Take a look at my life: September #1

 photo TALAML1-2.jpg

En toen was het alweer september… Jeetje, wat vliegt de tijd! Ik loop inmiddels alweer drie weken stage in Hilversum en dat betekent dat ik ook al drie weken op kamers woon! Dat gevoel heb ik helemaal niet.. Let’s take a lookt at my life!

 photo IMG_0285.jpg

Zaterdagavond: movienight met de familie! Allemaal lekkere dingetjes op tafel. We keken de film Looper, echt een aanrader! Super spannend!

 photo IMG_0289.jpg

Hmm dat had ik al lang niet meer gegeten: een tosti!! Kan soms zo lekker zijn :)

Zondagavond zette mijn vader mijn vriend en mij af op station Breda. Hij richting Maastricht, ik richting Utrecht. Dat was even een gek momentje, onze wegen werden letterlijk gescheiden. In Utrecht had ik 5 minuten de tijd om van spoor 19b naar spoor 1 te gaan. Dat is al krap, want je moet heel de stationshal door, en die is nogal lang in Utrecht. Daarnaast had ik ook een koffer en twee tassen bij me. Helemaal buiten adem stapte ik net op tijd in de sprinter richting Utrecht Overvecht. Gehaald!

 photo IMG_0300.jpg

Heel de dag door thee drinken op stage. Lekker! Maandag was weer een drukke dag op stage. Ik heb het nog steeds onwijs naar mijn zin!

 photo IMG_0302.jpg

De lunches zijn echt zo lekker iedere dag! De salades zijn echt to die for!

 photo IMG_0304.jpg

Couscous for dinner! Ik vind het gezellig om uit een schaaltje te eten in plaats van van een bord.

 photo IMG_0308.jpg

Maandagavond schreef ik me in voor de 5K in Meerssen. Ik ga hem lopen samen met Nadine en ik ben stiekem al wel een beetje zenuwachtig voor mijn eerste hardloopwedstrijd!

 photo IMG_0310.jpg

’s Avonds kwam vriendinnetje Rinske lekker thee drinken op mijn kamer. Ze woont echt 1 minuut van mij af nu, zo gezellig!

 photo IMG_0332.jpg

Dinsdagavond was het tijd om weer een rondje te gaan hardlopen. Ik liep 5K en het ging eigenlijk best wel goed! Het voelde in ieder geval goed en dat vind ik het belangrijkste. Rinske gaf me tips welke rondjes leuk waren om te lopen. En ze had gelijk! Het scheelt zo erg als je in een mooie omgeving loopt!

 photo IMG_0334.jpg

Even rekken en strekken! Niet onbelangrijk na het hardlopen.

 photo IMG_0336.jpg

Daarna dook ik op de bank met een aflevering The Vampire Diaries. Ik ben nu bij seizoen 4 en ik vind het echt onwijs leuk weer!

 photo IMG_0341.jpg

 photo IMG_0343.jpg

Woensdag na stage wachtte ik op het station op vriendin Julie, want die kwam ook eens een kijkje nemen op mijn kamer. Gezellieee! We bestelden sushi (oops, I did it again!), maar een van de sushibordjes heb ik van Julie gehad, dus we moesten eigenlijk wel sushi gaan eten, toch? We hebben lekker gekletst en gelachen.

 photo IMG_0349.jpg

Rond 10 uur zette ik haar op het station af. Zwaai zwaai! Toen ik thuiskwam, deed ik nog even de afwas. Goed bezig!

 photo IMG_0352.jpg

Donderdag na stage ging ik naar Utrecht Centraal want daar had ik afgesproken met mijn lieve collega’s van Adorable Books. Eerst even een hapje eten op het station! Ik had hier nog nooit gegeten, maar het was best prima te doen!

 photo IMG_0353.jpg

Daarna door naar het Boekenfestijn in de Jaarbeurs. Ik kocht in totaal vier boeken en een cd, dus de buit viel nogal mee. Het was voor mij de eerste keer dat ik op zo’n Boekenfestijn was geweest. Heel leuk vond ik het!

 photo IMG_0361.jpg

Danique en ik hadden het zo warm dat we even moesten afkoelen. Ik bestelde Cool Lime en Danique Very Berry Hibiscus. Allebei waren ze super lekker!

Oh yeah! 1300 volgers op Instagram! Wat veel!!

 photo IMG_0370.jpg

Whoop whoop! Mijn eerste artikelen die ik heb gemaakt op stage zijn gepubliceerd! Ik heb een aantal artikelen geschreven voor Jij&Etos, het medewerkers tijdschrift van Etos.

 photo IMG_0376.jpg

Vrijdagmiddag was het tijd voor de VrijMiBo, was weer erg gezellig. Daarna stapte ik de trein weer in richting Brabant. In Utrecht maakte ik weer een pitstop bij Julia’s. Yummie!

 photo IMG_0377.jpg

Lekker lezen en tegelijkertijd smullen van de lekkere pasta.

 photo IMG_0380.jpg

Oeeeeh! Hele gave uitnodiging van hannah binnengekregen! Binnenkort horen jullie hier vast meer over ;)

Jeeeeh! Nieuwe All Stars die Yara voor me meebracht. Eindelijk zwarte All Stars!

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 7 september 2014 / 07:37

  Weer zo’n leuke diary!! Ik woon ookin Utrecht dus misschien kom ik je wel een keer tegen! :)

 2. 7 september 2014 / 08:00

  Mennn wat een drukke, maar super leuke week! Echt fijn om te zien dat het op stage en op je kamer goed gaat! Heerlijk ook dat je veel gezellige dingen doet. Ik ben echt trots op je Ted! Tot sneeeell

 3. 7 september 2014 / 09:44

  Waauw wat een leuke week heb je achter de rug! En oeee die All stars zijn echt so pretty <3 Wat een heerlijke foodphoto's tussendoor, yummie! Echt zo gaaf dat je de 5 kilometer gaat doen, veel succes topper! Die loop ga je rocken!

 4. 7 september 2014 / 10:55

  Leuk om te zien weer, Cool Lime was echt één van ‘mijn’ drankjes deze zomer. Zó lekker!

 5. 7 september 2014 / 11:13

  Ziet eruit als een leuke en gezellige week!

 6. 7 september 2014 / 12:55

  Wat een leuke diary! Tof dat je de 5k gaat lopen. Ik wil ook graag mee doen met de singelloop in Breda dit jaar!

 7. 7 september 2014 / 20:32

  Wat gaaf dat je mee gaat doen aan een hardloopwedwtrijd. Komt vast helemaal goed!

 8. 7 september 2014 / 21:05

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je Instagramvolgers trouwens, wat leuk (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *