Take a look at my life: Oktober #1

Take a look at my life: Oktober #1

 photo CollageImage1.png

Dag september, hallo oktober! De tijd van avondjes met thee, koekjes en je favoriete serie is nu echt aangebroken. Pak je chill outfit en je sokken maar uit de kast, want zulke avondjes zullen er (bij mij in ieder geval wel) nog veel komen. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag na het eten liep ik even gauw over de kermis om oliebollen te halen. Heerlijk als toetje hoor!

Jup, het is weer oktober. Wat vliegt de tijd! Iedere keer als ik de Take a look at my life schrijf, denk ik weer: jeetje, weer een week voorbij!

Dinsdag zaten Danique, Yara en ik in de stress, want de moeder van Danique (we zaten alledrie op school op het moment dat de kaartverkoop van start ging) ging kaartjes bestellen voor ons voor Justin Timberlake. Hij staat 18 april 2014 in het Gelredome en (sorry, ik kan het niet voor me houden) WE HEBBEN KAARTJES! Het duurde even voor het lukte, maar uiteindelijk kregen we bericht van Danique dat het haar moeder gelukt was. YEAH!

Ik zit in de oktoberuitzending van Regionale Omroep Stichting Drimmelen! Ik werd geïnterviewd voor mijn blog. Je kunt de aflevering hier bekijken. Ik ben te zien vanaf 48.45 min.

Mijn lievelingseten: tagliatelle met spinazie, spekjes, kaas en tomaatjes. Ik heb er ooit al eens een recept van gemaakt, maar dit was toen ik net begon met mijn blog. Binnenkort zal ik een vernieuwd recept online plaatsen, daar was namelijk vraag naar op Instagram.

Dinsdagavond met lieve vriendin Julie nog een rondje over de kermis gelopen. Ik had nog nooit een foto laten maken in het fotohokje, dus dat moesten we even doen. Verder aten we een oliebol (yes, alweer) en deden we nog een paar rondjes kamelenrace. Van tevoren boekten we een overnachting in Ooij of all places met de Fletcher bon van het Kruidvat. Voor 10 euro per persoon overnachten in een boerendorp met maar liefst 2.000 inwoners vlakbij Nijmegen. Dat wordt gezellig!! We hebben al gezien dat er een hele mooie Sumo is in Nijmegen, dus daar verheug ik me nu al op. Dat snappen jullie wel.

Dit is een prachtig Sand Style lakje van P2 genaamd 060 Strict. Vandaag alvast een klein voorproefje. Binnenkort komt er een review van op mijn blog!

Een fotootje met mijn favoriete lipstick van het moment: Satin Plum van Oriflame.

 photo IMG_4011.jpg

Lezen in de trein in de stiltecoupé waar het daadwerkelijk ook stil is. Heerlijk!

 photo CollageImage.png

Vrijdag ging ik al wat eerder dan normaal naar Maastricht. De nieuwe Lush kerstcollectie lag namelijk in de winkels! Samen met Joyce van Prettybrilliant.nl sprak ik af bij de winkel en we kregen een blogtour: uitleg over de producten. Even later sloot ook Anneloes van Beautycloud.nl aan. Binnenkort kunnen jullie een verslag van de nieuwe producten lezen hier op Teddlicious.nl. Ik kan jullie alvast verklappen dat alles heerlijk ruikt! Ik ben vooral verliefd op de Snow Fairy massagebar. Zoals jullie ook wel kunnen zien, ziet alles er in ieder geval weer prachtig uit.

Nadat we bij Lush waren geweest, haalden we een frozen yoghurt ijsje bij Frozz (aanrader!) en aten we hem op aan de Maas. Ik nam een klein bakje met aardbeien en karamel-passievrucht saus. Yum!

Nog even een fotootje maken met Joyce en Anneloes voordat we weer terugliepen naar het station. Het was gezellig om jullie eens te zien dames!

Met le boyfriend, schoonzusje en haar vriend naar Luik om naar de Primark te gaan! Woeeii!

 photo IMG_4042.jpg

Het was een beetje heel erg druk bij de Primark… Overal moeders met huilende kinderen, hysterische tienermeisjes en zuchtende vriendjes/vaders. Wat een ellende! We hebben zeker 25 minuten in de rij gestaan om af te rekenen. Gelukkig was het niet super warm in de winkel, anders was ik wellicht flauwgevallen. Maar… Ik heb wel leuke dingetjes gekocht. Dat is natuurlijk het belangrijkste ;)

En dit zijn onze aankopen! Goed geslaagd dus. Willen jullie een shoplog zien?

Wat was het hoogtepunt van jouw week?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

27 Reacties

  • Carolien
   6 oktober 2013 / 09:45

   Oh lord, ik dacht hetzelfde :’) Appelbeignet gaat er nu ook wel in..

 1. 6 oktober 2013 / 09:12

  Super leuke foto’s! Jemig, wat druk bij de Primark zeg! Ik ben benieuwd naar je aankoopjes:)

 2. 6 oktober 2013 / 09:26

  Wat een heerlijk overzicht om naar te kijken! Mooie tijd heb je achter de rug en op naar de volgende! Ben benieuwd naar je aankopen bij de Primark, super geslaagd zo te zien!

 3. Jeanne
  6 oktober 2013 / 09:33

  Ben ook benieuwd naar je koopjes? Lekkere oliebollen

 4. 6 oktober 2013 / 10:19

  leuke week! Ben benieuwd naar je shoplog vd Primark!

 5. Wendy (B)
  6 oktober 2013 / 10:42

  Ja, shoplog :D

 6. 6 oktober 2013 / 11:02

  Leuke foto’s!!! Nu heb ik zin in oliebollen! En super tof dat je naar Justin gaat!

  • Tedje
   Auteur
   6 oktober 2013 / 15:06

   Haha, kan ik me voorstellen! Ik kan ook niet wachten tot Justin Timberlake :)

 7. 6 oktober 2013 / 12:20

  Leuke foto’s! Nu heb ik ook zin in oliebollen haha

 8. 6 oktober 2013 / 12:38

  Haha, jij bent er vroeg bij met oliebollen haha!

  Love,

  Rowan

 9. 6 oktober 2013 / 14:10

  Wat een onwijs leuke foto’s! Ik hou altijd van zulke persoonlijke updates. Echt heel gaaf dat je geïnterviewd bent voor je blog. En ik ben zeker benieuwd naar een Primark shoplog!

  • Tedje
   Auteur
   6 oktober 2013 / 15:05

   Shoplog is in de maak Sarah! Dank voor je leuke reactie!

 10. 6 oktober 2013 / 15:28

  Leuke foto’s! En ik zou zeker wel een shoplog willen zien! :)

 11. 6 oktober 2013 / 15:36

  Jeetje wat een drukte bij de Primark. En natuurlijk willen we een shoplog zien, altijd leuk!

 12. 6 oktober 2013 / 22:06

  Leuk dat jullie kaartjes voor Justin Timerlake hebben gescoord! Het zal vast een hele goede show worden! En ja, ik ben ooit bij de Primark in Bremen geweest op een zaterdag en dat is echt geen aanrader, wat een drukte! Ik wil er nog wel een keertje heen maar dan op een doordeweekse dag, hopelijk is het dan iets minder druk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *