Take a look at my life: November #2

teddlicious-2

Ik kan deze editie van Take a look at my life beter Take a look at my food life noemen, want ik heb heel veel foto’s van eten gemaakt afgelopen week. Oeps! Kijk je mee naar wat ik nog meer deed dan eten? ;-) 

img_7686

De perfecte afsluiter van het weekend: op de bank met een film en nacho’s uit de oven! Een recept kun je hier vinden!

img_7695

In het begin van de week werkte ik thuis en maakte ik als lunch een salade met een cracker! Wel eens lekker voor de afwisseling.

img_7713

Afgelopen dinsdag ging ik een appartement bezichtigen in Maastricht. Mijn vriend en ik zijn volop bezig met een nieuw appartement, omdat we dus gaan verhuizen. Super spannend! Het moet allemaal vrij snel gaan gebeuren, maar tot nu toe hebben we helaas nog niks gevonden. Maar: daar komt komende week misschien verandering in. Zodra we iets hebben, houd ik jullie natuurlijk op de hoogte! Mijn vriend kon afgelopen dinsdag niet mee bezichtigen, dus vroeg ik een vriendin mee. Super leuk! Daarna lunchten we nog even bij Lunch&Zo in Maastricht.

img_7722

OMG! Ik ben zó blij met mijn nieuwe Daniel Wellington horloge. Binnenkort laat ik hem nog uitgebreid zien in een blogpost. Met de code TeddliciousSanta krijg je trouwens 15 procent korting op je bestelling. Dus mocht je een DW horloge voor Sinterklaas of Kerst willen, dan is dit het uitgelezen moment, want nu shop je hem dus met korting. Handig!

img_7740

Afgelopen woensdag, donderdag en vrijdag werkte ik op de redactie van Dutchcowboys. Vrijdag was mijn een na laatste dag. Zo raar! Ik ging nog even lunchen met mijn baas.

img_7741

Vrijdagavond reden mijn vriend en ik na het werk naar Den Bosch, waar we hadden afgesproken met Femke en Roy! Ze hadden super goed gezorgd, check al dat lekkere eten!

img_7742

We kletsten honderduit, deden een paar potjes 30 Seconds en we knuffelden natuurlijk de hele tijd met Wikkie. Super gezellige avond! We waren pas om half 3 thuis, haha!

img_7747

Knuffelen met Wikkie op schoot. Ze kwam de hele tijd bij me zitten, zo gezellig! Als mijn vriend en ik een appartement hebben gevonden, gaan we ook op zoek naar een kat :-)

img_7753

Zoals ik al zei heb ik de afgelopen week veel foto’s gemaakt van eten en minder van de rest van de dingen die ik heb gedaan, haha! Zaterdagavond gingen mijn vriend en ik samen met Danique en Thijs uiteten bij Plein 4 in Eindhoven. Ik nam een truffelburger, yum!

img_7758

img_7762

Daarna liepen we de city route van GLOW in Eindhoven! Dat is een lichtkunstfestival. Ik was er nog nooit geweest, maar het was super leuk om te zien! En ook weer erg gezellig met z’n vieren. Nadat we de route hadden gelopen, warmden we bij ons thuis nog even op met een heleboel thee, want het was zó koud!

Zaterdag en zondag overdag spendeerden mijn vriend en ik op de woonboulevard. Ideeën opdoen voor meubels en inventariseren wat we allemaal nog nodig hebben. Best lastig! Ik weet vooral nog niet wat voor tafels en stoelen ik wil.. Moeilijk, moeilijk!

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 13 november 2016 / 13:31

  Leuke week!!! Volgende week je laatste werkdag, zooo raar!

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:00

   Dat waren ze ook! Hmmm nu heb er ik er weer zin in!

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:03

   Ja, echt super leuk! Ik had het nog nooit gezien, dus sowieso super leuk om eens te zien!

 2. 13 november 2016 / 14:44

  Dat horloge is mooi! Ziet er uit als een leuke week!

 3. 13 november 2016 / 15:41

  Die Glow route lijkt me zo mooi! Ik krijg ook best honger van dit artikel ;)

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:03

   Haha, dat kan ik me voorstellen!! Allemaal lekkere dingen, haha!

 4. Anna
  13 november 2016 / 22:05

  Hey, wil je een je make up en parfum stash laten zien wat je nu gebruikt?

 5. 14 november 2016 / 13:47

  Hmmm heerlijk al die foto’s van het eten! Jummie! Mooi horloge ook! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *