Take a look at my life: Oktober #1

Take a look at my life: Oktober #1

IMG-20121011-00447

En de eerste twee weken van oktober zijn voorbij. Het weer begint nu echt om te slaan. Regenachtige dagen en het wordt steeds kouder. Dat betekent: laarzen aan en de winterjassen kunnen weer uit te kast getrokken worden. Sjaals, truien en warme sokken komen weer tevoorschijn. Kijken jullie mee naar de dingen die ik de afgelopen twee weken heb gedaan? Door middel van foto’s die ik met mijn telefoon heb genomen, kunnen jullie een kijkje in mijn leven nemen!

Yay! Eindelijk ging ik naar de film Ted. Ik moest hem natuurlijk wel zien, omdat ik zelf ook Ted(je) heet. Ik vond het een hilarische film.

Het was kermis bij ons in het dorp. Ik ben niet zo van de kermis, wij wonen er midden op namelijk. Als kind vond ik het altijd erg vervelend dat de harde muziek tot laat in de avond bleef doorgaan, met al die bliebjes die er bijkomen. Toch loop ik altijd even over de kermis, om te kijken wat er staat. Hier zie je het reuzenrad, waar mijn vriend met mijn twee kleine nichtjes in zit. Cute! Zelf vind ik het reuzenrad dood eng, ik heb namelijk hoogtevrees en die wagentjes schommelen altijd zo erg. Ik vind het overigens niet eng om in een achtbaan te gaan, daar zit je goed vast namelijk.

Vaste prik tijdens het rondje over de kermis: een kaneelstok kopen.

Op tijd mijn bed in gekropen om nog lekker een paar hoofdstukjes te lezen. Ik heb daar echt veel te weinig tijd voor en dat vind ik ontzettend jammer. Ik hou namelijk heel erg van lezen.

Taart eten op de redactie!

Op de fiets op weg naar school. Ik studeer, zoals jullie misschien wel weten, journalistiek in Tilburg. Mijn fiets staat ook in Tilburg, dus ik fiets meestal van het station naar school. Behalve als het regent, dan ga ik met de bus.

Beetje druk in de Tilburgse fietsenstalling….

Oh ja, nog een vaste prik bij de kermis: de kamelenrace op de kermis samen met mijn vader. Dat is zo’n leuk spelletje!

Super mooie lamp gewonnen bij MissEvie, ik ben er echt heel blij mee!

In de trein, op weg naar Maastricht met mijn trolley.

Lunchen bij de La Place in Maastricht met Dion! Ik neem standaard een bananensmoothie en een broodje roomkaas.

Lekker!

Druk in de Maastrichtse winkelstraten.

MAC Brush Cleanser gekocht.

Helemaal alleen in de trein. Hallo?? Gelukkig kwamen er na een paar minuten alweer mensen zitten.

Visitekaartjes laten maken!

Heerlijke Starbucks koffie!

Pune van de Magical India van W.I.C. by Herôme.

De lekkerste chips, en hij matcht ook nog eens bij mijn broek.

Mooie herfstkleuren.

Tapas eten in Tilburg, wat was dat smullen!

Lieve berenchocola.

Weer taart op de redactie, lekker!

Ik zat heel aandachtig te luisteren terwijl mijn vriend een foto van me maakte. Dat resulteert in een zielige Teddie haha.

Heb jij nog leuke dingen gedaan afgelopen weken?

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

36 Reacties

 1. 15 oktober 2012 / 07:35

  Leuke foto`s! Wat zijn je visite kaartjes leuk zeg! Wat is die foto van die boom van herfstkleuren mooi zeg!
  Liefs

 2. 15 oktober 2012 / 08:25

  Leuke dingen heb je gedaan. En wat een mooie visitekaartjes.

  Liefs Miss Mags

 3. 15 oktober 2012 / 08:58

  Al dat food!! Gelukkig moet ik nog ontbijten haha. ;P
  Leuke foto’s!

 4. 15 oktober 2012 / 09:31

  Leuke foto’s, vindt dit altijd heel erg leuk om te zien :)
  Ik koop ook altijd een zuurtstok of een kanaalstok op de kermis xD Ziet er uit als een leuke week ! x

 5. 15 oktober 2012 / 09:36

  Leuke foto’s Tedje!! En ik ben jaloers op jouw redactie.. Wij hebben nooit taart ;)

  • Tedje
   Auteur
   15 oktober 2012 / 14:22

   Haha, wij kopen dat gewoon zelf!! ;-)

 6. 15 oktober 2012 / 10:50

  Ted is zo’n grappige film! En al die taart bij jou op de redactie, lekker! :D

 7. Joyce
  15 oktober 2012 / 11:10

  Leuke foto’s. Ik studeer ook in tilburg maar kom nooit op het centraal station daar, van de week wel voor het eerst. Ik schrok echt van die hoeveelheid fietsen! In breda (waar ik wel vaker kom) valt het wel mee maar hier :P Goed onthouden waar je hem hebt geplaatst haha

  • Tedje
   Auteur
   15 oktober 2012 / 14:02

   Ja zeker! Ik ben hem regelmatig kwijt omdat ik dan niet meer weet in welke rij ik hem heb gezet haha!

 8. 15 oktober 2012 / 11:45

  Hey, je studeert ook in Tilburg, wat leuk!
  Ik studeer ook aan de UVT ;)

  • Tedje
   Auteur
   15 oktober 2012 / 14:02

   Ik studeer niet aan de UvT, maar wel op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek!

 9. 15 oktober 2012 / 12:17

  Haha leuke foto’s! Ik wou eerst altijd journalistiek gaan studeren in Tilburg maar nu weet ik het niet meer zo goed. Zit steeds te twijfelen tussen journalistiek en communicatie..
  Wel druk in Maastricht :o komt zeker nog door de Hollister? Of was het de eerste zondag van de maand? ^^ haha

  Dankjewel nog voor de vragen, ik ga ze invullen en ze zullen binnenkort op mijn blog staan.

  Liefs, Esmée

  • Tedje
   Auteur
   15 oktober 2012 / 14:03

   Waarom twijfel je tussen journalistiek en communicatie? Als je vragen hebt over journalistiek kun je me altijd mailen hoor!
   Het was inderdaad de eerste zondag van de maand, maar bij Hollister was het echt héél druk. Daar kun je niet even relaxed gaan shoppen. Leuk, ik ben benieuwd!

 10. 15 oktober 2012 / 12:26

  Ik krijg altijd zo’n honger van jou foto’s :(

 11. 15 oktober 2012 / 12:59

  Ah deze week is het kermis in Breda, daar wil ik wel naartoe! Mijn broertje had het ook over Ted, nou ben ik nieuwsgierig naar de film!

  • Tedje
   Auteur
   15 oktober 2012 / 14:01

   Ooh ja dat klopt! Ik woon vlakbij Breda ;)

 12. 15 oktober 2012 / 13:25

  Ik houd ook héél erg van lezen :) afgelopen weekend heb ik meegedaan aan een internationale leesmarathon. 24 uur lang onafgebroken lezen. Was erg pittig maar wel leuk. Vooral vanwege de motiverende berichtjes op mijn boekenblog. :)
  Welk boek staat er eigenlijk op de foto? De namen komen me zo bekend voor maar ik kan er niet op komen :P

 13. 15 oktober 2012 / 14:31

  Wat een leuke foto’s! En de lamp is idd echt prachtig! Heb ik goed uitgekozen of niet ;-)

  • Tedje
   Auteur
   15 oktober 2012 / 14:46

   Zeeeker Evelien! Nogmaals ontzettend bedankt!

 14. 15 oktober 2012 / 14:31

  Wat een leuke foto’s! Zelfs heb ik eigenlijk heel weinig met de kermis. Eerder kon je mij er elke keer wel vinden, maar de laatste 9 jaar ben ik er nooit geweest. Ik kan niet meer tegen de muziek die je door je hele lichaam voelt. De lamp vind ik ook heel erg mooi!

 15. 15 oktober 2012 / 15:36

  Erg leuke foto’s! Al dat eten ziet er zo lekker uit, krijg er honger van haha.

 16. 15 oktober 2012 / 17:12

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik vind je visitekaartjes echt heel leuk en al die taartjes en eten, hmm krijg er echt honger van!!

 17. 15 oktober 2012 / 20:36

  Die laatste foto is zo ontzettend schattig! Je visitekaartjes blijven trouwens ook amazing en well hello Brush Cleanser van MAC. Incredible product, ook al vond ik het niks, maar dat zei ik toen ook al bij het artikel. Nu houd ik er van! xD

 18. 15 oktober 2012 / 20:37

  Leuke foto’s vandaag had ik ook zo’n artikel altijd leuk vind ik haha , Liefs Nina

 19. 15 oktober 2012 / 20:41

  Je tapas ziet er zooo lekker uit!
  Ik wil ook nog naar Ted, lijkt me een leuke film! En je kaneelstok, ik haal altijd zo’n mierzoete roze :D

 20. 15 oktober 2012 / 21:03

  Ted vond ik ook een hele leuke film! Verder heb je het zo te zien weer goed naar je zin gehad!

 21. 15 oktober 2012 / 23:03

  Ahh, tapas yummy! Ik ben echt benieuwd naar Ted, moet ‘m nog zien!

 22. 16 oktober 2012 / 14:29

  Leuke foto’s! Ik had je visitekaartjes al gezien in het vorige artikel, maar ze zijn echt zó pretty! Zo zakelijk, hihi. En wat leuk dat je die lamp hebt gewonnen bij Evelien, hij is wel heeeeel erg mooi zeg! En ik vind de laatste foto wel leuk hoor, je kijkt zo serieus haha :p

 23. 16 oktober 2012 / 19:25

  Leuke foto’s! Ted lijkt me enorm leuke film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *