Take a look at my life: Oktober #2

 photo TALAML2-3.jpg

Ontzettend cliché, but so true: is er serieus alweer een week voorbij? Iedere zaterdag als ik de Take a look at my life aan het schrijven ben, denk ik het weer. Afgelopen week vloog weer voorbij. Het was druk op stage, ik ging met vriendinnen eten en vorige week zondag liep ik mijn tweede hardloopwedstrijd.

Zondag deed ik mee aan mijn tweede hardloopwedstrijd samen met vriendinnetje Maxime. Het volledige verslag hebben jullie maandag al kunnen lezen!

 photo IMG_0930.jpg

Zondagavond was het tijd om weer terug te gaan naar Utrecht. Ik wilde met de sprinter vanaf Breda gaan, maar die reed niet. Nou, dan maar gewoon de intercity die een kwartier later kwam. Die had 15 minuten vertraging.. Nou, dan maar de interliner (een bus die direct van Breda naar Utrecht gaat). Ik was uiteindelijk drie kwartier later op mijn kamer, maar ik had in Breda wel iemand blij gemaakt met een treinkaartje (die ik ook weer van iemand had gekregen). En ik kocht een Rolo omdat ik mezelf zielig vond. Ja.

 photo IMG_0931.jpg

Laatste stukje met de trein van Utrecht naar Utrecht Overvecht.

Maandag was weer een drukke dag op stage. We hadden een workshop over vloggen en ik werkte weer lekker veel aan Douglas. Na stage fietste ik nog even naar de supermarkt om lekkere dingen in te slaan voor de tapas night die ik met lieve vriendin Rinske zou gaan houden. Yum!

 photo IMG_0937.jpg

Ik haalde gehaktballetjes, fuêt, stokbrood met aïoli, chips (!!). Rinske bracht nog lekkere salades mee. Smullen maar!

 photo IMG_0938.jpg

Toen we ons buikje rond hadden gegeten, besloten we om nog een film te kijken. Het werd Sex Tape met Cameron Diaz. O la la, wat hebben we gelachen! Echt een aanrader!

Dinsdag na stage had ik afgesproken met Maxime, een vakantievriendin die ik al 7 (!!) jaar niet meer had gezien. Best spannend, want: zou het nog klikken na al die tijd. Maar, jawel! Het was hartstikke gezellig en we hebben onwijs veel bijgekletst. Dat was ook wel nodig, haha!

 photo IMG_0944.jpg

Ondertussen kookten we gezellig samen. Maxime had het briljante plan om vijgen met gorgonzola in bladerdeeg te maken. Ze zag het recept op Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Yum, wat was dat lekker zeg! We maakten drie pakketjes per persoon en we bakten nog een paar aardappeltjes erbij. Heerlijk! Dit ga ik zeker vaker maken. Zo lekker!

 photo IMG_0939.jpg

Aan het begin van deze week werden de foto’s gepubliceerd van de Singelloop in Breda. Not so charming. Deze foto is gemaakt 100 meter voor de finish en je kunt het wel zien: ik had het heel zwaar.

 photo IMG_0940.jpg

Het moment dat Maxime en ik over de finish gingen. Oke, hier kon ik weer lachen.

 photo IMG_0947.jpg

Yum, dit eet ik zeker één keer in de week: couscous met avocadosalade. Een tijdje geleden deelde ik mijn SUPER simpele recept van de avocadosalade.

Woensdagavond: een avondje voor mezelf! Of nou ja, zo relaxed was het nou ook weer niet, haha! Afwassen, opruimen, de wc schoonmaken (bah!)…. Niet echt hele glamorous dingen om te doen, maar ja, het hoort erbij! Verder tikte ik nog een blogje voor Teddlicious en Adorable Books en daarna keek ik een aflevering The Vampire Diaries.

Have a lovely day :)

 photo IMG_0952.jpg

Yummie lunch op stage.

 photo IMG_0954.jpg

Donderdagavond schreef ik weer een blogje en lakte ik mijn nagels. Ik had namelijk de hele donderdag zonder nagellak gelopen. Aaahh! Dat was echt sinds tijden! Ik draag altijd nagellak en ik voel me enorm kaal zonder… Hebben jullie dat ook? Daarna trok ik mijn fluffy vest aan en mijn super charmante panterbroek: klaar voor een chill avond!

 photo IMG_0955.jpg

Het nadeel van Tedje heten? Vaak voor een man worden aangezien…

Vrijdag was nog een drukke dag op stage. De vrijmibo hadden we dus wel verdiend! Ik reisde samen tot Eindhoven met een collega en daarna reisde ik ook samen met mijn vriend naar Breda waar we werden opgehaald door mijn vader.

’s Avonds keken we nog een film: Rush. Super leuke film!

 photo IMG_0958.jpg

En er lagen een heleboel leuke pakketjes op me te wachten. Dat is nog eens leuk thuiskomen!

Waaronder dit boek van Lena Dunham. Alleen de kaft is al geweldig!

Zaterdag begon de dag met een lekker ontbijtje en een aflevering Suits. Mijn vriend en ik zijn verslaafd! Verder werkte ik overdag aan mijn blog en hadden we ’s avonds een feestje van Maxime!

Have a lovely Sunday 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 12 oktober 2014 / 06:25

  Ahh Ted wat een fijne week weer! Ben nog steeds trots op je met je mooie hardloopprestaties. Toppertje! Jeeej komende week zie ik je weer. Gezellieeee. Fijne zondag meid!

 2. 12 oktober 2014 / 09:37

  Ik vind het zo gaaf de hardloopwedstrijd en hoe je hierover vertelt, echt een plezier om te lezen en ik ben onwijs trots. Aah ik duik ook het boek in, alleen de uitstraling ervan is al top :D Geniet van vandaag!

 3. 12 oktober 2014 / 09:56

  Wat een leuke foto’s om te zien! Vind het erg knap dat je zoveel aan het hardlopen bent :)

 4. 12 oktober 2014 / 10:00

  Oeh wat veel pakketjes, altijd zo leuk om dingen uit te pakken! Ik herken dat van de nagellak wel ja, ik werk elke donderdag in de horeca en dan moet ik altijd mijn nagellak eraf halen, wat voel ik me dan kaal (met mijn verkleurde nagels door de nagellak haha)

 5. 12 oktober 2014 / 13:01

  Lekker weekje weer! Grappig, jij wordt voor man aangezien en mijn man, die Mila heet, wordt vaak voor vrouw aangezien. Al vinden jullie het natuurlijk een stuk minder grappig… Geniet van je weekend!

 6. Sandra(hpw)
  12 oktober 2014 / 13:12

  LeukLeuk! :D
  Die film Sex Tape he, heb je die gedownload of..?
  Want ik probeerde dat een paar weken terug ook via kat.ph (zo doet vriendlief dat ook) maar dan krijg ik niet echt de hits waar ik op zit te wachten :P
  Dus ehm.. tips? :P

  • Rana
   12 oktober 2014 / 14:33

   Popcorntime! Is een programma met films met goede resolutie!

 7. Rana
  12 oktober 2014 / 14:34

  Lekkere lunch! En trouwens mooie laarzen, die je aanhad in de trein

 8. 12 oktober 2014 / 18:09

  Over dat boek ‘Not That Kind of Girl’ heb ik in het afgelopen uur al vijf blogposts gezien haha, ik ben er toch wel nieuwsgierig naar geweorden!

 9. 12 oktober 2014 / 22:11

  Leuke fotos, ik ben benieuwd naar dat boek!

 10. 12 oktober 2014 / 23:13

  Leuke diary! De week vliegt inderdaad voorbij! Gaat me zelf iets te snel hoor, soms heb ik voor mijn gevoel amper wat gedaan. Maar die gorgonzola ziet er heerlijk uit, nog nooit gehad. Zou leuk zijn als je daarvan een receptje op je site kan plaatsen hihi?
  Oh en the vampire diaries, ben je al bij het allernieuwste seizoen? Ik wil die zo graag kijken, maar heb met mezelf afgesproken dat ik niet meer op die onbetrouwbare site’s mag zitten.. :( Krijg er echt allemaal maar rotzooi van op mijn laptop..

 11. 12 oktober 2014 / 23:26

  Leuke foto’s! En wat goed van je, dat hardlopen. Je mag trots zijn.

 12. Joyce
  13 oktober 2014 / 12:27

  Wat een lekker eten allemaal!

 13. 13 oktober 2014 / 20:44

  Leuk overzicht! Fijn hè dat The Vampire Diaries weer is begonnen! Of ben je nog niet zo ver?

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2014 / 22:58

   Nee! Ben net begonnen aan seizoen 5 :)

 14. 13 oktober 2014 / 21:51

  Ik loop de laatste tijd heel vaak zonder nagellak *bloos* morgen maar eens doen. Je week zag er weer leuk uit! Xx Laura

 15. 19 oktober 2014 / 22:40

  Ah, Sex Tape lijkt me echt een heerlijke film :) Een dag zonder nagellak is trouwens echt meer dan normaal voor mij, grappig om te lezen dat jij dat raar vindt haha. En nog gefeliciteerd met je tweede hardloopwedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *