Take a look at my life: November #3

 photo 3-1.jpg

Een sneak peek van afgelopen week hebben jullie al gekregen in de twee plogs die ik afgelopen week online zette, maar de rest hebben jullie nog niet gezien!

Vorig weekend ging ik een weekendje naar Zeeland met vriendinnen van de middelbare school. Een tip: ga nooit met het openbaar vervoer naar Renesse in de herfst. We hebben er vanaf Breda ongeveer 3,5 uur over gedaan om bij ons huisje te komen. Het treinreizen naar Goes was goed te doen, maar toen… Lang wachten op de bus in Zierikzee en we moesten nog bijna een uur lopen naar ons park, omdat er geen bussen tot daar reden. Maar goed, uit eindelijk kwamen we wel op de plek waar we moesten zijn.

 photo IMG_1406.jpg

Onderweg ging het nog kei hard regenen en daarna zagen we een regenboog. Een dubbele!

Ik was samen met twee vriendinnen al wat eerder gegaan, de rest kwam vrijdagavond. Na onze barre herfsttocht hadden we wel een lekkere maaltijd verdiend!!

 photo IMG_1414.jpg

We zaten vijf minuten lopen van het strand vandaan, dus zaterdagmiddag (nadat we eerst tot 1 uur in bed hadden gelegen, oeps), gingen we een fijne strandwandeling maken. Het was prachtig weer!

 photo IMG_1428.jpg

Lekker banjeren door het natte zand.

 photo IMG_1436.jpg

Zondag gingen we weer even over het strand lopen. Wat we verder hebben gedaan? Heel veel gegeten, spelletjes en heel veel gekletst. En uitgeslapen. En nog meer gegeten.

 photo IMG_1439.jpg

We waren met z’n zevenen trouwens. Zondagavond maakten we een lekkere salade.

 photo IMG_1461.jpg

Maandagavond ging ik sushi eten met mijn lieve collega’s van Adorable Books! Dat hebben jullie in mijn plog ook al kunnen zien. Het was heerlijk!

Dinsdagavond kwam er een lieve vriendin. Precies op het juiste moment. Als jullie m’n vorige Take a look at my life hebben gelezen, weten jullie dat ik verdrietig ben. Ik ga dit niet uitgebreid op mijn blog vertellen, maar dan weten jullie dat in ieder geval. Ik deel toch heel veel met jullie en jullie mogen best weten dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. We kookten samen en we hebben lekker veel gekletst.

Ik miste Gossip Girl zo erg dat ik weer begonnen ben bij seizoen 1. Dit is zonder twijfel de aller leukste meiden serie die ik ooit heb gezien. Genieten to the max!! Wat ik woensdag nog meer heb gedaan? Dat zie je in deze plog!

 photo IMG_1501.jpg

Donderdag hield ik een presentatie voor zo’n twintig collega’s op mijn stage over mijn blog! Hoe ik ben begonnen, hoe ik geld verdien met mijn blog en hoe ik de toekomst van mijn blog zie. Super leuk en het werd ook heel goed ontvangen!

 photo IMG_1509.jpg

Vrijdagmiddag werd mijn treinreis toch nog leuk! Vanaf Hilversum Sportpark heb ik er ongeveer 40 minuten over gedaan om op Utrecht Centraal te komen, terwijl dat normaal een kwartiertje is. De trein had super veel vertraging en toen we er eindelijk in mochten, moesten we er bij Utrecht Overvecht weer uit. Wachten op een volgende trein. Nou lekker dan. Toen ik eindelijk op Utrecht Centraal was aangekomen en een frietje had gescoord bij de Smullers (ik wilde eigenlijk Julia’s, maar daar was het veel te druk), kwam ik ineens Lizzy tegen! Zij moest ook naar Eindhoven dus we konden gezellig samen reizen.

Thuis lagen er een heleboel leuke pakketjes op mij te wachten, waaronder Gone Girl het boek en een bioscoopbon om de film in de bios te gaan bekijken!

 photo IMG_1509.jpg

Zaterdagochtend ging ik naar de kapper! Ik ben helemaal vergeten voor- en na foto’s te maken, maar zoveel is er eigenlijk niet veranderd. Ik heb het weer in model laten knippen en nu valt het weer mooi!

Zaterdag bestond mijn bedrijf Teddlicious precies een jaar! Jippie! Een jaar geleden ging ik naar de Kamer van Koophandel om me in te schrijven. Wat vliegt de tijd zeg!

Have a nice Sunday! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. Wendy (B)
  16 november 2014 / 06:58

  Inderdaad: de tijd vliegt snel!
  Het is net alsof het pas gisteren was dat je de aanvraag hebt gedaan (ik kan me de foto nog goed herinneren).

 2. 16 november 2014 / 09:46

  Wauw wat een fijne week en heerlijk eten tussendoor <3 Mooie foto's heb je gemaakt en wauw wat is de tijd voorbij gevlogen! Ik weet nog heel goed dat je zo blij was dat je deze stap had genomen om een bedrijf op te zetten, je mag echt ontzettend trots zijn op jezelf <333 Enjoy today!

 3. 16 november 2014 / 09:50

  Wat een toffe week heb jij achter de rug! De regenboog vind ik prachtig. Een strandwandeling is zo heerlijk om met dit weer te maken. ‘Gone Girl’ is een steengoede film! Ik ben benieuwd wat je van het boek (ga je ook naar de film?) vindt. Fijne zondag!

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2014 / 20:24

   Ik ben toevallig gisterenavond naar de film Gone Girl geweest. Geweldig goed inderdaad! Nu het boek nog lezen. Een beetje de verkeerde volgorde, maar ging helaas niet anders!

 4. 16 november 2014 / 10:42

  Renesse lijkt me echt zo’n fijne plek om af en toe te zijn, heerlijk uitwaaien langs het strand <3 De serie Gossip Girl kreeg ik pas nog aangeraden van iemand, zelf ben ik gek op PLL.

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2014 / 20:23

   Pretty Little Liars is ook super leuk!

 5. 16 november 2014 / 11:31

  Die foto van de regenboog is tof! :)

 6. Melissa
  16 november 2014 / 13:01

  Leuke foto’s en gefeliciteerd met je bedrijf! Mag ik vragen waar je gossip girl op kijkt of is het niet gedownload?

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2014 / 20:23

   Thanks! Ik kijk Gossip Girl via Netflix!

 7. 16 november 2014 / 15:54

  Super leuke foto’s! Zonde dat het zover lopen was naar jullie park. Xx Laura

 8. 16 november 2014 / 19:39

  Wow een rit van 3,5 is inderdaad een dikke No Thank you.

  Ik kijk Gossip Girl voor het eerst (bizar maar waad) ben bij seizoen 5…. I love Blair!! And Chuck.

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2014 / 20:23

   Nee, dat was een beetje minder inderdaad. Oh, leuk dat jij ook kijkt!! Jaaa love them toooo!

 9. 16 november 2014 / 19:45

  Ik zag die dubbele regenboog ook, echt gaaf! leuke fotos x

 10. 16 november 2014 / 22:10

  Wat vliegt de tijd voorbij! Je eigen bedrijfje alweer een jaar! Gefeliciteerd en nog vele jaren te gaan. Ik moet mij nog steeds eens in de KVK verdiepen voor mijn blog!

 11. Yamina
  17 november 2014 / 01:20

  Wat een leuke week weer! Gefeliciteerd met het een jarig bestaan van je eigen bedrijf, knap hoor.
  Ik heb de film Gone Girl ook gezien en vond hem heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *