Take a look at my life: November #4

TALAMLnov4

Afgelopen week ging ik twee keer naar de bioscoop en ging ik uiteten! Kijk je mee wat ik nog meer deed?

 photo IMG_9781.jpg

Vorige week zaterdag gingen mijn vriend en ik naar Regression, waar ik laatst kaartjes van mocht weggeven op mijn blog. Ik vond de film helaas wat tegenvallen!

 photo IMG_9771.jpg

Yum, yum, yum!

 photo IMG_9784.jpg

Ik kreeg deze bikini van Triangl. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is en ik hem ook daadwerkelijk kan dragen! Wat vinden jullie van deze bikini?

 photo IMG_9793.jpg

Christmas came early this year! Ook mocht ik van Daniel Wellington een horloge uitkiezen. I love it! Ik schreef al een artikel over. Met de kortingscode ‘TeddliciousHoliday’ krijg je 15% korting op de gehele collectie van Daniel Wellington op hun website.

 photo IMG_9790.jpg

Time for some tea.

 photo IMG_9791.jpg

Samen met mijn zusje keek ik de documentaire van Pentatonix op Netflix. Wij zijn naar hun concert geweest en dat was zo gaaf!

 photo IMG_9799_1.jpg

Afgelopen week bracht ik weer eens wat tijd door met mijn grootste vriendin Blogilates op YouTube. Een rondje buikspieroefeningen!

 photo IMG_9806.jpg

Dinsdag ging ik sushi eten met Marloes in Breda. Mooie stad blijft het toch!

 photo IMG_9811.jpg

 photo IMG_9809.jpg

Sushi bij Geisha!

 photo IMG_9855.jpg

Deze foto maakte Marloes van me, haha!

 photo IMG_9815_1.jpg

Nog even een selfie terwijl het veel te hard waaide.

 photo IMG_9825_1.jpg

Woensdagavond werd ik geïnterviewd door Sophie over bloggen!

 photo IMG_9831.jpg

Let’s go to work!

 photo IMG_9837.jpg

Tony’s Chocolonely bestond donderdag 10 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden op de redactie.

 photo IMG_9841.jpg

On my way home. Ik bel vaak in de auto onderweg naar huis. Super handig dat ik een Parrot heb :)

 photo IMG_9845.jpg

 photo IMG_9844.jpg

’s Avonds gingen mijn vriend en ik naar The Hunger Games, het laatste deel: Mockingjay Part II. Super lang op gewacht en de film was vet!

Afgelopen week was (ondanks de leuke dingen die ik toch nog heb gedaan) een gekke week. Zoals jullie al konden lezen in mijn vorige Take a look at my life, hebben we afscheid moeten nemen van een heel dierbaar familielid. Vrijdag was de uitvaart en we hebben op een prachtige manier afscheid kunnen nemen.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 22 november 2015 / 08:04

  Afscheid nemen van een familielid is nooit fijn.. Gelukkig heb je mooi afscheid kunnen nemen en heb je ook leuke momenten gehad afgelopen week. Breda is zeker mooi en eten bij Geisha Lounge is heerlijk!

 2. 22 november 2015 / 09:15

  Wat fijn dat je, ondanks het nare verlies, er toch een fijne week van hebt gemaakt. Volgens mij is er zelden een diary van jou zonder Tony’s, haha, ik geef je groot gelijk!

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2015 / 20:00

   Haha ja, het wordt wel heel erg he… Op kantoor vindt iedereen het super lekker dus wordt er standaard een reep meegebracht. Soms ben ik sterk en sla ik een ronde over hoor ;)

 3. 22 november 2015 / 09:34

  Wat een leuke week ondanks het vervelende verlies van een dierbare. Dat hakt er toch altijd behoorlijk in. Wat een mooi horloge zeg. Ik wil er ook een vragen voor kerst! Is die letter met pepernoot of marsepein lekker? Ze lijken me heerlijk haha maar iedere keer twijfel ik en ga ik gewoon voor mijn oud vertrouwde gezoute caramel.

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2015 / 19:59

   Ik heb die met marsepein nog niet geproefd, maar die met pepernoot is echt super lekker! En dankjewel, lief!

 4. 22 november 2015 / 16:49

  Wauw, wat een prachtige bikini en mooi horloge! Fijn dat je mooi afscheid hebt kunnen nemen, al is dat natuurlijk nooit makkelijk… sterkte!

 5. 22 november 2015 / 19:49

  Wat een leuke foto’s! Ik wil ook zo graag naar de nieuwe Hunger Games. Ah en Tony’s, daar heb ik nu wel zin in, hihi. Gelukkig heeft ze een mooi afscheid gehad vrijdag. Blijft toch ontzettend heftig. Sterkte mop! X

 6. 23 november 2015 / 09:37

  Wat een mooie bikini!
  Leuk dat er al kerstverlichting hangt in Breda! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *