Take a look at my life: Oktober #2

teddlicious-1

Het is zondag en dat betekent: een nieuwe Take a look at my life! Afgelopen week ging ik naar het concert van Justin Bieber in Antwerpen, had ik een leuke afspraak voor een freelanceklus en ging ik lunchen met mijn vriend! 

img_6939

Maandagochtend had ik een gesprek bij Chapeau in Maastricht. Chapeau is een magazine over het goede leven in Limburg en de Euregio. Vanaf nu kun je iedere week een beautyblog van me verwachten online en ik ga ook aan de slag met andere redactionele taken. Super leuk!

img_6943

In Eindhoven kleurde de lucht afgelopen week heel bijzonder…

img_6945

Avondje Netflix op de bank, omdat mijn vriend avonddienst had! Natuurlijk niet gezellig dat hij dan ’s avonds weg is, maar aan de andere kant: ik kan dan allerlei chickflicks kijken die hij nooit wil zien. YAS!

img_6955

Maandag en dinsdag zijn mijn thuiswerk/freelance dagen en het fijne daarvan is, is dat je je eigen tijd volledig kan indelen! Omdat mijn vriend avonddienst heeft, eten we ’s middags nog samen. We besloten een broodje te gaan eten bij Sissy Boy in Eindhoven. Ik nam de BLT en die was erg lekker! Mijn vriend nam de tonijnsalade.

img_6958

So pretty!

img_6959

O.M.G! Woensdag was het zover: ik ging naar Justin Bieber in Antwerpen samen met een vriendin, een collega en haar zusje! De kaarten kochten we een jaar geleden al en nu was het dan eindelijk zover.

We reden met z’n vieren vanaf Roosendaal naar Antwerpen en dat ging echt super goed. Ik had verwacht dat we in een dikke file terecht zouden komen en dat het moeilijk met parkeren zou zijn, maar niets was minder waar! Alles ging super vlot. We parkeerden bij Kinepolis en met de tram gingen we naar het Sportpaleis.

 

 

img_6989

Daar was ‘ie dan! Ik wist niet zo goed wat ik van het concert moest verwachten. Ik heb natuurlijk al een heleboel artiesten gezien, waaronder Beyoncé (3 keer!), Justin Timberlake, John Legend, Gavin DeGraw en Coldplay. Zij zongen allemaal live, maar The Biebs helaas niet. Hij heeft denk ik driekwart geplaybackt, wat natuurlijk ontzettend jammer is. Zeker omdat je best veel betaalt voor een kaartje. Sommige nummers zong hij wel live, zoals Love Yourself. Deze deed hij akoestisch op zijn gitaar en dat was echt heel mooi! Hij kan het dus wel… Maar hij deed er geen moeite voor om te verbergen dat bij playbackte, want soms ging hij gewoon dansen en legde hij de microfoon even weg, terwijl zijn zang doorliep op een bandje.

img_7013

Blijft toch wel magisch om te zien: zoveel lichtjes bij elkaar! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en het was zeker leuk om geweest te zijn, maar het feit dat hij playbackte vond ik toch wel jammer. Als hij dat niet had gedaan, was het zoveel leuker geweest! En de nummers die hij wel live zong waren heel mooi!

img_7050

Desalniettemin was het een heel leuk concert. Je kent natuurlijk heel veel nummers en zijn afsluiter met Sorry in het water en in de regen was ook niet verkeerd om naar te kijken. Want wees eerlijk: hij blijft er toch wel heel goed uitzien… ;-)

img_7055

En toen moesten we terug met de tram! OMG! Het was/leek even chaos, maar uiteindelijk hoefden we toch niet heel lang te wachten.

img_7058

Thuis lag er een pakketje op me te wachten. Ik hou van deze droogshampoo!

img_7086

Het is weer zover: pepernoten op kantoor. Dat is niet goed voor mij… Maar wel zo lekker!

img_7091

Vrijdagmiddagborrel!

’s Avonds at ik bij mijn ouders. Mijn nichtjes en mijn oom waren er ook, super gezellig! Daarna ging ik nog even shoppen met mijn moeder. Ik kocht heel veel leuke dingen, waaronder nieuwe schoenen. Die zien jullie vast gauw voorbij komen :-)

img_7097

Zaterdagochtend beginnen met een fijn boek: Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel!

img_7098

Rond half 12 werd er een Hello Fresh box bezorgd! Ik ga hem testen en ik ben super benieuwd :-)

img_7102

De recepten zien er in ieder geval al super lekker uit… Ik houd jullie op de hoogte via mijn blog, Instagram en Snapchat (@teddlicious).

img_7105

Zaterdagmiddag gingen mijn vriend en ik naar de stad. We kochten deze mega grote stroopwafel, lekker!

img_7109

Ik nam mijn camera mee zodat mijn vriend wat outfitfoto’s kon maken van mijn nieuwe jasje, sjaal en schoenen. Soon on the blog!

Fijne zondag!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 9 oktober 2016 / 06:00

  Leuk overzicht van wat je zoal de afgelopen week had gedaan ;-)

 2. 9 oktober 2016 / 09:19

  Wat een heerlijke week en fijn dat je afspraak maandag goed is gegaan. Jammer dat Justin Bieber veel heeft geplaybackt. Ahhh zo’n verse mega stroopwafel is altijd zo lekker :-)!

  • Tedje
   Auteur
   10 oktober 2016 / 20:35

   Ja, dat was echt jammer! En inderdaad, die stroopwafel was echt super lekker!

 3. 9 oktober 2016 / 09:34

  Van harte gefeliciteerd met je freelanceklus! Het klinkt heel tof! En die stroopwafel…yum! Ook leuk dat je naar Justin Bieber bent geweest, maar dat playbacken is natuurlijk iets minder.

  • Tedje
   Auteur
   10 oktober 2016 / 20:36

   Haha ja die was echt even groot als mijn hoofd, YUM!

 4. 9 oktober 2016 / 16:40

  Aaah ik vond het wel echt een super gave show van Justin ondanks dat hij playbackte! Toevallig was ik er ook woensdag haha. En die stroopwafel… omg

  • Tedje
   Auteur
   10 oktober 2016 / 20:36

   Ah, jij bent ook geweest! Super dat je het zo leuk vond :)

 5. 12 oktober 2016 / 14:11

  oeh die box inhoud ziet er goed uit en wat tof dat je ook naar bieber ben geweest, ik heb er heel veel mensen over gehoord dat die inderdaad playbackte, jammer genoeg! Maar dat mag de sfeer inderdaad niet bederven! het is al een hele ervaring om zoiets mee te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *