Take a look at my life: Oktober #2

Take a look at my life: Oktober #2

 photo CollageImage2.png

Joepie, het is vakantie! Lekker een weekje relaxen en, oke ik moet ook nog wel wat aan school doen. Afgelopen week ging ik twee keer naar Amsterdam en had ik ontzettend veel pech met het openbaar vervoer. Ik blijf het maar zeggen, maar wat gaat de tijd snel. Ik moet bij wijze van spreken nog wennen dat het 2013 is en over drie maanden gaan we alweer het nieuwe jaar in..

Yum! Linzen abrikozen vlaai :) In Limburg hebben ze toch wel de allerlekkerste vlaaien.

Maandag was weer een ‘ellende-met-ov-dag’. Ik deed er maar liefst 5,5 uur over om van Maastricht naar Breda te komen vanwege de geknakte hijskraan op station Eindhoven. Normaal doet de trein er 1 uur en 40 minuten over, maar nee, niet op deze maandag. Gelukkig had ik mijn boek bij me en was mijn iPod opgeladen!

Toen ik eindelijk thuis kwam, lag er een pakketje van The Body Shop op mij te wachten met de nieuwe geur van The Body Shop: White Musk Smoky Rose. Binnenkort een review online!

Dinsdag ging ik met mijn bedrijfsjournalistiek-klas naar Artis. We kregen daar een college van hoofd marketing over het marketing- en persbeleid. Super interessant! Daarna mochten we het park bezoeken.

 photo IMG_4066.jpg

De leeuwen, zo bizar om dit te zien eigenlijk!

 photo IMG_4098.jpg

Aaah kijk het kleine olifantje!

 photo IMG_4102.jpg

Dit aapje was echt heel erg lief. Hij was blaadjes sla aan het eten *omnomnom*.

Een prachtige foto (al zeg ik het zelf) van de drinkende giraffe en de zebra op de achtergrond. Mevrouw bukte erg elegant haar lange nek om wat slokjes uit het water te drinken. Het leek wel alsof ze dat expres deed zodat wij er een mooie foto van konden maken!

Dit wasbeertje was ook al zo lief! Het was een beetje een dikkerdje, cute!

 photo IMG_4123.jpg

Daarna gingen we met een aantal meiden uit de klas eten bij een Italiaan in Amsterdam, vlakbij het Spui.

 photo IMG_4129.jpg

De lekkerste ijsthee wat mij betreft: Arizona!

New in: dit prachtige nagellakje van Sinful Colors in de kleur Merlot. Deze ga ik veel dragen denk ik!

 photo IMG_4133.jpg

Op naar Amsterdam naar het persevent van V&D. Helemaal in de herfstsferen met mijn legergroene broek, beige trenchcoat, legergroene sjaal en mijn burguny kleur lipstick!

 photo IMG_4138.jpg

Aangekomen op het hoofdkantoor van V&D. Aan de buitenkant te herkennen door de welbekende V&D-boom.

 photo IMG_4139.jpg

Blijft leuk: een eigen kaartje.

 photo IMG_4140.jpg

Nommie, lekkere koekjes!

 photo IMG_4141.jpg

En heerlijke tomaat met mozzarella en basilicum stokjes, yum!

 photo IMG_4142.jpg

Helemaal in de kerstsferen! Zie je die mooie clutch daar op het stoeltje op het kussen? Pretty!

Zie je ook die mooie kettingen die om de tassen hangen? En die fluffy dekentjes helemaal rechtsonder!! *Ligt in gedachten op de bank met een fluffy deken en fluffy sokken naar een film te kijken onder het genot van thee en chocolade*.

 photo IMG_4145.jpg

Laat er nou net een Ikea om de hoek van het hoofdkantoor van V&D zijn… Met Helen, Milou, Ramona, Yara, Moniek en Anne aten we een hapje bij de Ikea. Ik had er eigenlijk nog nooit echt gegeten (tenminste, niet dat ik me kan herinneren) en ik moest natuurlijk de Zweedse balletjes proberen. Best prima hoor!

 photo IMG_4151.jpg

Dit zat in de goodiebag: een pump van chocolade. Dat wordt smullen!

It’s autumn and you know it! Alle bomen zijn zo mooi nu!

Ik haat de regen en het slechte weer in de herfst, maar een lichtpuntje is dat ik weer lekker veel thee drink om mezelf warm te houden. Caramelised Pear is echt een heerlijk smaakje!

Throwback thursday! Deze foto is genomen op mijn derde verjaardag. Wat was ik trots op mijn wipwap en mijn hamburger sneakers! Te gek toch, dat mijn moeder hamburger sneakers voor me kocht :)

Donderdagavond keek ik eindelijk 500 Days of Summer. Deze film stond al tijden op nummer 1 op mijn to watch lijstje, maar om de een of andere reden had ik hem nog steeds niet gekeken. Heb je deze film nog nooit gezien? Ik zeg één ding: ga deze film kijken. Hij is prachtig!

Ik heb de liefste sokken met hedgehogs. Deze kocht ik vorige week bij Primark.

Vrijdagavond vierde een vriendin haar verjaardag en dat was echt ontzettend gezellig. Zaterdag werkte ik wat aan mijn blog en hield ik samen met mijn zusje en vriend een verrukkelijke tapas- en filmavond.

Komende week staan er ook leuke dingen op het programma. Morgen ga ik uiteten in Den Bosch met een groepje meiden waar ik mee naar Valencia ben geweest in het eerste jaar van de opleiding. Een meisje zit nog bij mij op school, de andere twee zijn begonnen met een andere studie. Een soort Valencia reünie dus! Verder overnacht ik donderdag samen met vriendin Julie in Ooij of all places. Met de Fletcher-bon van het Kruidvat overnachten we voor tien euro per persoon in dit dorpje met 2.000 inwoners vlakbij Nijmegen. Heeft iemand nog tips wat we in Nijmegen kunnen gaan doen? We gaan sowieso al sushi eten en daar verheug ik me nu al op.

Liefs van Tedje
Volg jij mij al op Instagram?

Volg:
Delen:

32 Reacties

 1. 13 oktober 2013 / 08:36

  Hele leuke foto’s, die pump van chocolade ziet er heerlijk uit!

 2. Jeanne
  13 oktober 2013 / 08:46

  Mooie foto’s, en lekker eten!!

 3. 13 oktober 2013 / 09:13

  wauw, die foto van de verkleurde boom is ontzettend mooi! Of eigenlijk, die boom is natuurlijk heel mooi haha.

 4. 13 oktober 2013 / 09:51

  Hele leuke foto`s! Die sokken zijn schattig! Ziet eruit als een hele leuke week!
  Liefs

 5. 13 oktober 2013 / 10:24

  Heerlijke week meid! Al het eten ziet er verrukkelijk uit en ooooh de foto’s van het kerstevent. Ik heb afgelopen week besloten te trouwen in kerstsfeer haha. Balen van die trein, 5,5 uur… dat is DRAMA!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2013 / 12:55

   Oh wat leuk Anouk, ik geef je helemaal gelijk! Jup, 5,5 uur reizen voor een relatief korte afstand is niet leuk.. :( Maar ja, er zat niets anders op!

 6. 13 oktober 2013 / 10:24

  Ziet er uit alsof je een hele leuke week hebt gehad!

 7. 13 oktober 2013 / 10:30

  Leuke foto’s! Het event ziet er echtmooi uit. De foto’s van de dieren zijn ook echt leuk.

 8. 13 oktober 2013 / 12:06

  Ik vond het heel gezellig om je weer te zien en te spreken! Hopelijk tot snel! :D

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2013 / 12:55

   Vond ik ook Milou! See you soon! X

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2013 / 22:41

   Vond het ook leuk om jou eens te zien, Moniek!

 9. 13 oktober 2013 / 19:16

  Heerlijk eten weer haha. Die koekjes en chocoladepump zien er echt te lekker uit. Mijn vriend vind die smaak thee ook enorm lekker! :)

 10. 13 oktober 2013 / 19:44

  Leuke diary weer! En hé, een nieuw lettertype! 500 days of summer staat nog opgenomen op de tv bij ons, snel maar eens kijken want hij staat er al een halfjaar ofzo op haha! Wanneer blog jij eigenlijk, vraag ik me weleens af? ’s Avonds vooral? En plan je veel vooruit?

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2013 / 22:37

   Wat leuk dat je dat opmerkt Hester! Vond dit lettertype wat lekkerder lezen dan mijn oude. Hoop dat jij dat ook vindt! Ik blog inderdaad vooral veel ’s avonds, maar ook veel overdag. Ik zorg er meestal voor dat ik twee of drie dagen vooruit heb geschreven, maar dat zijn er ook wel eens meer of minder. Ik vind het wel heel prettig om vooruit te schrijven overigens!

 11. 13 oktober 2013 / 22:24

  Wauw, 5,5 uur. Zo lang doe ik erover om naar huis te komen zonder vertraging. Ik weet dus hoe lang dat is!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2013 / 22:40

   Oh wauw, waar moet jij helemaal naartoe reizen? Doe je dat iedere dag? Jeetje!

 12. 14 oktober 2013 / 09:58

  Leuke foto’s! Ik kreeg eergisteren een tester van die nieuwe geur van the body shop en ik vind ‘m zooo lekker, die ga ik echt kopen! :-)

 13. 15 oktober 2013 / 17:18

  Leuke foto’s! Drukke week heb je gehad! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *