was ik alleen thuis, mijn vriend was namelijk in het buitenland voor een congres.

IMG_4686

Zondag was ik nog bij mijn ouders. Mijn zusje had cupcakes gebakken met onze nichtjes en ik kon het natuurlijk niet weerstaan om er eentje te eten. En ’s avonds nog een, maar dat zeggen we maar tegen niemand. ;-)

IMG_4689

Zaterdag was ik in Den Haag bij Joni, die deze foto van mij maakte. Love it! Volg haar trouwens ook even op Instagram, want daar deelt ze prachtige foto’s van haar rondreis in Amerika!

IMG_4692

Maandag reed ik vanaf mijn ouders naar Femke. We zijn allebei freelancers en we besloten een dagje samen te werken. Wat soms moeilijker bleek dan gedacht, want we zijn ook vriendinnen. En we hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, dus dat betekende vooral: heel veel bijkletsen. Maar ook: brainstormen over een project dat we binnenkort gaan opzetten. Super spannend!

IMG_4701

Femke was jarig geweest en haar zus had een unicorn taart gemaakt. OMG!

IMG_4694

Tussendoor spelen met Wikkie, aka ‘De Wikster’. Wat een lieverd is het!

IMG_4707

We schoten ook nog wat foto’s van elkaar. De rest zullen jullie binnenkort wel voorbij zien komen op mijn blog of op Instagram!

Dinsdagavond was het weer tijd om te bootcampen! Het wordt weer een stuk kouder. Lekker warm aankleden dus. Ik had eigenlijk helemaal geen zin om te gaan, maar het is toch altijd wel lekker achteraf.

IMG_4713

Woensdagochtend fietste ik naar het ziekenhuis. De Maas lag er mooi bij <3

IMG_4719

Woensdag was het dan éindelijk zo ver: Femkes boek kwam uit, me so proud! De recensie hebben jullie al kunnen lezen. Mocht je dat gemist hebben, klik hier!

IMG_4716

Te leuk: Femke gaf mij een eervolle vermelding in haar dankwoord. LIEF!

IMG_4732

Donderdag kreeg ik mijn bestelling van HEMA binnen. Ik bestelde deze feestelijke trui, een zwarte coltrui en nog wat ondergoed. Leuk!

IMG_4735

Donderdag had ik een vergadering met Chapeau. We gingen daarna nog even borrelen in de stad, gezellig!

IMG_4733

Ik bestelde een nieuwe agenda bij de Bijenkorf met een cadeaukaart die ik nog had liggen. En ik ben er zó blij mee! Ik vroeg op Instagram Stories of je een digitale of papieren agenda gebruikte, en 65 procent antwoordde: papier! Leuk om te zien. De agenda is trouwens van Paperblanks.

IMG_4760

Vrijdag kwam mijn vriend weer thuis. Hoog tijd om de slaapkamer (die inmiddels was getransformeerd tot inloopkast) op te ruimen. Dit soort foto’s plaats ik op mijn Instagram-account @therealteddlicious. Volg je me daar al?

IMG_4762

Vrijdagmiddag ging ik met Ellis lunchen bij Harry’s in Maastricht. Ik bestelde steak tartare met friet. Goddelijk, zo lekker!

IMG_4759

Happy girl!

IMG_4768

Zaterdag hadden mijn vriend en ik geen zin om te koken, dus we bestelden sushi. Zo lekker altijd he, hier kun je me écht voor wakker maken.

IMG_4785

Zaterdagavond gingen we naar 90’s Forever in het MECC in Maastricht. Wat een geslaagd feestje! We waren om 5 uur thuis, haha!

 

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 5 november 2017 / 15:38

  Ohh die agenda is echt schattig! en ik moet zeggen wat een heerlijke foto’s met eten komen er deze week voorbij.

  • Tedje
   Auteur
   6 november 2017 / 09:36

   Thanks Vera! Ben er zelf ook heel erg blij mee. Jup, heel gezond heb ik niet gegeten afgelopen week, haha, oeps!

 2. 5 november 2017 / 18:19

  Ahhh die foto van je die femke heeft gemaakt. Pretty girl!! <3

 3. 5 november 2017 / 19:31

  Ik wil echt een keer naar Harry’s! Lijkt me zo’n leuk en lekker restaurant. Waar bestellen jullie altijd sushi trouwens in Maastricht? Ik heb mijn favoriet nog niet echt ontdekt..

  • Tedje
   Auteur
   6 november 2017 / 09:37

   Ah, daar moet je echt een keer naartoe gaan! Voor mij was het ook de eerste keer, maar zeker niet de laatste…. :-) Bij Sushicentre, wat mij betreft de beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *