Take a look at my life: Oktober #5

talaml-teddlicious

En toen was er weer een week voorbij! Het is alweer bijna november, bizar! Afgelopen week genoot ik van de herfst, werkte ik op kantoor en ging ik uit eten met mijn zusje en mijn vriend! 

img_7413

Afgelopen weekend in Maastricht maakte ik een boeket van bladeren. Ik maakte deze foto gewoon met mijn iPhone, maar ik vind hem zo mooi geworden! En dat vonden jullie ook, want op Instagram kreeg hij ook een heleboel likes. Meer likes dan ik normaal krijg op een foto, hihi! Mochten jullie mij nog niet volgen, dat kan natuurlijk: @teddlicious.

img_7424

Je bent wel vijftig mislukte foto’s verder, maar dan zit er toch gelukkig nog eentje tussen die wél gelukt is. Ik vind hem wel erg leuk geworden, hihi! De bladeren hadden zo’n mooie kleur, love it!

img_7414

’s Avonds kwamen er vrienden eten en we maakten risotto met spinazie, spekjes, zongedroogde tomaten, cherrytomaten en kaas. Zo lekker! En het was ook weer heel erg gezellig.

img_7417

Maandag en dinsdag werkte ik thuis aan freelanceklussen en aan mijn blog! Ik ontving trouwens deze super mooie koptelefoon van de webshop Freshnrebel. Echt heel blij mee, want ik had nog geen koptelefoon! Heel fijn voor op reis, onderweg, maar ook gewoon als ik thuis aan het werken ben.

img_7421

Yay! Van Jorrit en Sofie kreeg ik hun nieuwe Lekker en Simpel kookboek. Heel blij mee, want ik kan wel weer wat nieuwe inspiratie gebruiken voor het avondeten! Ik ga hier binnenkort nog wel een artikeltje over maken :-)

img_7425

Dinsdagmiddag kwam mijn vader bij me lunchen en ’s avonds kwam mijn zusje op bezoek in Eindhoven. Een echte familiedag :-) Mijn zusje bracht Reese’s mee. Lekker!

img_7427

’s Avonds ging ik samen met mijn zusje en mijn vriend uiteten bij Tortilla’s in Eindhoven. Dit was ons voorgerecht. Hier kun je me ’s nachts voor wakker maken hoor. Heerlijk!

img_7429

En het hoofdgerecht. Smullen maar!

img_7433

Ik kwam deze unicorn kat tegen bij de Hema. OMG!

img_7434

Yay! Mijn nieuwe beautyblog stond afgelopen week weer online op Chapeau! Benieuwd naar mijn blog? Klik dan hier! 

img_7437

Donderdag ging ik met de trein naar het werk. Dat was lang geleden dat ik überhaupt in de trein zat! Sinds ik mijn eigen auto heb, ga ik natuurlijk altijd daar mee. Maar, de trein heeft toch ook wel voordelen. Lekker lezen <3

img_7442

@ work.

img_7447

Donderdagavond at ik bij een collega en we aten heerlijke risotto! We pakten er een fles wijn bij en voor we het wisten was de fles leeg. Oeps. Haha!

Het weekend spendeerde ik samen met mijn schoonfamilie aan de kust van Zeeland. Die foto’s zie je volgende week in de Take a look at my life, en anders kun je al een kijkje nemen op Instagram of Snapchat (@teddlicious).

Have a nice Sunday! <3

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   31 oktober 2016 / 11:33

   Haha, leuk is ‘ie he? Ik wilde hem bijna kopen, maar toen dacht ik: waar ga ik die in hemelsnaam laten? ;-)

 1. 30 oktober 2016 / 12:14

  Ah leuk weekje heb je achter de rug. Bij Tortilla’s kun je altijd zo lekker eten, mjam!

  • Tedje
   Auteur
   31 oktober 2016 / 11:33

   Ja, echt lekker! En super betaalbaar, dat is ook fijn!

 2. 30 oktober 2016 / 17:01

  Dat ziet eruit als een heerlijke week! Inderdaad een mooie foto van je bladerboeket! ❤️ Ik ga je volgen op instagram! 👍🏻

  • Tedje
   Auteur
   31 oktober 2016 / 11:34

   Haha, leuk he! Bij de Hema hebben ze altijd zulke leuke dingen!

 3. 30 oktober 2016 / 23:22

  Leuke foto’s weer. En die rode bladeren zijn idd echt prachtig.

 4. 31 oktober 2016 / 14:05

  Leuke foto’s weer! Die risotto ziet er goed uit zeg :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *