Take a look at my life: November #5

Take a look at my life: November #5

 photo 5-1.jpg

Wat een gekke week was dit! Mijn laatste stageweek en mijn laatste week op mijn kamer in Utrecht. Benieuwd hoe het allemaal is gegaan?

 photo IMG_1619.jpg

Zaterdag hadden we een verjaardag/housewarming van vrienden! Gezellig met de dames op de foto :)

 photo IMG_1623.jpg

Lieve sokken he?

 photo IMG_1626.jpg

 photo IMG_1628.jpg

Zondagmiddag gingen mijn vriend en ik even wandelen. Het was echt prachtig weer! Overal prachtige herstkleuren.

 photo IMG_1637a.jpg

Daarna keken we nog twee afleveringen Suits. We zijn echt verslaafd aan deze serie! Maar goed dat we elkaar alleen in het weekend zien, anders waren we denk ik nu al door alle afleveringen heen.

Van zondagmiddag tot maandagavond had ik geen beschikking over mijn telefoon. Mehh! Mijn iPhone was vastgelopen en ik kon er helemaal niks meer mee. Ik hoor jullie denken: maar dan zet je hem toch uit en dan weer aan? Ja, was het maar zo makkelijk! Mijn lock button is kapot, waardoor dat niet kan. Ik moest dus wachten totdat de batterij leeggelopen was. Maandagmiddag was hij 60 procent en het heeft dus meer dan een dag geduurd voordat hij leeg was. Normaal moet ik hem soms halverwege de dag al opladen.

 photo IMG_1642.jpg

 photo IMG_1644.jpg

Maandagavond was mijn iPhone weer uit de dood herrezen en kon ik alles weer. Ik had cadeautjes voor mijn stagebegeleiders gekocht, maar ik had geen inpakpapier… Creatief als ik ben heb ik pagina’s uit een ELLE gescheurd (auw!) en heb ik dat als inpakpapier gebruikt. Ziet er ook nog eens super leuk uit! Het touw, de papieren zakjes en de stickers komen van Koetjesenkaartjes.nl, een super leuke webshop!

 photo IMG_1646.jpg

Daarna keek ik nog een aflevering Gossip Girl. Inmiddels ben ik al bij aflevering 10 van seizoen 2 beland.

 photo IMG_1648.jpg

Gezond doen op stage: een peer en een kop thee!

Dinsdag was een spannende dag, want mijn stagebegeleider vanuit school kwam naar stage voor een eindgesprek! En oh wauw, wat heb ik een goede beoordeling gekregen! Bij alle onderdelen alleen maar G’tjes en als eindcijfer een 8,5! Zo ontzettend blij mee!

Dat moest gevierd worden. Ik had eigenlijk niks op de planning staan, maar toen hadden Lizzy en ik het super spontane idee om het te vieren met een etentje. Lizzy had namelijk die dag ook te horen gekregen dat ze weer helemaal back on track was. Super goed nieuws natuurlijk! Lizzy was in Eindhoven, ik in Hilversum, dus we besloten halverwege af te spreken: in Den Bosch!

 photo IMG_1652.jpg

Proosten met een wijntje bij Me Gusta, een lekker tapasrestaurant!

 photo IMG_1653.jpg

We hebben lekker gegeten, alleen jammer dat er een stukje plastic in het eten zat! :o

We waren wat te vroeg voor de trein naar Utrecht, dus we gingen nog even naar Starbucks. Ik had de Honey & Almond Hot Chocolate, maar die vond ik niet zo lekker!

 photo IMG_1657.jpg

 photo IMG_1661.jpg

Woensdag zag ik Lizzy alweer, want toen hadden we een heus afscheidsdiner op mijn kamer in Utrecht. Ik maakte weer bladerdeeghapjes met vijgen en gorgonzola (jaa binnenkort echt een recept!!) met een lekkere salade. We sloten de avond af met een filmpje (De Verbouwing), een grote kop thee en onze beste vriend Tony’s.

 photo IMG_1663.jpg

Donderdag was mijn laatste dag op stage. Samen met de andere stagiaire trakteerde ik een heleboel lekkers!

 photo IMG_1664.jpg

Laatste lunch :(

 photo IMG_1665.jpg

Tijd voor de afscheidsborrel. Wauw. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Er is zoveel liefs gezegd, echt niet normaal! Ik heb zo’n leuke tijd gehad op mijn stage, echt heel raar om te beseffen dat dat nu over is! Maar stiekem ga ik nog niet helemaal weg, want ik mag blijven freelancen!! Waarschijnlijk mag ik in de kerstvakantie al een paar daagjes terugkomen, dus een definitief afscheid was het niet.

Ik kreeg een ontzettend lieve kaart waar heel veel mensen iets liefs op hadden geschreven, een prachtig beautypakket, maar dit was toch wel het allerleukst: een persoonlijke cover van Fabulous by Douglas. Die coverteksten zijn ook zo toepasselijk, echt super leuk gedaan!

 photo IMG_1669.jpg

En toen kwam ik thuis. Ik besloot al wat dingetjes in te pakken. Kijk ook die prachtige bos bloemen die ik kreeg! Ik schreef nog een blogje, keek nog een aflevering Gossip Girl en ik ging naar bed. Afgelopen week schreef ik trouwens artikelen over dingen die ik wel en niet ga missen aan mijn kamer in Utrecht.

 photo IMG_1676.jpg

Vrijdag was ik vrij en sliep ik lekker uit. Heerlijk! Wel gek hoor, nu ineens niet meer 40 uur in de week te hoeven werken. Ik pakte de rest van mijn spullen in, ik maakte schoon en ik fietste nog even naar de Albert Heijn om een lekkere lunch te halen. Mijn broodjes at ik op terwijl ik nog een aflevering Gossip Girl keek. Goede afsluiter!

 photo IMG_1677.jpg

Toetje? Een stukje Tony’s. Ik ontdekte deze karamel bom. OMG!

 photo IMG_1678.jpg

Verder met inpakken!

 photo IMG_1687.jpg

Mijn ouders kwamen rond half 4 om alle spullen op te halen. Doei Utrecht, you were fun!!

Zaterdag ruimde ik alle spullen op die teruggekomen waren uit Utrecht (dat was nog meer werk dan ik had gedacht, haha!) en daarna maakte ik foto’s voor mijn blog.

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 30 november 2014 / 08:33

  Oh wat een gek weekje is dat inderdaad, opeens weer helemaal terug naar je oude leventje! Wat een lief stagebedrijf zeg, heel fijn om zo afscheid te nemen denk ik.. ik kreeg een boek en toen eigenlijk een afscheidsborrel maar iedereen was al naar huis.. heb me er weken rot om gevoeld want de stage zelf ging hartstikke goed en had ook gewoon een 8, begreep er niks van!

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2014 / 16:20

   Echt?? Oh dat lijkt me zo rot inderdaad! Snap dat je je daar nog vervelend over hebt gevoeld :( Ook niet aardig!!

 2. 30 november 2014 / 09:42

  Super veel leuke foto’s :) Vooral het kado van je stage is echt gaaf!

 3. Jeanne
  30 november 2014 / 09:53

  Je hebt t goed gedaan hoor, wij zijn trots
  Heerlijk in t bos

 4. 30 november 2014 / 10:39

  Wauw gefeliciteerd met je eind cijfer van je stage! Beter kan haast niet.

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2014 / 16:22

   Dankjewel Joyce! Ben er zelf ook echt heel blij mee!

 5. Wendy (B)
  30 november 2014 / 10:47

  Die cover is zeer leuk :) !

 6. 30 november 2014 / 12:55

  Wat een gekke week zo he? maar wat een gaaf stage cadeau!

 7. 30 november 2014 / 16:19

  Ik zag in Analytics dat je me genoemd had ;). Leuk dat je meteen gebruik hebt gemaakt van je inpakpakketje! x

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2014 / 16:28

   Hihi :) Jaa, daar had ik het voor besteld! Mijn stagebegeleiders waren super blij met de cadeautjes en ze vonden het ook heel leuk ingepakt!

 8. 5 december 2014 / 23:19

  Leuke foto’s!! En super tof afscheidscheidscadeau, je eigen cover ;)

  Liefs,
  Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *