Take a look at my life: Oktober #2

Take a look at my life: Oktober #2

IMG-20121027-00507

De winter begint eraan te komen. Het wordt koud en ik heb mijn UGG’s alweer gedragen. Ik blijf het zeggen, maar wat vliegt de tijd. Ik zit nog steeds op ons nieuwsbedrijf op school en vanaf 1 december ga ik stage lopen bij het tijdschrift Punt, het tijdschrift van Hogeschool Avans. Hartstikke spannend, maar ik heb er wel heel veel zin in! Laten we gauw gaan kijken naar de foto’s van afgelopen twee weken die ik met mijn telefoon gemaakt heb. 

Uit eten met het gezin van mijn vriendje. Over een voorgerecht hoef ik meestal niet lang na te denken: carpaccio it is!

Ik samen met Dion tijdens het uit eten!

Ik waarschuw jullie alvast: heel veel foodphoto’s in deze Take a look at my life! Een lekker stukje appeltaart :-)

Ik drink heel veel thee, en theedrinken uit de Blond Amsterdam mokken maken dat nog veel leuker! Hier met een lekkere petit-four!

Een stuk wandelen met mijn moeder door de polder. Mooi!

Na het wandelen besloten mijn moeder en ik om ons lekker te verwennen met een broodje carpaccio. Again!

Mooi lakje van WIC by Herôme Magical India Collectie. Dit is de kleur Agra.

Ik had twee weken geleden vakantie! Ik ging, samen met mijn ouders en zusje, een dagje naar Den Haag. Vaste prik als we in Rotterdam zijn: Dudok. Er zit er ook eentje in Den Haag dus gingen we daar lekker koffie drinken. Ofja, ik nam een warme chocomel met héél veel slagroom natuurlijk.

Leuk winkeltje in Den Haag in de overdekte passage. Ben even de naam vergeten, sorry! Hier verkochten ze lekkere scrubs, zeepjes, geurtjes en lotions.

Wat is de Bijenkorf in Den Haag mooi!

Ik vroeg op Twitter waar we het beste konden gaan eten in Den Haag. Ik kreeg de tip: La Cubanita. Ik reserveerde voor 4 personen en we hebben echt héérlijk gegeten, o my gosh, vooral de carpaccio was echt te lekker. Dankjewel voor de tip Stephanie!

Samen met mijn zusje bij La Cubanita!

Pakketjesdag, altijd leuk!

En wat zat er in een van de pakketjes? Mijn bestelling bij Oscar&Babette!

Lekker lunchen met mama bij Doppio in Breda.

Tijd voor een nieuwe nagellak remover van Sephora. Hij wordt vies, en dat zie je terug op mijn vingers!

Alweer thuis carpaccio gemaakt. Ik ben hier verslaafd aan denk ik….

Lekkere ‘Homemade Apple Pie’ kaars van Oscar&Babette. Heerlijk!

Heerlijke taart: Toblerone taart! Nom nom nom nom!

Jullie hebben hem al vaker voorbij zien komen in de Take a look at my life: de caramel macchiato van Starbucks! Lekker!

Bezig met ‘This is not a book’. Deze bladzijde is een ‘repetitive motion’. Het is dus de bedoeling dat je één figuurtje over de hele pagina tekent. Ik heb gekozen voor een hartje, dat is best veel werk kan ik je vertellen!

Lekkere roze koek gekocht op het station, ik had zin in iets zoetigs!

Weer pakketjesdag! Let niet op mijn rommelige bureau trouwens… Normaal is het nóg erger. Dan ligt alles vol met beautyproducten, papieren, pennen, spiegeltjes en alles.

Ik zit, zoals ik al vertelde in de intro, nog steeds op het nieuwsbedrijf van mijn school. Afgelopen week en komende week ben ik bezig met het medium tv. We moeten in totaal twee filmpjes maken. Ik was regisseur, wat betekent dat ik alles in goede banen moest leiden en ik moest ervoor zorgen dat de geïnterviewden op de hoogte waren van wat ze moesten doen. Salwa was presentatrice en Filip cameraman. Benieuwd naar het filmpje? Klik hier!

Wandelen met Dion door Maastricht. We kwamen deze boom tegen, wat een prachtige kleur!

Ook tijdens de wandeling! Het is echt herfst, overal liggen blaadjes.

De nieuwste lakjes van W.I.C. by Herôme. Hierover binnenkort meer natuurlijk!

Heb jij in de afgelopen twee weken nog iets speciaals gedaan? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 31 oktober 2012 / 08:45

  Leuk om te zien, weer erg leuke foto’s! Die nagellakjes van Herôme zijn echt pretty. <3

 2. 31 oktober 2012 / 09:22

  Haha, een waarschuwing voor al dat lekkere eten was niet genoeg hoor;)!! Ik ben ook helemaal dol op carpaccio. Leuke diary, heerlijk stukken wandelen in de herfst. Succes met de laatste lootjes op de redactie!

 3. 31 oktober 2012 / 17:16

  Haha een broodje cappacio daar had ik nou nog nooit van gehoord! Maar het is inderdaad echt super lekker dus zeker het proberen waard :)! nu nog zoeken waar ze deze verkopen
  xx

 4. 31 oktober 2012 / 17:31

  Carpaccio is zoo lekker!
  Oeh ja la cubanita heb ik ook eens heerlijk gegeten!
  Ik vind je haar trouwens echt een heel leuke lengte, staat je heel leuk!

 5. 31 oktober 2012 / 18:28

  Lekker veel foodies haha! :D Love it :D
  Leuke dairy’!

 6. 31 oktober 2012 / 19:15

  Heel leuk om te zien! De appeltaart ziet er echt heel erg lekker uit en wat een mooie foto’s heb je gemaakt in de polder.

 7. 31 oktober 2012 / 21:52

  OMG die taart! Haha die zou ik zo in mijn eentje kunnen eten wat natuurlijk niet goed is haha

 8. 31 oktober 2012 / 23:36

  Geweldige pictures om te zien! Al die hartjes, a lot of work, ik doe dat altijd met rondjes in de les.. Hele schriften vol, I know.. :’) Die nagellakremover damn girl. xd

 9. 1 november 2012 / 22:30

  Die toblerone taart ziet er heerlijk uit! Ik heb ook drie nagellaken mogen testen voor herôme en ik was er erg over te spreken!

 10. Joyce
  2 november 2012 / 18:14

  Leuke foto’s! Die toblerone taart ziet er super lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *