Take a look at my life: November #3

teddlicious-99

Afgelopen week had ik mijn laatste werkdag, kwamen er vrienden eten, begon ik met verhuisdozen inpakken en spendeerden mijn vriend en ik weer flink wat tijd op de woonboulevard. Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

img_7786

Vorige week spendeerden mijn vriend en ik het hele weekend op de woonboulevard. We zagen deze stoelen en werden verliefd!

img_7796

Maandag werkte ik thuis en mijn vriend had avonddienst. Na de lunch maakten we samen even een wandeling. Als ik thuis werk, kom ik namelijk echt te weinig buiten. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik een wandeling moet maken! Dit zijn trouwens mijn nieuwe laarsjes van Ecco via Nelson, heel blij mee!

img_7797

Hoi Eindhoven!

talaml3

Zoals gezegd: mijn vriend heeft deze week weer avonddienst en dan ben ik dus maar alleen. Daarom kwam mijn zusje bij mij eten! Ik haalde lekkere dingetjes, yum! Daarna ploften we op de bank, maakten we lol met Snapchat (je kunt me volgen via teddlicious. Mocht je dit op je mobiel lezen, klik hier om me te volgen!). Daarna keken we de eerste twee afleveringen van Pretty Little Liars, want seizoen 7 staat sinds afgelopen week op Netflix!

img_7813

Woensdagochtend op weg naar een afspraak. En er stond heel. veel. file.

teddlicious-7

’s Avonds kwam er een vriendin eten. Super gezellig! // Donderdagavond pakte ik alvast mijn boeken in. Goed voor maar liefst zes volle dozen. Leuk, verhuizen als je een boekenverslaving hebt. Maar niet heus, haha!

img_7819

Foto’s maken voor Adorable Books. Ik vind het altijd zo leuk om een foto helemaal te stylen! Het schattige notitieblok is trouwens van Wikkie!

img_7829

Aan het werk met een grote kop thee. Lekker!

img_7846

Vrijdag had ik mijn laatste echte werkdag op kantoor bij Dutchcowboys. Ik bracht koude schotels mee, gemaakt door het cateringbedrijf van mijn vader!

teddlicious-8

Mijn collega’s hadden super lieve kaartjes opgehangen, en ik kreeg leuke cadeaus! Het was een hele fijne dag en daar ben ik super dankbaar voor!

teddlicious-9

Dit weekend spendeerden we weer wat uurtjes op de woonboulevard. Deze kleine tafel vond ik heel erg leuk! // We moeten ook een nieuw bed kopen, dus er werden flink wat bedden getest, haha!

img_7866

Reading on Sunday. Heel fijn!

Een heel fijn weekend! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 20 november 2016 / 17:55

  Leuke week! Ik vind het ook heerlijk om over de woonboulevard te slenteren! Leuke stoelen! Helemaal mijn smaak :) Succes verder met inpakken en verhuizen!

  • Tedje
   Auteur
   21 november 2016 / 11:17

   Dankjewel! Het wordt nog een hele klus, maar komt allemaal goed!

 2. 20 november 2016 / 18:31

  Leuke foto’s. Ik kan mijzelf ook altijd goed vermaken bij woonboulevards. Leuk om nieuwe spulletjes te shoppen.

  • Tedje
   Auteur
   21 november 2016 / 11:18

   Ja, echt super leuk om inspiratie op te doen :-)

 3. 20 november 2016 / 20:20

  Zo leuk je afscheid bij DC, fijn dat je het naar je zin hebt gehad <3

 4. 20 november 2016 / 21:36

  Ik ben ook terug naar PLL beginnen kijken, het is zo spannend! Ik kon niet stoppen met kijken, dus alle 10 de afleveringen van seizoen 7 zijn er al door, haha! Fijn om te lezen dat je een leuke week had.
  XO,
  Kelsey

  • Tedje
   Auteur
   21 november 2016 / 11:18

   Ik heb inmiddels ook bijna alle afleveringen er weer doorheen gejast. Het is inderdaad super spannend! Helemaal leuk weer!

 5. 21 november 2016 / 01:08

  Leuke foto’s! Ik heb je toegevoegd op snap :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *