Take a look at my life: oktober #2

maastricht

En toen was het alweer half oktober! De tijd vliegt en de winter is in zicht. Of toch niet? Afgelopen weekend was het prachtig weer, het leek wel zomer! Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal deed? 

Mijn week kon niet beter beginnen met een bezoekje aan de tandarts. Grapje natuurlijk. Ik ga niet graag naar de tandarts, want: prikken met een haakje in je tandvlees en irritante afzuigsystemen in je mond. Gelukkig was er niks geks te zien, al moet ik wel terugkomen voor een gebitsreiniging. Vooruit dan maar.

IMG_4373

Voor Adorable Books kreeg ik dit boek binnen van Astrid Harrewijn. Altijd fijn, nieuw leesvoer.

Dinsdagavond is sportavond! Onze bootcamptraining ging helaas niet door, maar Nadine en ik gingen toch sporten. Of ja, sporten… We hebben een kwartiertje hardgelopen en de rest van het uur lekker gewandeld. En vooral heel veel gekletst. Maar goed dat we normaal gesproken iemand hebben die ons motiveert, anders zou het sporten er altijd zo aan toegaan, haha!

IMG_4400

Deze week staat in het teken van KLM! Ik ben de hele week bezig met het lezen en corrigeren van PDF’s. Dit is zo’n leuke klus om te doen! :-) Een kopje cappuccino kan niet ontbreken natuurlijk…

IMG_4402

Nu we het toch over mijn freelanceklussen hebben: na bijna een jaar werd het toch maar eens tijd om een portfolio website te maken. En die staat nu online! Op www.tedjevangils.nl kun je kijken wat ik allemaal voor werk doe en waar je me voor kunt inhuren.

IMG_4403

Project magneetborden in de hal is gestart! Ik heb alle foto’s eraf gehaald, schoongemaakt (want: kilo’s stof!) en opnieuw verdeeld over de borden.

IMG_4411

’s Avonds ging ik met Nadine naar de bioscoop. We hadden kaartjes gekocht voor de Lades Night van de film Home Again. De film was erg leuk! Geen topper, maar gewoon erg vermakelijk met knappe mannen. ;-)

IMG_4413

Ik kon het weer niet laten en ik kocht een to do blok bij Hema. Die dingen vliegen er bij mij doorheen, ik maak zoveel lijstjes met dingen die ik nog moet doen en waar ik aan moet denken.

IMG_4425

Ik heb een nieuw Instagram-account! @Maastricht_cityguide heet het en daar deel ik alle leuke hotspots in Maastricht. Van leuke restaurants tot hippe winkeltjes en evenementen. Ik maak toch al vaak foto’s van die dingen, dus ik dacht: waarom niet bundelen op een overzichtelijk account? Je kunt me hier volgen!

IMG_4421

Herfst in de stad, love it! De herfst is misschien wel mijn favoriete seizoen. Vooral als het zulk weer is als afgelopen week!

IMG_4428

Donderdagavond ging ik eten met twee meiden bij Le Fernand, een Frans restaurant in Maastricht.

IMG_4440

Vrijdag moest ik naar de mondhygiëniste. Daar was ik serieus nog nooit naartoe geweest. Mijn gebit werd gereinigd en gepolijst. Zo, nu ben ik weer even van mijn tandartsbezoekjes af. Twee keer in de week is wel meer dan genoeg denk ik zo voor de rest van het jaar.

IMG_4471

Zaterdag was het super mooi weer dus ik ging samen met mijn vriend lunchen in de stad. We strandden bij Coffeelovers op Plein 1992, waar we heerlijk in de zon konden zitten.

IMG_4486

Oh, wat was het heerlijk weer! Hebben jullie er ook zo van genoten? :-)

Fijne zondag! 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 15 oktober 2017 / 09:15

  Het weer is echt heerlijk op het moment, jammer genoeg dat ik gisteren en vandaag moet werken.. En ik ben heel benieuwd naar ‘Home Again’. Vind Reese Witherspoon heel leuk, dus ben toch wel benieuwd.

  • Tedje
   Auteur
   16 oktober 2017 / 08:33

   Home Again was leuk, ik zou er denk ik achteraf niet voor naar de bioscoop zijn gegaan. Gewoon leuk voor thuis op de bank ;-)

 2. 15 oktober 2017 / 09:17

  Leuk dat je nu een eigen website hebt, ik hoop dat je veel klussen krijgt!

  • Tedje
   Auteur
   16 oktober 2017 / 08:34

   Dat hoop ik ook! :-) Thanks Manon!

 3. 15 oktober 2017 / 10:07

  Je eigen site ziet er goed uit! Net als het broodje van zaterdag, hahaha.

 4. Jeanne
  15 oktober 2017 / 12:52

  Vandaag mag je ook genieten en morgen misschien ook nog, veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *