Take a look at my life: Oktober #4

Take a look at my life: Oktober #4

 photo CollageImage4.png

Another week has ended. Het is november voor we het weten! Afgelopen week ging ik weer naar school en deed ik eigenlijk niet echt iets spectaculairs. Zulke weken zijn ook wel eens fijn, toch? 

Shameless selfietime! Op zondag deed ik mijn make-up en ik vond het aardig goed gelukt! Een neutrale look met roze lipgloss is altijd goed, toch?

Zondagmiddag ging ik samen met mijn vriend even Maastricht in en ik kon het niet weerstaan om Lush binnen te lopen. Er stonden nog een paar 100ml flesjes (de laatsten, werd mij verteld!) dus ik kon het ook niet laten om er eentje mee te nemen. Hij ruikt suikerspinnen zoet, heerlijk!

Toen we terug fietsten moest ik even stoppen om van deze prachtige boom een foto te maken. Love the autumn colors!

 photo IMG_4398.jpg

Zo breng ik heel wat uurtjes in de trein door met mijn trolley!

Toen ik maandag thuis kwam, lagen er allerlei pakketjes op mij te wachten, like it was my birthday! Photography time! 

Ook in Tilburg waren de herfstkleuren afgelopen week aanwezig. Dinsdag was het prachtig weer, het leek wel zomer!

Dinsdag ontving ik The Culy Way of Life (maandagavond om 22.00 uur besteld bij bol.com, wat een service!) van Monique van Loon, de eigenaresse van mijn favoriete foodblog Culy.nl. Een review over het boek staat al online!

 photo IMG_4417.jpg

Perspakketje ontvangen met allerlei lekkere kruiden. Looking good!

Begonnen in een nieuw boek om te recenseren voor Adorable Books. Dit is Muren van Glas – Harde Grenzen, het vervolg op Muren van Glas – De Ontmoeting. Geschreven door Marique Maas (het pseudoniem van Esther Verhoef). Muren van Glas is het Nederlandse antwoord op Vijftig Tinten.

Yummy breakfast: magere yoghurt, Cruesli en een banaan.

Woensdag keek ik de Halloween aflevering van Pretty Little Liars, wat was hij spannend! Daarna keek ik de eerste aflevering van Ravenswood, de spin-off van Pretty Little Liars. In Ravenswood zit Caleb (van PLL) en ontdekt hij dat er een soort vloek over het stadje heerst, want er gebeuren allemaal merkwaardige dingen. In de stijl van Pretty Little Liars dus!

 photo IMG_4404.jpg

Het mag weer (vind ik): warme chocomel met slagroom. Yum!

 photo IMG_4425.jpg

Nieuw blazertje gekregen van mijn lieve moeder, dankjewel! Weer eens een keer wat anders dan dat eeuwige zwart dat ik altijd draag ;)

Oh wauw, 1000 volgers op Twitter! Wat een mijlpaal! Volg jij mij al? 

Woensdag herontdekte ik dit nagellakje van Ozotic in mijn stash. Wat een prachtige kleur is het toch! Niet meer moeilijk doen met allerlei Galaxy nailarts, want hij zit gewoon kant en klaar in een potje!

Usem kaartjes ontvangen om te testen voor Adorable Books!

Vrijdag was mijn zusje een appeltaart aan het maken.

En wat smaakte hij lekker! We aten een stukje toen hij net uit de oven was: warme appeltaart met slagroom. Yummie!

Zondag en maandag ben ik samen met mijn vriend in Rotterdam, nog voor zijn verjaardag (in maart, whoops!). Zouden jullie het leuk vinden om daar een verslagje van te lezen met tips en foto’s?

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. Jeanne
  27 oktober 2013 / 08:46

  Je hebt toch maareen fijne zus en lieve vriend!!!

 2. 27 oktober 2013 / 09:26

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Die selfie is inderdaad geweldig, staat je mooi die look! En de blazer is ook super mooi, lekker makkelijk te combineren terwijl het een vlotte uitstraling geeft :) Gefeliciteerd met je volgers!

 3. 27 oktober 2013 / 09:28

  Leuke foto’s! Die blauwe nagellak is mooi!

 4. 27 oktober 2013 / 10:49

  herfstbomen, daar wordt ik toch ook zo gelukkig van!

 5. 27 oktober 2013 / 11:10

  Ik ben verliefd geworden op je nieuwe blazer, wat een leukie!

 6. 27 oktober 2013 / 11:35

  Heerlijke foto’s ik hou van de herfst, de kleuren en die warme choco met slagroom. Yum.

 7. 27 oktober 2013 / 12:29

  Wat een leuke foto’s! Ik vind het ook altijd heerlijk om pakketjes uit te pakken, of het nou cadeautjes zijn of dingen die je zelf hebt besteld; het voelt toch altijd als een cadeautje ;)

 8. 27 oktober 2013 / 13:15

  Wat een leuke foto’s weer! Die appeltaart ziet er erg lekker uit!

 9. 27 oktober 2013 / 13:23

  Wat een leuke foto’s. De Pretty Little Liars & Ravenswood aflevering vond ik ook erg spannend. Balen dat we nu weer zo lang moeten wachten op de volgende! :)

 10. Wendy (B)
  27 oktober 2013 / 14:32

  Beter laat dan nooit :)

 11. 27 oktober 2013 / 16:55

  Leuke foto’s!
  heerlijk al die pakketjes.
  Leuk jasje, en yumm die appeltaart <3

 12. 28 oktober 2013 / 23:37

  Leuke foto’s! Ik ben ook benieuwd naar de PLL aflevering, ik loop nog een beetje achter, dus ik moet nog even wachten!

 13. 31 oktober 2013 / 23:40

  Mooi jasje! En tof dat je zoveeeeel pakjes krijgt, leuk thuiskomen! Wist niet dat Esther Verhoef onder een pseudoniem schrijft, ik zal eens kijken naar haar boeken, maakt nieuwsgierig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *