Take a look at my life: November #4

Take a look at my life: November #4

 photo CollageImage4.png

Jeetje, wat gaat de tijd snel. Nog maar een paar weekjes en we zitten weer aan de champagne met oud & nieuw. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s?

Sunday night, tapas night! Mijn vader, zusje en ik doken de keuken in om allerlei lekkers te maken! Hier vind je de recepten van de gerechten die we hebben gemaakt.

Zondagavond kijken mijn zusje en ik eigenlijk altijd een film als afsluiter van het weekend. Onder het genot van een grote mok thee (en kaarsjes natuurlijk!) keken we de film Something Borrowed. Echt een hele leuke film. Ik had hem al eens gezien, maar ik heb weer genoten!

Ik at een mini muffin. Cute!

Maandag werkte ik aan school (interview uitwerken, bouwplan maken) en maakte ik foto’s voor mijn blog! Hier zie je de goodiebag van The Body Shop. Wat een super leuke dingen zitten erin!

 photo IMG_4876.jpg

’s Avonds was ik super sportief met vriendin Julie. We hebben ruim een uur gelopen (wandelen) en daarna maakte ze een lekkere healthy snack! Het was maandagavond en dat betekent: Roy Donders op tv! Krullekes, pailletjes!

 photo IMG_4877.jpg

Zoek de foudt…. Kop in de Metro, dat kan toch niet?

 photo IMG_4878.jpg

Dinsdag was een lange dag op school. Gelukkig lag er iets leuks in het verschiet: sushi eten met Lynn! Eerst schoot ik nog wat outfit foto’s voor haar blog waarmee ze onlangs begonnen is en daarna gingen we richting de stad om de nieuwe Sumo in Tilburg eens uit te proberen. Ik had vorige week tegen mezelf gezegd dat het nu wel even klaar was met de sushi, maar heb inmiddels de belofte met mezelf alweer verbroken. Nu is het echt even tijd voor een sushi stop. No more.

Toen ik dinsdagavond thuis kwam, lag de Glossybox al op me te wachten! Dat is nog eens leuk thuiskomen. Jullie hebben de inhoud van de box van deze maand al kunnen zien.

 photo IMG_4883.jpg

Nieuw leesvoer!

Woensdag begon de dag met een afspraak met mijn neefje om wat dingen voor mijn site te regelen. Ik ga binnenkort overstappen van host en ik zit erover na te denken om een nieuwe lay-out te laten maken.. Ik ben nu al zenuwachtig want ik kan niet zo goed tegen veranderingen. ’s Middags at ik gebakken appeltjes for lunch en daarna werkte ik met vriendinnetje Marisca aan een project voor school.

Woensdagavond was de 1+1 gratis actie van Kruidvat. Ik wilde eerst niet gaan, maar besloot toch maar eventjes een kijkje te gaan nemen. Het was best druk! Allemaal meiden stonden te graaien voor de schappen. Uiteindelijk nam ik de Catrice All Matt Plus foundation mee, de Catrice Made To Stay Inside Eye pencil, Catrice wenkbrauwgel en een nagellakje van Essence in de kleur Time for Romance.

Donderdag moest ik er al vroeg uit, dus de wekker stond ook redelijk vroeg voor mijn doen: kwart over 6! Ik ging samen met mijn klas bedrijfsjournalistiek naar het Customer Media Congres in Utrecht.

Een dag vol lezingen en workshops van allerlei mensen die bijvoorbeeld in de bedrijfsjournalistiek werken. We kregen een lezing van iemand die werkt bij Vodafone, een vrouw die apps ontwikkelt, maar ook over de komst van social media en hoe je als bedrijf daarop in moet spelen. Een erg interessante lezing ging over advertorials en sponsored content in kranten, tijdschriften en online.

Donderdag plaatste ik ook deze foto op Instagram. Throwback thursday! Hier was ik drie of vier jaar en had ik mijn sleutelbeen gebroken. Mimimi!

 photo IMG_4910.jpg

Het leukste praatje van de dag? Dat was absoluut de lezing van Yuri en Dries van Wasbar. Het idee: je kleding wassen, terwijl wat eten of drinken, misschien je haren laten wassen en knippen. Hoe leuk is dat. Check hier een filmpje dat je een indruk geeft over hoe Wasbar eruit ziet. Wasbar zit in Gent en Antwerpen. Als ik daar kom, loop ik zeker even naar binnen!

Vrijdag maakte ik deze nailart! Willen jullie hier een tutorial van zien?

Vrijdagavond was het eindelijk zover: ik ging naar The Hunger Games Catching Fire samen met mijn vriend in Maastricht. O my god, wat had ik er veel zin in! Of hij de moeite waard was? OH JA! Ik heb dik twee en een half uur genoten en ik vond het oprecht jammer toen de film was afgelopen. Ik kan nu al niet wachten op het eerste deel van deel drie. Deel drie wordt namelijk in twee delen verfilmd. Yes!

 photo IMG_4923.jpg

 photo IMG_4922.jpg

Natuurlijk moet er popcorn gegeten worden tijdens een film in de bioscoop!

Zaterdag had ik zin om weer andere nagellak op te doen. Ik gebruikte Merlot van Sinful Colors met op mijn ringvinger twee laagjes van Essence 112 Time for romance.

Jippie! Het wordt weer koud buiten en dat betekent: warme chocomel met pepernoten!

Geniet van je zondag! 

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

39 Reacties

 1. 24 november 2013 / 07:13

  Wat een leuke foto’s van je week zeg! Wat leuk dat je op zondagavond als afsluiter van het weekend met je zusje film kijkt! De wasbar klinkt wel als een tof concept

 2. 24 november 2013 / 07:36

  Ik ben benieuwd naar The Body Shop spulletjes! De wasbar lijkt me een tof idee, maar dat is dus wel alleen voor mensen die geen wasmachine hebben..ik ben benieuwd hoeveel daar gebruik van gaan maken. Maar het is een super concept, heel origineel!

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2013 / 11:34

   Klopt! Ik heb me laten vertellen dat in België veel mensen geen eigen wasmachine hebben, dus daar is het heel handig. Verder kun je daar ook gewoon eten, je hoeft niet perse je was te doen!

 3. 24 november 2013 / 08:30

  Leuk om te zien, ben erg benieuwd naar de spulletjes van TBS!

 4. 24 november 2013 / 09:12

  Dat huisje van the body shop ziet er echt super leuk uit!

 5. 24 november 2013 / 09:23

  Tapas, sushi, gebakken appeltjes! Yum! Leuke overzichtje.

 6. 24 november 2013 / 10:06

  Wauw wat een heerlijke tijd vol lekker eten en mooie nail art! Ik wil daar dolgraag een tutorial van zien! En echt erg die kop in Metro… dat kan echt niet :O

 7. 24 november 2013 / 10:47

  Je bent echt sushiversaafd joh, kan me geen diary van jou zonder sushi meer herinneren :P Je bent trouwens de link naar het tapasartikel vergeten in het begin. Verder weer heel leuke foto’s!

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2013 / 11:32

   Haha ja erg he. De komende tijd heb ik even een sushi stop. Eens kijken hoe lang ik dat vol kan houden… Thanks, heb het meteen aangepast!

 8. 24 november 2013 / 11:26

  Wat een leuke foto’s! De goodiebag van de TBS is erg leuk!

 9. Wendy (B)
  24 november 2013 / 11:28

  Kom gerust eens naar Gent!
  Het is best een gezellige stad!
  :)

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2013 / 11:33

   Ik ben nog nooit in Gent geweest, maar het lijkt me inderdaad een leuke stad!

 10. 24 november 2013 / 13:05

  Leuk weekoverzicht! De taps zien er heerlijk uit en volgens mij was dat congres echt heel erg interessant, :)

 11. 24 november 2013 / 13:16

  Mocht je ooit in Gent zijn, dan moet je idd zeker eens bij Wasbar binnenspringen. Mijn appartement lag er op vijf minuten van en ik vond het daar zoooo gezellig! Leuke goodiebag heb je gekregen van TBS!

 12. 24 november 2013 / 13:17

  Leuke foto’s! En die typfout in de krant vind ik wel erg… En oh ik moet DRINGEND The Hunger Games gaan zien!

 13. 24 november 2013 / 14:32

  Leuke foto’s! Ik krijg meteen zin in chocolademelk hihi:)

 14. 24 november 2013 / 15:14

  Oke die wasbar is wel geniaal! Ik loop wel eens langs wasserettes en dan denk ik altijd; moet je nou echt wachten tot je was klaar is? Dan zit je daar echt úren. Dan kun je indd maar beter even je haren laten knippen ofzo haha

 15. 24 november 2013 / 15:49

  Ah nee wordt Mockingjay serieus in 2 delen verfilmd? Dat betekent dat ik dan weer eventjes vol spanning moet wachten!

 16. Cindy
  24 november 2013 / 16:15

  Ik vind de spelfout niet heel erg gek hoor. Omdat 9 van de 10 keer wanneer ‘je’ áchter het werkwoord staat er GEEN +t bij komt (loop je, kom je etc.). Maar omdat dit een bezittelijk voornaamwoord is, is het inderdaad +t. Maar goed het hoort natuurlijk niet..

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2013 / 22:32

   Nope, en al helemaal niet als je je bedenkt dat dit nog wordt gecontroleerd door de eindredacteur!

 17. 24 november 2013 / 18:07

  Superleuke foto’s! Wat een fijne producten in de goodiebag van The Body Shop, ik baal nog meer dat ik er niet bij kon zijn. :(

 18. 24 november 2013 / 19:29

  Hmm krijg gelijk zin in sushi! Bij de Sumo Tilburg is het trouwens maar 13,50 als je alleen sushi luncht! Nog meer reden voor mij althans om heel vaak sushi te eten ;)
  En ben je al bij mojo geweest? Ook erg lekker!

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2013 / 22:31

   Nee nog niet bij Mojo geweest, maar daar wil ik wel nog naartoe! Ik denk dat ik nu maar even een sushi stop moet invoeren.. Het wordt een beetje te gek haha! Inderdaad lunch is ook een goed idee!

 19. 24 november 2013 / 20:09

  Ohhh die fout in Metro! Daar stoor ik me ook altijd vreselijk aan! Wederom weer leuke foto’s meid!

 20. 24 november 2013 / 20:12

  Zo leuk om weer te zien en te lezen! Ik houd van take a look at my life!

  • Tedje
   Auteur
   24 november 2013 / 22:29

   Aah wat een lief compliment. Dankjewel!

 21. 25 november 2013 / 12:28

  Whahah et duurde even voor ik de fout zag. Maandagochted he

 22. 25 november 2013 / 22:49

  Superleuke diary! Die mini muffin is echt te schattig, haha.

 23. 28 november 2013 / 09:59

  Ik was gister bij Catching Fire en vond het onwijs jammer dat ie afgelopen was. Voelde net alsof ie aan ’t einde pas begon! Nu maar wachten op deel drie dus… Leuke theemokken heb je, heel geinig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *