Take a look at my life: Oktober #3

talaml-okt-3

Afgelopen week gebeurde er iets heel spannends met Adorable Books, ging ik op bezoek bij Femke en had ik twee housewarmings en een feestje! 

img_7124

Vorig weekend vierde Danique E. (mijn lieve vriendin en collega van Adorable Books) haar verjaardag. Danique V. was er ook!

img_7128

Zondagmiddag hadden we housewarming bij Marijke. Ik oefende wat met mijn handlettering, haha!

img_7129

Marijke had allemaal lekkere dingen klaargemaakt, waaronder een salade van zoete aardappel. Super lekker!

img_7139

OMG! Maandag gingen we naar de Kamer van Koophandel om Adorable Books in te schrijven. Onze boekenblog is vanaf nu ook ons eigen bedrijf!

img_7138

Dat moest natuurlijk gevierd worden met taart.

img_7154

Daarna snuffelden we nog wat rond in de boekhandel.

img_7153

Dinsdag werkte ik aan freelance klussen thuis. Toen stopte internet er ineens mee! En tsja, zonder internet kan ik vrij weinig. Dus was ik genoodzaakt om naar een cafeetje te gaan. Ook geen straf met een broodje avocado en verse jus d’orange.

img_7156

Dinsdagavond ging ik naar Femke in Den Bosch. Eindelijk ontmoette ik haar vriend en natuurlijk haar kat Wikkie. Wisten jullie al dat Roy en Femke een eigen kattenlijn hebben genoemd naar hun eigen kat? Ik kocht het super leuke notitieboekje, die gaan jullie vast nog voorbij zien komen op mijn blog.

img_7169

Wikkie vond mij ook lief.

img_7176

Interior goals!

img_7196

Ik kocht eindelijk de nieuwste smaken van Tony’s Chocolonely. Ik heb ze nog niet geproefd, alleen een foto van gemaakt, haha! Maar daar gaat binnenkort verandering in komen.

img_7224

Zaterdagavond reden we naar Den Haag voor de housewarming van een vriendin! Het was zo gezellig en dat is wel te zien op de foto, toch?

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 16 oktober 2016 / 17:01

  Leuke foto’s! & Natuurlijk gefeliciteerd met Adorable Books.

 2. 16 oktober 2016 / 18:46

  Wat een leuke week! Gefeliciteerd met het gave nieuws over Adorable Books! En wat leuk dat je Femke (en haar kat en vriend) hebt ontmoet!

  • Tedje
   Auteur
   17 oktober 2016 / 09:10

   Thanks, Romy! <3 Ja, dat was echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *