Take a look at my life: November #4

 photo 4-1.jpg

Morgen begint mijn laatste week op stage. Nou, eigenlijk is het niet eens een volle week, want donderdag is mijn laatste dag! De tijd is zo ontzettend snel gegaan, echt niet normaal. Maar voordat er een hele leuke periode stopt, gaan we eerst kijken wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan.

 photo IMG_1516.jpg

Vorige week zaterdag ging ik samen met mijn vriend naar de film Gone Girl. OMG! Een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien. Ik heb een recensie geschreven op Adorablebooks.nl en die kun je hier lezen. We gingen trouwens naar de late voorstelling om half 11. Best laat, maar goed, het was zeker de moeite waard!!

 photo IMG_1517.jpg

Bij de film hoort natuurlijk popcorn. Ik neem altijd zoet, en jij?

 photo IMG_1555.jpg

Aan de slag voor mijn blog. Ik wurm me soms in de moeilijkste houdingen. Hier zit ik ongeveer in de verwarming, haha!

 photo IMG_1510.jpg

Foto’s maken voor le blog!

 photo IMG_1518.jpg

 photo IMG_1522.jpg

 photo IMG_1537.jpg

Zondagmiddag ging ik samen met mijn ouders, zusje en vriend naar Musicals in Concert in de Ziggodome in Amsterdam. Wij zijn nogal een musicalfamilie en we hebben heel veel musicals gezien. Daarom vond mijn moeder het leuk om ons hier mee naartoe te nemen. Het was echt heel erg leuk! Echt een feestje.

 photo IMG_1520.jpg

Samen met mijn zusje :)

 photo IMG_1549.jpg

 photo IMG_1552.jpg

Na afloop gingen we nog een hapje eten in Maarssen. De foto’s zijn een beetje donker, maar ach. Ik nam carpaccio, een lekkere steak en als toetje tarte tatin. Yum! Daarna zetten mijn ouders me af op mijn kamer in Utrecht. Fijn!

 photo IMG_1558.jpg

Good morning Utrecht!

 photo IMG_1565.jpg

 photo IMG_1566.jpg

 photo IMG_1569.jpg

Maandag nam vriendinnetje Rinske me mee uiteten bij El Mundo, een tapasrestaurant in Utrecht. Nog voor mijn verjaardag. For your information: ik was 23 juli jarig. Oeps! Een beetje erg verlaat, maar daarom niet minder gezellig of lekker.. El Mundo heeft hetzelfde concept als La Cubanita. Allemaal tapashapjes, en dat onbeperkt! OMG! Het was echt heerlijk.

 photo IMG_1573.jpg

Utrecht is al gezellig gemaakt met lichtjes!

 photo IMG_1574.jpg

Dinsdag kwam vriendinnetje Joni bij me eten. Terwijl zij in de trein zat, begon ik vast met koken. Ik maakte weer bladerdeeghapjes met vijgen en gorgonzola! Ik zal binnenkort maar eens een recept hiervan delen, want het is echt te lekker! De bladerdeegjes moesten nog ontdooien, dus ik verwarmde ze boven de pan van een huisgenootje.

 photo IMG_1575.jpg

Diner is ready!

 photo IMG_1576.jpg

Joni had Frozen nog nooit gezien, dus we besloten om die film op Netflix te kijken. Do you want to build a snowman? Hihi, zo leuk! Over Netflix gesproken, vinden jullie het leuk als ik daar eens een artikeltje aan wijd? Voor- en nadelen op een rijtje zetten en dat soort dingen?

 photo IMG_1577.jpg

Woensdag weer een traktatie op het werk: een hele grote chocolate chip cookie. Daar zeg ik geen nee tegen.

 photo IMG_1580.jpg

Donderdagavond maakte ik weer pizza’s met mijn huisgenootje. Voor de laatste keer, want volgende week ben ik alweer weg!

 photo IMG_1581.jpg

Ik bedacht me dat ik dit bordje nog nooit aan jullie heb laten zien. Dit is een systeem in ons huis zodat je kan zien wie er thuis is. Kraaltje links? Dan ben je thuis. In het midden? Dan ben je even weg. Als het kraaltje helemaal naar rechts geschoven is, dan ben je weg. Ik ben trouwens het tweede kraaltje :)

Donderdagavond maakte ik nog even schoon, ruimde ik wat op, schreef ik een blog, pakte ik mijn koffer in, lakte ik mijn nagels en daarna was het tijd om te chillen!

 photo IMG_1583.jpg

Lekker met een filmpje en een aflevering Gossip Girl op de bank.

 photo IMG_1587.jpg

Vrijdag: taart op het werk! We hadden een aantal prijzen op de Grand Prix binnengesleept :)

 photo IMG_1597.jpg

Vrijdagavond weer richting Maastricht in de trein. Ik viel de hele tijd half in slaap, haha!

Ik ging samen met vriendinnetje Nadine cocktails drinken bij Beez in Maastricht. Yum!

Nog even een selfie in de stad toen we teruggingen. Gezellig met al die lichtjes. Het was een super leuke avond!

Zaterdag werkte ik aan mijn blog en ’s avonds hadden we een housewarming/verjaardag.

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 23 november 2014 / 10:24

  Leuke foto’s! Ik neem altijd zoute popcorn haha. Geniet nog even van je laatste stage en Utrecht dagen. Xx Laura

 2. Wendy (B)
  23 november 2014 / 10:51

  Nooit iemand het kraaltje van een ander verschoven om die persoon te plagen ;) ?

 3. 23 november 2014 / 10:54

  Jeeej, wat een leuke week! Het was echt gezellie dinsdag. Frozen was zo leuk, ga ‘m binnenkort nog eens kijken via Netflix haha. Vind Netflix nu al geweldig, gisteren al 2 films gekeken. Leuk als je daar een artikeltje over schrijft ;)

 4. 23 november 2014 / 11:25

  Gone Girl is zo’n gave film! Ik heb ‘m enkele weken geleden al gezien en was er echt even door van slag. Er zit zo’n enorme wending in de film. Haha, hoe jij je in het hoekje bij de verwarming wurmt. Maar, het is herkenbaar ;-) Ik zat afgelopen week ook in een houding waarvan ik me afvroeg hoe ik eruit moest komen. Fijne zondag!

 5. 23 november 2014 / 12:32

  Het ziet er allemaal erg geslaagd uit, wel jammer dat je stage er haast helemaal op zit….

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2014 / 14:37

   Ja echt heel jammer! Ik heb het zo naar mijn zin gehad :)

 6. 23 november 2014 / 15:22

  Heel leuk artikeltje weer! Ik ga in februari ook weg uit het studentenhuis waar ik 3 jaar heb gewoond, zo gek!

 7. 23 november 2014 / 16:04

  Ahhhh wat leuk dat je naar musicals in concert bent geweest!! Ik heb net toevallig een artikeltje online gezet over dezelfde verslaving haha!

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2014 / 21:35

   OMG Ja!!! Ik moet die tag ook nog eens gaan doen. Is op mijn lijf geschreven!

 8. 23 november 2014 / 16:35

  Wat een leuke foto’s! Ik moet ook maar eens beginnen met Gossip Girl.

 9. 23 november 2014 / 22:48

  Wat leuk! Ik neem altijd zoute popcorn gehe! Ik ga zo even je recensie over de film lezen, ben benieuwd! Ik moet mezelf trouwens echt een keer een film gunnen. Het is al zo lang geleden dat ik voor het laatst echt een film heb afgekeken thuis. Succes nog even je laatste weekje!

 10. 24 november 2014 / 08:57

  Oh die cocktails zag ik ook al op Instagram, wat zien ze er lekker uit! :)

 11. 24 november 2014 / 11:13

  Wat een lekker weekje weer! Gaat snel zeg, jouw stageperiode! Geniet nog even van de laatste week in Utrecht en van je laatste stageweek! Ik moet trouwens nodig weer eens naar Maastricht, vind het er zo mooi rond kerst!

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2014 / 13:52

   Nou he, het vliegt voorbij! Niet normaal. Ja, moet je echt doen! Maastricht is een prachtige stad :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *