Take a look at my life: September #1

Take a look at my life: September #1

 photo CollageImage1.png

And it’s September! Doei zomer, hallo herfst! Weg met de sandaaltjes en shorts, hallo UGG’s en spijkerbroeken! Nee, zo snel zal het niet gaan, want de weersvoorspellingen voor komende week zien er héél goed uit. Wat ik alleen wil zeggen is dat het voor je het weet weer tijd is om je wintergardarobe van zolder af te halen, want de tijd gaat zo snel! Afgelopen week had ik een redelijk rustige week. Ik werkte vooral veel aan mijn blog!

Jullie hadden nog foto’s te goed van vorige week zaterdag! Toen ging ik namelijk met drie vriendinnen naar het strandfestival Zand in Almere. Het was super leuk!

Eventjes een kwartiertje zitten om een frietje naar binnen te werken en te genieten van Racoon. Ik heb genoten van alle optredens, vooral van Bløf.

Omdat ik vorig weekend de gehele zaterdag weg was, hadden mijn vriend en ik niet afgesproken. Normaal zien we elkaar ieder weekend, maar soms gaat dat niet. Ik moest maandag eventjes naar school (lees: een half uurtje) en daarna was ik vrij. Mijn vriend was maandag ook vrij, so guess what.. Ik ging naar hem toe! 20 augustus hadden we alweer vijf jaar een relatie en dat moest nog gevierd worden. We hadden elkaar namelijk helemaal nog niet gezien. Maandagavond vierden we dus alsnog ons 5-jarig bestaan met sushi in Maastricht bij Tokyoto. Het was heerlijk en ontzettend gezellig.

Dinsdag maakte ik een flinke fruitsalade voor mezelf: twee kiwi gold en twee peren. Kiwi gold is zóó ontzettend lekker!

Armcandy of the day! Mijn Ikki horloge met drie Biba armbandjes.

Jup! Ik ben nog steeds bezig met 30 Days Shred. Ik heb nog niet opgegeven! Inmiddels ben ik al bezig met level 2. Ik schreef hier een update over hoe level 1 ging.

Woensdag keek ik de Summer finale van Pretty Little Liars. OMG, wat is het spannend!! Nu moeten we wachten tot 22 oktober tot de nieuwe aflevering. Ik kan écht niet wachten, ik wil weten hoe het verder gaat.

 photo IMG_3521.jpg

Oeeei een leuk pakketje!

Woensdag kreeg ik een leuk pakketje binnen dat me even helemaal terug trok naar mijn jeugd. Dit Oilily parfum is vanaf september te koop en jullie lezen er binnenkort meer over!

Donderdag begon ik met level 2 van 30 Days Shred. Pfoe, dat was even andere koek dan level 1. Ik voelde het gelijk aan mijn rug en aan mijn benen. Dat wordt spierpijn!

 photo IMG_3532.jpg

Deze week heb ik lekker veel gewerkt aan mijn blog en heel wat artikelen geschreven, fijn!

Ik plaatste deze foto van Julianne Hough op mijn Instagram-pagina. Ik wil mijn haar zo laten knippen, vinden jullie het wat?

Donderdag lekker heel de dag aan het bloggen geweest. Foto’s maken, looks maken, foto’s bewerken, artikelen schrijven. Heerlijk!

Hoe leuk is deze mok van iCadeau.nl??!! Het is een porseleinen koffiebeker à la Starbucks (genaamd I Am Not A Paper Cup) waar je op kunt schrijven! Dat maakt het begin van je dag even een stuk leuker, vind je niet?

Een kleine outfitfoto! Het shirt is van Maison Scotch, de lichtblauwe broek is van Zara. Armbanden van Biba en horloge van Ikki. Het is nog redelijk lekker weer dus ik draag nog maar even gekleurde broeken nu het nog kan! Als het weer kouder wordt kan ik altijd nog een spijkerbroek aan, toch?

 photo IMG_3539.jpg

Lezen in de trein naar Maastricht. Ik ben bezig met het laatste deel van De Hongerspelen (De Spotgaai) en het is zo spannend! Ik kan niet wachten tot de tweede film (Catching Fire) in de bioscoop komt.

Een lekkere Limburgse aardbeienvlaai. Nom nom nom!

Op de scooter bij schoonzusje Esmée.

Hoe was jullie week?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 1 september 2013 / 08:25

  Wat een leuke foto’s! En die Oilily parfum trekt me ook gelijk naar mijn jeugd, ik spaarde echt alles van Oilily! Ben ook superbenieuwd naar je review :)

 2. Esmée
  1 september 2013 / 10:23

  Leuke foto’s Ted! Haren zeker doen en fie laatste foto is wel erg leuk

 3. 1 september 2013 / 11:03

  Aaah super leuke foto’s weer Ted. Die mok is zo ontzettend leuk!

 4. 1 september 2013 / 11:55

  Leuke foto’s! Het festival ziet er leuk uit!

 5. 1 september 2013 / 12:10

  Wat een ontzettend leuk overzicht :-) Sushi, jammie..! :-)

 6. 1 september 2013 / 14:34

  Ook hier doet Olily denken aan mijn kindertijd. Vroeger had ik een mooie rode Olily tas. En de hongerspelen zijn echt super leuk kan ook niet wachten op de tweede film.

 7. 1 september 2013 / 18:26

  Leuke foto’s, ik kan ook niet wachten tot de ‘Stop’ van Pll weer afgelopen is en de volgende aflevering verschijnt.

 8. 1 september 2013 / 19:43

  Tof lijstje, mooie foto’s! Gekeurde broeken, dat kan nog prima, komende week wordt het nog blote benen weer!

 9. 1 september 2013 / 19:54

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk hé zo’n dagje productfoto’s maken hè! :D Ik vind dat altijd zo leuk om te doen :)

 10. 2 september 2013 / 19:30

  Leuke foto’s. ik denk dat dat kapsel je heel classy zal staan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *