Take a look at my life: Oktober #1

 photo TALAMLokt1.jpg

Hello October! Vandaag staat er weer een verse Take a look at my life online voor jullie. Vorig weekend ging ik naar de kermis, maandag koken en film kijken met Lizzy en verder had ik een drukke week op stage met een leuk event. En er gebeurde nog iets heel bijzonders: mijn quote van Adorable Books staat op een nieuw boek! 

Vorig weekend een weekendje zonder le boyfriend. Huilen! Zaterdagavond ging ik samen met mijn zusje en een vriendin van haar naar de kermis. Wij wonen midden op de kermis, dus dan ontkom je er eigenlijk niet aan.

 photo IMG_0821.jpg

Favoriete kraam? Kamelenrace! Met 15 man zit je op een rijtje en allemaal probeer je als een debiel een bal in gaten te rollen. Een soort sjoelen voor gevorderden eigenlijk. Het klinkt stom, maar het is echt heel erg leuk! En ik ben er ook nog eens héél goed in. Echt waar. We deden vijf potjes en ik won er drie. Niet slecht, toch? Ook gingen we nog even een paar keer in de botsauto’s. Pfoe, dat was lang geleden! Mijn zusje en ik beukten al die 13-jarige jongetjes weg. Hilarisch!

Helaas heb ik de oliebollen moeten missen. En normaal gesproken ga ik ook nog een paar potjes kamelenracen met mijn vader, maar dat is er helaas ook bij ingeschoten dit weekend. Zondagavond ging ik namelijk alweer naar Utrecht. Volgend jaar beter, pap! Dan maak ik je weer helemaal in, the usual ;)

Zondagochtend ging ik nog even hardlopen. Pfoe, volgens mij is het nog nooit zo moeizaam gegaan. Ik kreeg last van mijn schenen (please, laten het geen springschenen zijn!). Om de 5 minuten moest ik gaan wandelen. Achteraf gezien had ik beter om kunnen draaien, maar ik heb toch 5K gelopen. Stom van me.

 photo IMG_0825.jpg

Tomorrow, tomorrow, I love you!

Zondagavond maakte ik nog even een pitstop bij de Starbucks op Utrecht Centraal. Ze hebben de Pumpkin Spice Latte weer, yes! Die is zo lekker :)

 photo IMG_0846.jpg

Maandag op stage vloog weer voorbij. Voor ik het wist was het alweer 4 uur. Ik had zin iets zouts, dus nam ik een Cup-a-soupje :) Ik ben trouwens volop bezig met de nieuwe Fabulous by Douglas. :)

Na stage ging ik op de fiets naar het centrum van Utrecht. In de stromende regen, dat moet ik er dan weer wel bij vertellen. Nee, het leven van een blogger gaat niet altijd over rozen ;) Gelukkig had ik wel een paraplu bij me.

 photo IMG_0838.jpg

Ik ging namelijk naar Lizzy! We kookten samen (wraps met gehakt, courgette, avocado en tomaat), we kletsten HEEL veel. Iedere keer weer zoveel te vertellen als we elkaar zien!

 photo IMG_0839.jpg

Thee drinken uit deze te leuke mokken.

 photo IMG_0841.jpg

Daarna doken we op de bank met de film Made of Honor met lovely Patrick Dempsey. Echt een hilarische film! Het was weer gezellig!

 photo IMG_0848.jpg

Een paar weken geleden kreeg ik een nieuwe bankpas en in de brief die erbij zat, stond dat ik ik mijn oude bankpas door moest knippen. Afgelopen week durfde ik het eindelijk aan, haha!

Oh wauw, afgelopen week behaalde ik de 1500 volgers op Bloglovin’. Wat een mijlpaal! Ontzettend bedankt lieve volgers!

Dinsdagavond wilde ik eigenlijk gaan hardlopen, maar ik kwam erachter dat ik mijn hardloopbroek vergeten was mee te nemen naar Utrecht. Tsja. Ik kan moeilijk hardlopen in een spijkerbroek dacht ik zo, haha! Ik dook op de bank met mijn laptop en ik schreef een aantal blogs en ik keek een aflevering van The Vampire Diaries. Ik wilde lekker vroeg naar bed, maar dat was me helaas niet gegund. Ik werd wakker gehouden door een mug die zich steeds verstopte als ik het licht aan deed. GRR!

 photo IMG_0855.jpg

Druifjes mee naar stage, lekker!

 photo IMG_0856.jpg

Woensdag na stage maakte ik weer een lekkere avocado salade :) Die at ik op samen met couscous, yum!

 photo IMG_0862.jpg

’s Avonds keek ik weer een aflevering van een serie en wilde ik weer op tijd naar bed. Ja, granny is moe na een hele dag werken en ’s avonds nog bloggen! Helaas is het niet altijd leuk om dan in een studentenflat te wonen. Twee verdiepingen hoger zijn ze geloof ik duizend spijkers in de muur aan het slaan (geen idee of het dat is, maar daar lijkt het wel op!) en dat vinden ze leuk om om 12 uur ’s nachts te doen. En bedankt. Ons gebouw is nogal gehorig en vandaar dat we het allemaal zo goed horen. ZO irritant!

 photo IMG_0864.jpg

Vervelend dat ik weer zo slecht had geslapen, want donderdag moest ik om 7.15u in de trein zitten. Ik ging naar een Marketing Content event dat Head Office (het bedrijf waar ik stage loop) en ik mocht de social media monitoren voor die dag. Het was dus nog donker toen ik op de trein stond te wachten.

 photo IMG_0865.jpg

Ik reed samen met een andere stagiaire naar het event vanaf Hilversum. Het duurde even voordat we het konden vinden, maar toen we dan eindelijk aankwamen, stond een heerlijk ontbijtbuffet op ons te wachten, lekker!

 photo IMG_0873.jpg

Prachtige locatie in Muiden.

Mijn badge van de dag!

 photo IMG_0876.jpg

’s Avonds at ik een pizzaburger met een huisgenootje. Yum dat was lekker! Super handig om te eten ook. Het is gewoon een broodje belegd met pizza ingrediënten, lekkerrr!

Daarna was het tijd voor de huishoudelijke taken. Bah, geen zin in! Maar ik heb het wel gedaan allemaal en eigenlijk kostte het helemaal niet zoveel tijd. ;)

 photo IMG_0878.jpg

Pfoe, daarna was granny wel moe! Ik wilde op tijd gaan slapen, maar weer mocht het niet. Vanaf 8 uur was er iemand twee kamers verder op zijn trompet aan het spelen. Prima, als het maar over was als ik ging slapen, dacht ik. Nou, om 11 uur was het nog steeds niet stil. Sterker nog, hij had zijn hele band ongeveer uitgenodigd om te repeteren. Steeds hetzelfde liedje, om het nog maar irritanter te maken. U NO QUIET!! Ik haalde een paar oordoppen bij een huisgenoot, zij wilde ook gaan slapen.

 photo IMG_0879.jpg

TGIF! Nog een dagje werken op kantoor en dan lekker genieten van het weekend. Het is ’s ochtends altijd super druk in de trein, dus ik moet eigenlijk altijd staan. Beh.

 photo IMG_0881.jpg

En de overige druifjes meegenomen naar kantoor. Lekker!

 photo IMG_0884.jpg

 photo IMG_0883.jpg

Donderdag ontving ik een foto van collega Danique V. van Adorable Books dat mijn quote in het nieuwe boek ‘Ik wist het’ van Chantal van Gastel staat. OMG! Vrijdag liep ik even de Bruna in op station Utrecht en inderdaad. OMG!! Zo trots en blij! De recensie van het boek kun je hier lezen.

 photo IMG_0894.jpg

Afgelopen week bestelde ik flesjes van Coca-Cola met mijn eigen naam erop. Tedje kende ‘ie helaas niet, dus maakte ik er Ted van. Zo heet ik ook écht, wisten jullie dat? ;) Ik bestelde ook flesjes met de naam van mijn moeder, mijn vader, mijn zusje en mijn vriend. Leuk!

 photo IMG_0895.jpg

Zaterdag eventjes op en neer naar Breda gegaan om te regelen dat ik in hetzelfde startvak kan starten als mijn vriendinnetje Maxime voor de Singelloop.

 photo IMG_0898.jpg

’s Middags zat ik nog even lekker buiten (wat was het mooi weer!!) en werkte ik aan mijn blog. Een review van deze OPI nagellakjes kunnen jullie binnenkort verwachten.

 photo IMG_0899.jpg

Avondeten van mijn zusje en mij. Oops. Niet zo gezond, wel heeeeel erg lekker.

Op deze zondag loop ik de 5K @ de Singelloop in Breda! Verder op de planning deze week: mijn achtste stageweek gaat alweer in. De tijd gaat zo snel! Verder ga ik lekker tapas eten met vriendinnetje Rinske en ga ik dinsdag wat eten met een vriendinnetje die ik op vakantie in Zuid-Frankrijk heb ontmoet 7 jaar geleden. We hebben elkaar sinds toen niet meer gezien. Super leuk om weer eens af te spreken dus!

Duimen jullie voor me voor de Singelloop? Have a nice Sunday! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 5 oktober 2014 / 09:58

  Wat mag je toch een toffe stage doen! Wel vervelend dat je niet zo goed hebt geslapen, ik slaap daarom altijd met oordoppen haha! Ideaal :)

 2. Rana
  5 oktober 2014 / 11:32

  Oeh, ik denk dat diegene geen besef had van dat er ook andere mensen om hem/haar woonde. Vervelend. Ik houd ook echt van nachos

 3. 5 oktober 2014 / 12:12

  Wat een leuke foto’s! Wow 1500 op Bloglovin’ congrats en jouw recensie op het boek is zo stoer.

  Geweldige swatches nagellak.

  Leuke post, met plezier gelezen.

 4. 5 oktober 2014 / 12:43

  Wat een super leuk weekje heb je achter de rug. En wat tof dat je de 5k gaat lopen in Breda. Ik wilde zelf eerst ook meedoen, maar ik kan helaas niet nu met mijn nek- en rug. Ben benieuwd hoe het is gegaan! Fijne zondag!

  • Tedje
   Auteur
   5 oktober 2014 / 22:02

   Oh wat jammer Marloes, maar vooral erg vervelend! Ik hoop dat je snel weer de oude bent :) Morgen kun je een uitgebreid verslag lezen van de wedstrijd, yeah!

 5. 5 oktober 2014 / 12:52

  Leuke week, en kamelenspel? nog nooit van gehoord, op de kermis in Almere heb je die niet :), klinkt wel erg leuk!

 6. 5 oktober 2014 / 15:22

  Oeeeh die nacho’s, heerlijk maaltje hoor! En ik ben heel benieuwd naar de review van de nagellakjes,heel erg mooi. Vind trouwens de vorm van je nagels ook heel mooi, ben er jaloers op haha! Ik heb zelf zo’n breed en kort nagelbed:(

 7. 5 oktober 2014 / 15:39

  Wat heb jij een ontzettend leuke schrijfstijl heb jij:)
  Xx Laura

  • Tedje
   Auteur
   5 oktober 2014 / 22:02

   Wat een ontzettend lief compliment, dankjewel!

 8. Fred
  6 oktober 2014 / 08:49

  Kamelenrace is super!!! next year I’ll beat you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *