Take a look at my life: November #3

nov3

Afgelopen week was een bomvolle week! Ik had veel afspraken voor werk, maar ik ging ook naar GLOW in Eindhoven, ik werkte een dagje buiten de deur, ik ging naar de schoonheidsspecialiste, ik ging een avondje stappen met mijn zusje en we maakten een heerlijke herfstwandeling. Kijk je mee?

IMG_4925

Zondagavond gaan mijn vriend en ik met Danique en Thijs naar GLOW in Eindhoven! Maar eerst: een hapje eten. We eten een burger bij 100 Watt, erg lekker!

IMG_4927

Het was aardig koud, maar altijd leuk om de GLOW-route te lopen!

IMG_4945

Kijk hoe vet!

IMG_4952

Maandag heb ik overdag afspraken en aan het eind van de middag rijd ik naar Tilburg. Daar haal ik mijn zusje op en samen rijden we door naar Amsterdam. We gingen namelijk naar het concert van Sean Paul in AFAS Live! Onderweg stoppen we even bij de McDonald’s. Ik ga eens uit mijn comfortzone en ik bestel een nieuwe burger, de Old Dutch. En ik moet zeggen, hij was wel lekker! Maar niks tipt aan de BigMac natuurlijk.

IMG_5001

Ik vergeet helemaal een foto te maken, dus dit is een screenshot uit een filmpje. Wat een feestje was het, super leuk! Ik had Sean Paul al gezien op Pinkpop afgelopen jaar en daar vond ik hem ook al zo leuk.

Ik blijf maandag bij mijn zusje in Tilburg slapen en de volgende ochtend rijd ik weer naar huis. Dinsdag had ik een mega onproductieve dag. Het lukte me echt niet om aan het werk te gaan. Ik heb wel wat kleine dingetjes gedaan, maar niet alles wat ik wilde. Dat is eigenlijk nog nooit gebeurd! Ach, kan een keer gebeuren.

’s Avonds was het weer tijd voor bootcamp en dat was heel erg fijn. Dat had ik even nodig!

IMG_4987

Ik kreeg een boek binnen voor Adorable Books.

IMG_4984

Omdat ik dinsdag zo onproductief was, besloot ik woensdag eens buiten de deur te werken. Dat doe ik eigenlijk nooit. Note to self: vaker doen. Ik zat de hele dag bij Bagels & Beans.

IMG_4996

Donderdag had ik een paar afspraken, waaronder eentje op het hoofdkantoor van Melano! Ze hebben een hele nieuwe huisstijl en ik kon het natuurlijk niet laten om even een Boomerang te maken voor deze instaperfect muur :-)

IMG_4992

Ik haalde verse bloemen in huis. Cute!

IMG_4994

Vrijdagmiddag luidde ik het weekend in in de nieuwe schoonheidssalon van mijn lieve vriendin Nadine. Kijk hoe leuk het eruit ziet! Ik had een heerlijke behandeling met een massage erbij. Ultiem genieten! Ik doe dit eigenlijk nooit. Weer een note to self: vaker doen. Mocht je het leuk vinden om meer te weten over de salon van Nadine, haar website komt binnenkort online. Kijk voor die tijd even op haar Instagram!

IMG_5009IMG_5008

Vrijdag kwamen mijn ouders op bezoek en we gingen uiteten bij Mes Amis in Maastricht. Oh, wat hebben we lekker gegeten! Op bovenstaande foto’s zie je het voorgerecht en het toetje. Explosies van smaken, hier ga ik zeker nog eens terug naartoe.

IMG_5037

Zaterdagavond was het weer tijd voor een feestje: Urban Lovers in het MECC in Maastricht met mijn zusje. Met optredens van onder meer Ronnie Flex, Dyna en Gio. Heerlijk feestje, we hebben flink gedanst!

IMG_5039

Zondag ging ik wandelen samen met mijn vriend en mijn zusje. We parkeerden de auto bij Kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg. Kijk hoe mooi! Lijkt net de Efteling, toch?

IMG_5086

Ik hou van de herfst! Kijk hoe mooi al die herfstkleuren zijn.

IMG_5080

Zuid-Limburg, je zal er maar wonen… ;-)

IMG_5081

We sloten het weekend af met friet en zoervleis bij de ouders van mijn vriend. Zo lekker!

Deze week is wat rustiger. Ik ga lekker aan de slag met mijn freelanceklussen, er staat weer een bootcamptraining op de planning en dit weekend ga ik een weekendje naar mijn ouders in Brabant.

Wat ga jij doen deze week? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 20 november 2017 / 13:36

  Wat een leuke week! Ik krijg er zin van in een bagel, haha. En de herfstkleuren zijn inderdaad prachtig!

  • Tedje
   Auteur
   20 november 2017 / 17:24

   Haha, ja! Die bagel is ook zo lekker, echt een aanrader!

 2. 20 november 2017 / 14:55

  Ooohhh al dat lekkere eten! Ziet er allemaal super lekker uit. Ik heb toevallig vorige week kaartjes gekocht voor Urban Lovers in Den Bosch in april pas haha. Maar goed om te horen dat het leuk was!

  • Tedje
   Auteur
   20 november 2017 / 17:24

   Oh wat leuk dat je in Den Bosch gaat! Ik vond het echt een heel leuk feestje. Oeh, april, dat is nog wel even wachten inderdaad! Maar alvast veel plezier :-)

 3. 20 november 2017 / 21:52

  Leuk zeg dat je naar Glow bent geweest! zag veel mooie foto’s voorbij komen

 4. 21 november 2017 / 06:42

  Klinkt als een heerlijke week. Wat een lekker eten komt er voorbij. Sean Paul wilde ik ook zo graag naar toe, helaas was er niemand die er mee naartoe wilde haha.

 5. 21 november 2017 / 20:42

  Die Old Dutch burger had ik ook, heerlijk was die :)

 6. 22 november 2017 / 11:51

  Prachtig, die herfstfoto’s! ♥ Lijkt inderdaad net de Efteling. En al die GLOW-foto’s en -filmpjes overal! Ik wou dat ik het gezien had. Sean Paul, grappig. Ik heb sinds de middelbare school al niet meer naar hem geluisterd! :-D

 7. 24 november 2017 / 12:59

  Een Sean Paul concert lijkt me ook echt een feestje :). En van al je food pic’s krijg ik spontaan trek haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *