Take a look at my life: Oktober #4

talaml4

Afgelopen week stond er weinig spannends op de planning. Ik was aan het werk en ging naar mijn wekelijkse bootcamp lesje. In het weekend stonden er wel weer hele leuke dingen op het programma. Kijk je mee? 

IMG_4624

Vorige week sloten mijn vriend en ik het weekend af met pizza! We aten bij Donatello’s in Maastricht, waar we al een aantal keer lekker hebben gegeten. Deze pizza’s vielen echter enorm tegen. Misschien omdat we met de AH restaurant actie kaartjes waren? Jammer!

IMG_4641

Oh yeah! Ik woon in Maastricht maar ik kom uit Brabant en ik heb altijd Brabantse worstenbroodjes in de vriezer liggen.

IMG_4647

Regenachtig weer, maar we gaan gewoon naar de bootcamp! En het was een lekkere training, heb er behoorlijk spierpijn van gehad!

IMG_4651

Ik vroeg op Instagram Stories of jullie ook zo van lijstjes houden en maar liefst 96 procent klikte op JA! Love it :-) Afgelopen week was dus niet zo heel spannend, ik was vooral heel veel aan het werk!

IMG_4655

Weer een nieuwe aflevering van Riverdale kijken!

IMG_4643

Ik kreeg het boek Bucketlist Reizen van mijn ex-collega Marloes de Hooge thuisgestuurd! Heel benieuwd naar alle reizen die je gemaakt moet hebben in je leven.

 

IMG_4666

Tsja, zoiets dat gewoon moet gebeuren: tanken. Gelukkig kan ik in België tanken, dat scheelt zoveel!!

Vrijdagmiddag rijd ik naar mijn ouders in Brabant. Zaterdagmiddag rijd ik door naar Den Haag, waar ik outfitfoto’s maakte met een vriendin. Binnenkort zie je het eindresultaat op mijn blog!

IMG_4679 IMG_4683

’s Avonds ga ik uiteten met vriendinnen bij Mama Kelly in Den Haag. Wat een leuke tent! Heel erg lekker gegeten en de sfeer is echt top!

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 29 oktober 2017 / 16:10

  Brabantse worstenbroodjes zijn het beste! Hier worden ze ook vaak gehaald maar gelukkig zit hier de bakker om de hoek. Zijn ze nog net zo lekker als je ze invriest? Wel een goede optie :)

  Ben benieuwd naar je outfit foto’s, jou foto’s zijn zo mooi altijd!

  • Tedje
   Auteur
   30 oktober 2017 / 10:52

   Jaa, die zijn heerlijk! Even in de oven en klaar :-)

 2. 30 oktober 2017 / 10:01

  Ik mis de worstenbroodjes zo erg nu in ik Maastricht woon! Zou er inderdaad eens een paar mee moeten nemen uit Brabant om hier in te vriezen.

 3. Fred
  30 oktober 2017 / 10:43

  en niet zomaar Brabantse Worstenbroodjes! De bakkers, en natuurlijk slagers uit Made (en gemeente Drimmelen) leveren al jaren kampioensbroodjes!

 4. 30 oktober 2017 / 15:34

  Oeh, dat boek kende ik nog niet! Klinkt leuk! En bikkel, gewoon naar de bootcamp gaan! Extra lekker daarna hé, het gevoel als je bent geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *