Take a look at my life: Oktober #1

talaml

En toen was de eerste week van oktober alweer voorbij! Time flies when you’re having fun! Kijk je mee naar wat ik afgelopen week heb gedaan? 

IMG_4266

Vorig weekend begon héél leuk! De meiden van Adorable Books kwamen namelijk op bezoek in Maastricht. De een uit Haarlem, de ander uit Den Haag en Eindhoven, super leuk. We begonnen de dag met een lunch bij Lunch & Zo. De broodjes carpaccio zijn daar echt to die for, zo lekker.

IMG_4273

We shopten wat en de Dominicanen boekhandel mocht natuurlijk niet ontbreken als je met boekliefhebbers bent. We hebben er denk ik wel een uur rondgelopen! Het was helaas niet zulk mooi weer buiten (lees: het regende de hele dag), dus het werd winkel-in-winkel-uit.

IMG_4281

Coffeebreak bij mijn favoriete koffietentje in Maastricht: Piece of Cake. Ze hebben weer een nieuwe kaart en alles is weer zo lekker!

IMG_4288

Naast dat we collega’s zijn, zijn we ook hele goede vriendinnen.

IMG_4286

Alsof we die dag nog niet genoeg hadden gegeten: ’s avonds gingen we tapassen bij mij thuis. Het was zo gezellig en lekker!

IMG_4289

Zondag was het daarentegen weer wel heel mooi weer, wat zonde dat de meiden niet toen waren gekomen! Mijn vriend en ik maakten een lekkere herfstwandeling.

IMG_4303

Winactie alert! Doen jullie al mee met deze super leuke OPI winactie op mijn Instagram-account? Ik mag 5 van deze super leuke pakketjes van de Iceland collection weggeven. De review van die collectie kun je hier lezen.

IMG_4311

Tussen het werken door even een pauze. Ik heb een nieuwe favoriete smaak Tony’s, namelijk die met pretzel en toffee. Zó lekker en ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind hem lekkerder dan karamel zeezout!

Dinsdagavond was het weer tijd om te bootcampen. Heerlijk, ook nu het weer wat kouder wordt! Vind jij het ook zo fijn om buiten te sporten?

IMG_4321

Afgelopen week was het echt herfstweer. En dat betekent dat mijn zwarte outfits weer uit de kast komen. Love it!

IMG_4323

Oef, donker weer in Maastricht! Maar nog steeds mooi :-)

IMG_4341

Woensdag ging ik lunchen met mijn lieve vriendin Nadine, die jarig was! We lunchten bij Van Wijck en het was erg lekker! Niet heel veel zoals je kunt zien, maar het ging er goed in.

IMG_4335

<3 Love you!

IMG_4343

Outfit details. Mijn zwarte Daniel Wellington horloge mag weer aan!

IMG_4354

Donderdagavond sprak ik af met een vriendin in de stad. Ze had nog een tegoedbon die opgemaakt moest worden, vervelend allemaal!

IMG_4361

Kijk nou hoe cute! Dit kaartje kreeg ik van mijn zusje.

Deze week was het eigenlijk same story als vorige week: ik heb de hele week lekker gewerkt op mijn kantoor aan allerlei verschillende klussen. Niet mega inspirerend om foto’s van te maken, al was ik afgelopen week wel bezig met een nieuw project waar ik jullie gauw meer over ga vertellen.

Vrijdagavond luidde mijn vriend en ik het weekend in met een avondje bankhangen.

IMG_4366

Zaterdagavond bewonderden we het nieuwe huis van Femke en haar vriend en hadden we een mega gezellige avond. We speelden een potje 30 Seconds, jongens tegen de meisjes. En wij wonnen (obviously, haha).

Have a nice Sunday! 

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Wendy (B)
  8 oktober 2017 / 08:06

  Heel mooie kleuren van de Iceland collectie van OPI!
  Ik kan niet meedoen want heb geen Instagram :(

 2. 8 oktober 2017 / 09:15

  Leuke foto’s en wat een prachtig horloge! Nog een fijne zondag!

 3. 8 oktober 2017 / 09:24

  Liefde voor zwarte kleding haha! Ik loop ook al wekenlang langs Piece of Cake en denk telkens: “daar moet ik écht een keer naar binnnen”. Binnenkort toch echt maar eens doen dus! Fijne zondag nog :)

  • Tedje
   Auteur
   11 oktober 2017 / 12:19

   Oh, je moet er echt een keer naartoe! Zo lekker!

 4. 8 oktober 2017 / 09:28

  Oh wat gezellig al die bezoekjes! Maastricht heeft volgens mij enorm leuke plekjes ook!

  • Tedje
   Auteur
   11 oktober 2017 / 12:19

   Jaa echt heel veel leuke plekjes! En ik moet nog naar zoveel dingen toe… ;-)

 5. 8 oktober 2017 / 11:40

  Wat een hoop leuke en gezellige dingen! Dat taartje / die cupcake ziet er te leuk en lekker uit. Ik heb trouwens nog nooit 30 seconds gespeeld, maar volgens mij mis ik echt wat haha!

  • Tedje
   Auteur
   11 oktober 2017 / 12:18

   Haha, ja je mist echt wat inderdaad! Is echt een super leuk spel! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *